kokta7 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 když tam máš normal žárovku tak je to fuk, když tam dáš tu blue od osramu, philipsu nebo dnes jsou už lepší xenon look, tak u ty čočky to bude lepší... ale xenon je xenon, hlavně je dobry pravidlelně měnit vybojky, protože vydrž hovno.... já je mam zatím ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Jo to jo, fakt rozdíl v tom je, ale natáčecí xenon je zase o kus lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Tak co kumpáni, uděláme nějakej srázek v Krušárně? Hlaste volné víkendy, něco vybereme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Do konce ledna pak me konci dalnicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Pro mě ideál sobota 18. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 vikend je u me loterie, mam vetsinu obsazenou , ale kdyz to vyjde dorazim rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 já bych moh 20. září, ale nevím, jestli to je víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 (editace) jirkaK: a kterého roku? Editováno: 6. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 sakra vidíš, to se musím podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 U mě to zatím nevypadá, že bych ten víkend 18.-19. mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Gut Pawouk, co brááácha s myslivcem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Netuším. Však on se ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 18. rano mam zkousku, takze pokud se neco nezmeni, tak odpoledne by to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Paráda, budeš nám vyprávět, jak jsi opisoval a podváděl při zkoušení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 No přátelé ,18 ledence mám odpolední, takže já ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Přehodíš odpolední za ranní..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Já jsem na elektrárně v Prunéřově, takže fakt nevím, jestli se budu moct utrhnout nějak... no uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Radeji tam zustan, nepotrebujeme aby nam tady neco vylitlo do luftu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Ty jsi od Kadaně? Neboj se, zatím to je rozebrané, počkejte, až najedeme někdy z jara na otáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 můžete mě vysvětlit, jaký koště může krást ochranný kryty na šrouby u kol? že mě zmizeli z bezpečáků? když se daří tak se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 (editace) aktualne mam volne vsechny vikendy do konce ledna v unoru budu min. jeden vikend pryc (nevim jeste ktery) cim drive to Clintuv sraz obsadi, tim lepe.... kazdy den muze byt zmena... Kokta: cos delal? Editováno: 6. leden 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Jel firemním autě po našich cestách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Nojo Kokta, já to řikám furt, že je to ras Tohle jsem ještě neviděl a to už jsem vymetl lecjaké díry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Mě mizely i červené čepičky z ventilků, když jsem naivně vrátil černé, tak mi zmizely i ty... To byla nějaká dírka Kokto, nebo obrubníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Demolition man. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky