Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 A jak je to vlastně v legislativě? Je to vůbec přípustné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 neresim, auto jsem tak koupil, ma to medved, ma to audi, proc by to nemohla mit RSka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Já myslel vpředu denní a vzadu mlhovky dohromady. Když se klukům nelíběj obrysovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 to snad e, to by clint byl jeste vetsi pirat nez je a to uz by nebylo dobry - i tak je proflaklej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Mlhovky nee. Myslel jsem současné svícení předních denních a zadních koncových + osvětlení RZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 tak jako ber to tak ze aspon si videt a zeptej se kokty jak to muze byt prospesne obcas - chudak se ted boji pribrzdit i na rovince a porad slape jen plyn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak u Kokty borec neviděl ani brzdovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 to je pravda, tam by asi nic nepomohlo, no jo holt suv ma spatnou zornou hranu pres haupnu a obycejne auta nevidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) netuším jak je to v zákonech a je mě to v celku víš kde... nikoho tím neoslnuji, nic špatného neprovádím.. jenom vpředu jsem pořádně vidět díky ledkám a vzadu led SPZ světla a obrysovky... http://www.obautodily.cz/eshop/tuning-exterier-interier/tuningove_doplnky_interier/prerusovac-tretiho-brzdoveho-svetla-12v-compass-id:7256.eshop pak ještě tohle není špatné věřte mě,že když odbočuji a není odstavný pruh, tak hodně čumím za sebe a když furt jede, tak se radši otočím na bezpečném místě, nebo když je volno tak co nejrychleji uhnu od jakživa furt čumím do levého zpětného zrcátka co se za mnou děje...i když vím že za mnou nic nejede tak tam radši čumím, stejně mě to bylo k hovnu dkyž mě ten kreten nabral a nebyl schopnej to strhnout vedle na trávu Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 No já se zase nehodlám dohadovat s nějakým policajtem, nebo v květnu na STK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) a o čem? že ti při denním svítí i zadek... na tom já nic špatného nevidím. Na stk? vypneš na maxidotu denní svícení a budeš svítit lampami... lidi jezdí s nezapsanými koly, různé nárazníky, xenony bez senzoru zatížení a bez ostřiku, spoilery nemomologavané a ty řešiš takové prkotiny nelegální podvozky apod.... Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) za další chodím na STK, kde vím že za prasklou žárovku nebo takovéhle kokotiny řeším domluvou a že to ovšem opravím.... přijel sem tam s autem co mělo v prdeli čepy, uložení ramen, napsali mě to a ovšem sem to dali do opravy, je to pouze a pouze o komunikaci... Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Mně celkem nezajímá s čím kdo jezdí, mně zajímá co mám na autě já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) nepřeju ti to, tak až tě někdo sejme s nelegální upravou nebo ho sejmeš nechtěně ty, tak tě to začne zajímat bude z toho mít pěkny problémy.. jinak jestli to chceš vypnout, tak můžeš zítra zta mnou přijed nebo se někde zcuknem. Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 O to ať se starají policajti, nebo pojišťovna - já na autě nelegální úpravy nemám a mít nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) však to je jenom dobře, že tady jsou i takový lidi jinak Kuba je bůh, přehrál mě etku Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak už můžeš hledat sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) nejde to rozbalit, kubík je zlej jinak citigo je docela držák. Editováno: 3. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Mlhovky nee. Myslel jsem současné svícení předních denních a zadních koncových + osvětlení RZ. není to trestný, neboj protože při denním svícení mohou a nemusejí svítit zadní obrysová světla. Tam se píše jen o předních. Pokud jsou dodatečně dodělávané, tak musí po zapnutí potkávacích světel automaticky zhasnout. Ale jaký je stav? 85% vozidel s dodělávanými SPDS má tyto aktivní i po rozsvícení potkávacích světel; a nikdo to neřeší. Anebo myslíš, že zrovna na Tebe někde budou čekat a řeknou si "hele, pawouk ze škodahoumu jede a svítí mu vzadu světla. Jdeme ho oškubat o nožičky!" ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Marku, kde je ta nehoda? To bylo dnešní? Protože romario měl přece taky nějaký takovýhle citigo, co jej málem smetlo Jinak malá auta mají tužší skelet karoserie v oblasti klece pro posádku. Protože tam není tolik deformačních zón Nejtvrdším autem s nejstabilnější klecí je Smart for two Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 http://www.hzscr.cz/clanek/pri-celnim-stretu-dvou-osobnich-vozidel-u-jicina-bylo-zraneno-pet-lidi.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Panove, taky jsem lizl auto. Normalne mi sel za autem barevnej, tak jsem chtel pribrzdit, ale misto toho jsem seslapnul plyn a rozmaznul jsem ho o medveda za mnou. Bohuzel jsem ho precedil do chladice a pritom jsem se sam oprel o spz a mam ji vzadu optisklou vcetne ramecku a cisel. Tak bych rad po praze neco koupil. Ps: proto jsem narychlo myl to auto a jel 160 po dalnici domu Editováno: 3. Únor 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Cekaji nas pekne casy... http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25961096 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Ohledně denního svícení si myslím, že mohou svítit jen vpředu. Vzadu jen v kombinaci s potkávacíma. Mlhovky mohou svítit obě. Ohledně denního u MB atd. tak svítí jen vpředu a při potkávacích nahrazují funkci obrysových. Editováno: 3. Únor 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) No mě by spíš štvalo, že pak člověk musí měnit v zadních lampách častěji žárovky, když furt svítí. A jelikož je tam snad 5 žárovek v každé lampě, to aby člověk nedělal nic jiného.... Editováno: 4. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky