Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

interiér je taky pěkný, co se ti na tom jako nelíbí? v superbu už jim došla barva na tlačítko výstražného blikače, aby to nalakovali do plack biana to samé rámeček kolem navigace, fakt demence... 
u oktavie už zapomněli samolepku na lištu s nápisem l@k, taky lampy :) hlavně že tomu mbéčku SUV, to tam narvali :D005-SUPERB-INTERIOR2.jpg

Volkswagen-Passat-CC-2012-interier.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

interiér je taky pěkný, co se ti na tom jako nelíbí? v superbu už jim došla barva na tlačítko výstražného blikače, aby to nalakovali do plack biana to samé rámeček kolem navigace, fakt demence... 
u oktavie už zapomněli samolepku na lištu s nápisem l@k, taky lampy :) hlavně že tomu mbéčku SUV, to tam narvali :D

Já neříkám, že je hnusný, ale za zenitem = zastaralý. Je takový příliš usedlý vůči exteriéru. U Supa mě to nějak nepřišlo, tam to tak nějak souzní, on je totiž za zenitem celý. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Jak tak koukám na ten tvůj introš Jirko v CC, tak ani není tak nudný, ale spíš mi tam vadí ten dekor hliníku, podle mě to už dneska není moc "in"... a zase se vrací doba, buď černého (ale leštěného - black piano apod.) nebo chrom v kombinaci s dekory černé a stříbrné, popřpadě dřebo nebo barva capuccino...

Jinak je ten introš celkem v pohodě. No budíky jsou pořád mnohem lepší, než mají superby i po FL... Nová OIII už je zase někde dál, ale to se předpokládám příchodem SIII zase změní...

No a k tomu nárazníku přednímu, mě se zdá, že má celou tu mřížku jinou a asi má i lízátko pod spoilerem :kol-32:

Ale máš pravdu, že nové CC nepotřebuje vůbec nic, ani to snížení podle mě není nutné, dát tomu jen hezké 18"ky a je to kára jako hrom...

Odkaz ke komentáři

ten dekor není úplně stříbrnej, ale je právě trochu do černa. Z těch fotek to není dobře vidět. 

Klavírní lak se mi taky líbí, ale to už bych byl jak v rakvi, protože jinak je tam černý úplně všechno.

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

pawouku když myslíš... asi fakt na sraz si půjčím supa abys viděl, jak krásně svítí zadní ledky ;)

Klidně vem, ale LEDky to fakt nezachrání. Sorry, ale zadní část sedanu před FL vypadá, jakoby ji stvořil nějaký korejec na tripu a FL to jen lehce vylepšil. Nemůžu si pomoc, ale SII sedan je asi nejhnusnější současná škodovka.

Odkaz ke komentáři

ta šaltrpáka tam samozřejmě být nemusí, ale my, co jezdíme půl života s manuálem, už jsme si na to asi příliš zvykli. Já např. po ní stále šahám a alespoň si přeřazuju mezi D a S. Ale kámoška si koupila funglovýho Méďu a má pod volantem jen nějakej trapnej joystick + pádla. Divný a nezvyklý.

Odkaz ke komentáři

prý kdo ve Francii trošku vydělává a daří se mu, tak 75% zisku? kde to jsme?

ok Petře, nějak náplanujeme termín kdy se dostanu domu a otec bude doma a klidně se můžeš i povozit...

@pawouku tvoje designové myšlenky, si můžeš psát, ale mě se to auto líbí... Mě se líbí i facelift, v bílé barvě ač ji nesnáším, tak je to moc pěkný. O2 FL přední světla mají taky takový design a líbí se mě to i když před fl světla se mě líbí ještě více, ale ty nemají AFS :(

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...