Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

netuším jak je to v zákonech a je mě to v celku víš kde... nikoho tím neoslnuji, nic špatného neprovádím.. jenom vpředu jsem pořádně vidět díky ledkám a vzadu led SPZ světla a obrysovky...

http://www.obautodily.cz/eshop/tuning-exterier-interier/tuningove_doplnky_interier/prerusovac-tretiho-brzdoveho-svetla-12v-compass-id:7256.eshop

pak ještě tohle není špatné :)

věřte mě,že když odbočuji a není odstavný pruh, tak hodně čumím za sebe a když furt jede, tak se radši otočím na bezpečném místě, nebo když je volno tak co nejrychleji uhnu :) od jakživa furt čumím do levého zpětného zrcátka co se za mnou děje...i když vím že za mnou nic nejede tak tam radši čumím, stejně mě to bylo k hovnu dkyž mě ten kreten nabral a nebyl schopnej to strhnout vedle na trávu :)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a o čem? že ti při denním svítí i zadek... na tom já nic špatného nevidím. Na stk? vypneš na maxidotu denní svícení a budeš svítit lampami...

lidi jezdí s nezapsanými koly, různé nárazníky, xenony bez senzoru zatížení a bez ostřiku, spoilery nemomologavané a ty řešiš takové prkotiny :) nelegální podvozky apod....

Odkaz ke komentáři

za další chodím na STK, kde vím že za prasklou žárovku nebo takovéhle kokotiny řeším domluvou a že to ovšem opravím.... přijel sem tam s autem co mělo v prdeli čepy, uložení ramen, napsali mě to a ovšem sem to dali do opravy, je to pouze a pouze o komunikaci...

Odkaz ke komentáři

nepřeju ti to, tak až tě někdo sejme s nelegální upravou nebo ho sejmeš nechtěně ty, tak tě to začne zajímat :) bude z toho mít pěkny problémy..

jinak jestli to chceš vypnout, tak můžeš zítra zta mnou přijed nebo se někde zcuknem.

Odkaz ke komentáři

Mlhovky nee. :kol-28:  Myslel jsem současné svícení předních denních a zadních koncových + osvětlení RZ.

není to trestný, neboj  :kol-28:  protože při denním svícení mohou a nemusejí svítit zadní obrysová světla. Tam se píše jen o předních. Pokud jsou dodatečně dodělávané, tak musí po zapnutí potkávacích světel automaticky zhasnout. Ale jaký je stav? 85% vozidel s dodělávanými SPDS má tyto aktivní i po rozsvícení potkávacích světel; a nikdo to neřeší.

Anebo myslíš, že zrovna na Tebe někde budou čekat a řeknou si "hele, pawouk ze škodahoumu jede a svítí mu vzadu světla. Jdeme ho oškubat o nožičky!" ?  :kol-28:  :kol-28:  :kol-28:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Marku, kde je ta nehoda? To bylo dnešní? Protože romario měl přece taky nějaký takovýhle citigo, co jej málem smetlo :(

Jinak malá auta mají tužší skelet karoserie v oblasti klece pro posádku. Protože tam není tolik deformačních zón ;) Nejtvrdším autem s nejstabilnější klecí je Smart for two ;)

Odkaz ke komentáři

Panove, taky jsem lizl auto. Normalne mi sel za autem barevnej, tak jsem chtel pribrzdit, ale misto toho jsem seslapnul plyn a rozmaznul jsem ho o medveda za mnou. Bohuzel jsem ho precedil do chladice a pritom jsem se sam oprel o spz a mam ji vzadu optisklou vcetne ramecku a cisel. Tak bych rad po praze neco koupil.

Ps:

proto jsem narychlo myl to auto a jel 160 po dalnici domu

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Ohledně denního svícení si myslím, že mohou svítit jen vpředu. Vzadu jen v kombinaci s potkávacíma. Mlhovky mohou svítit obě. Ohledně denního u MB atd. tak svítí jen vpředu a při potkávacích nahrazují funkci obrysových.

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři

No mě by spíš štvalo, že pak člověk musí měnit v zadních lampách častěji žárovky, když furt svítí. A jelikož je tam snad 5 žárovek v každé lampě, to aby člověk nedělal nic jiného....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...