Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Honzo a zkoušel si ho už, nebo ho máš že ho máš a zatím jsi neměl možnost vyzkoušet? Jde mi o to, jestli to má smysl. Já mam takovej ten stříbrnej za body od Shell a stojí za hovno, ale stejnej prodávali v OBI za 650kč, tak už nevim kolik by stálo něco lepšího. Jestli bude nějaký pozitivum, tak do něj jdu, ten muj je tak dobrej na dofouknutí na kočárek, nebo kolo.

Jo, používám pravidelně ;)

Jen rád vyhazuje pojistky, pokud se dofukuje stylem zapnu-vypnu-zapnu-vypnu. Takže foukám dle manometru na hadičce (s podivem je docela přesný!  :kol-47: ), a pak ufukuju na požadovaný tlak.

Foukám s tím minimálně 4x ročně a nedám na něj dopustit. Sílu má a není to šidítko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kokto. vsak on je urcite placenej VW. Aby nam to tady vsude zaspamoval a fora se zhroutila. Neni preci moc zadane sireni informaci hlavne tech negativnich o koncernovych vozech. jeste se podivej do seat clubu, audi, bentley, bugatti, lamborghiny a nakladaku Man, Scania tam vsude ho urcite najdes. :-)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Zdarec hoši, dneska se mi stala srandovní věc, které jsem se nesmál.

Při mírné akceleraci na čtyřku to začalo přerušovaně vynechávat, zátah byl takovej přerušovanej, jako když to táhne, povolí, táhne, povolí, jako když pracujete s plynem, ale já ho měl konstantní. Ale nebylo to sešlápnutí na plno.

Potom to přestalo a už se to chovalo normálně. Nikde nic nesvítilo. Tak se obávám, aby to nebyla nějaká předzvěst :kol-32:

Jo a taky jsem dolejval půlitr Vegetolu, po necelých 5tis....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Šmarjá, nestraš. U 1.4 TSI se občas někomu něco podobného v určitém rozpětí otáček (2000 - 3000) taky děje - ovšem pod plným plynem. Mě nevyjímaje, na diagnostice tehdy nic nebylo. A už se to neobjevilo. Co si tak matně pamatuji z různých VW for, tak někomu kvůli tomu měnili turbo, anebo nějaký snímač v sání.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...