Pawouk Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 A čím se (kromě sedaček) liší od normální RS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 tak mám potrvzeno vyměnu potahu předních sedaček, aneb místo práce se zabýváte reklamací u boha ŠKODOVKY, aby vám něco zreklamovali když to máte v záruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 ty limitovane sedacky jsou dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Ten kompresor jsem mel v Audi i v Passatu rovnou z vyroby. Pouzil jsem ho jen jednou a to kdyz nejakej hajzlik kamaradovi vypustil vsechny kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Honzo a zkoušel si ho už, nebo ho máš že ho máš a zatím jsi neměl možnost vyzkoušet? Jde mi o to, jestli to má smysl. Já mam takovej ten stříbrnej za body od Shell a stojí za hovno, ale stejnej prodávali v OBI za 650kč, tak už nevim kolik by stálo něco lepšího. Jestli bude nějaký pozitivum, tak do něj jdu, ten muj je tak dobrej na dofouknutí na kočárek, nebo kolo. Jo, používám pravidelně Jen rád vyhazuje pojistky, pokud se dofukuje stylem zapnu-vypnu-zapnu-vypnu. Takže foukám dle manometru na hadičce (s podivem je docela přesný! ), a pak ufukuju na požadovaný tlak. Foukám s tím minimálně 4x ročně a nedám na něj dopustit. Sílu má a není to šidítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Ty sedacky super ale volant na spatne strane:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 ty sedacky by mohli jit vyndat, to by bylo do nasich, to by bylo genialni Honzo dik za info o kompresorku, jdu tedy do nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 tak take bych je bral:)) jinak ten kompresor to mne zajima,kdyz uz mam v aute vysavac na 12v:)) tak ze bych pridal kompresor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) pěkná okta, ale nevím co se vám na těch sedačkách líbí... interier supreme je dle mého hezčí... mam něco takového Editováno: 29. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 jinak po městě vidím jezdit nějaké bávo a pašíka s řízením vpravo na českých značkách, to jde? jinak ta okta má jenom halogeny, ať žije standardní výbava v UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 kokto a vozis to v kufru? jinak ano jde - pokud auto bylo kooupeno tam a dolozis zes tam zil myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 aha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 http://aukro.cz/show_item.php?item=3882165740&utm_source=heureka&utm_medium=nove ja mam tento v aute panove a 10 bar. Ne to Vase plastove orezavatko. Pravda, ma hur skladne tvary. Ale myslim si ze tady nikdo pod 500l kufr nema, tak ze no problemo v klidu k rezerve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 vypada jako vrazedna zbran k vzduchovemu podvozku a ne mensi kousek co se shova v dutine kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 jirka s ccéčkem je hrozný spamer člověk něco potřebuje vyhledat na vw clubu a vidí všude jirku s cc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 :-) :-) to on jen vypada. taky ma jen 20cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 kokto. vsak on je urcite placenej VW. Aby nam to tady vsude zaspamoval a fora se zhroutila. Neni preci moc zadane sireni informaci hlavne tech negativnich o koncernovych vozech. jeste se podivej do seat clubu, audi, bentley, bugatti, lamborghiny a nakladaku Man, Scania tam vsude ho urcite najdes. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Jinak zda se to jenom me, ale Clint to tady posledni dobou dost flaka. Asi dostane cernej puntik za caste absence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 to víš, mě říkal že plánuje do 2 měsíců nové RS v benzínu, popřípadě doma stírá podlahu, mrkneme mu na facebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 clint asi nema cas, protoze maka na nove RSko... a kokto, od tebe to spamovani sedi, ty si taky vsude... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) Zdarec hoši, dneska se mi stala srandovní věc, které jsem se nesmál. Při mírné akceleraci na čtyřku to začalo přerušovaně vynechávat, zátah byl takovej přerušovanej, jako když to táhne, povolí, táhne, povolí, jako když pracujete s plynem, ale já ho měl konstantní. Ale nebylo to sešlápnutí na plno. Potom to přestalo a už se to chovalo normálně. Nikde nic nesvítilo. Tak se obávám, aby to nebyla nějaká předzvěst Jo a taky jsem dolejval půlitr Vegetolu, po necelých 5tis.... Editováno: 29. leden 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 tak to hod na diagnostiku a uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 No, to bude zase stát majlant ta diagnóza.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Šmarjá, nestraš. U 1.4 TSI se občas někomu něco podobného v určitém rozpětí otáček (2000 - 3000) taky děje - ovšem pod plným plynem. Mě nevyjímaje, na diagnostice tehdy nic nebylo. A už se to neobjevilo. Co si tak matně pamatuji z různých VW for, tak někomu kvůli tomu měnili turbo, anebo nějaký snímač v sání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 tak se stav a nebo zajed na sraz v praze a napichnem to zaklad ukaze vag a uvidis, kdyz nic neukaze mas aspon o duvod vic bejt nervozni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky