Hurikan88 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Clinte asi jsem jedinej s tebou komu se líbí Yeti FL určitě bych to viděl na 2.0TDI 81kw a chip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Nejsi jedinej - ta city verze se mi líbí taky, ale nikdy bych si yetiho nekoupil - SUV mě nic nepřináší. Ještě něco k Yetimu: http://auto.idnes.cz/otec-nove-skodovky-yeti-neni-prevleceny-tiguan-frw-/automoto.aspx?c=A090521_173909_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Hurikane ale chce to TDI s 6 kvaltem. Krásné z 80kw na 145kw 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 blbý je že s 6kval. v 2.0TDI 81kw dělaj jen 4x4 a to je cena zase jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Na Yetiho je i 103KW dost hraniční...aby to trochu jelo. Editováno: 6. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Tak 1.8 a poslat na 164kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Kluci, je to sice OT, ale věřím, že mi odpustíte a rád bych Vám představil mojí novou pasažérku Rapida Rozárku, 3590g, 51cm, dnes v 11:07, jsem nejšťastnější člověk pod sluncem. jak je patrné na Krušnárenský sraz jsem nakonec jed mohl, páč jsme přenášeli týden, ale to člověk nikdy neví. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Petre: ta podoba se nezapre (nebo jak je ta veta na uklidneni muzu po porodu) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Petře - velká gratulace a nechť vám Rozárka dělá jen samou radost! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Připojuji se a rovněž gratuluji! Pořádně ji zachlastej, ať je zdravá a silná! A nezapomeň jí ukázat Rapida, tam se jí bude spát nejlépe, auto je nejlepší uspávadlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Hlavně prcka pořádně zapít to je základ:-) a samozřejmě gratuluju... Editováno: 6. Únor 2014, autor: Arlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 tak hlavně že to dopadlo v pořádku a ať je zdravá, to je asi nejdůležitější 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Díky. Kokto si děláš reklamu v podpisu jo? A teď nevíme co máš za auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Také se připojuji ke gratulaci, my jsme rodili před 3.měsíci (a první před 3.roky). Hlavně malé hodně zdravíčka a pevné nervy Tobě a Tvojí manželce ... Editováno: 7. Únor 2014, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Díky. Kokto si děláš reklamu v podpisu jo? A teď nevíme co máš za auto :-) Asi mu to budu muset zcenzurovat - nepovolená reklama. Jedině snad, že by z něj vypadlo nějaké výpalné. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Petře, hlavně zdraví a ať malá Rozárka dělá jen radost! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Stringo, Honzo: Díky moc, byl to sice lehkej boj od začátku těhotenství a až do konce z různých důvodů, nervy sice budu lepit po tom porodu ještě hodně dlouho ale já nejsem důležitej jako moje holky. Stringo a že ses nepochlubil, (nebo jo?) to Ti pak Tobě a Tvé paní také přeji jen to nej, hlavně zdraví, i když takhle dodatečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 taky moc gratuluju, krásná holčička. A že jsi tak po ránu už "na živu" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 klidně zcenzuruj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Petre gratulace, at dela jen radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tak já to zmiňoval, ale po porodu už jsem to dál neřešil. Náhodou mám jednu fotku v mobilu,... moje dvě holčičky 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Také se připojuji ke gratulacím. Teď snad navštívit Škoda shop a zakoupit první Škodovácké doplňky na mimino. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Clint junior 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Á, další pistolník. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky