Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

neco malo o UPC

m.zive.cz/zaplat-nebo-nebude-youtube/a-172412/?textart=1#utm_medium=selfpromo&utm_source=newsletter&utm_campaign=zive_newsletter

Vloženo

no obecne je tyden u me mrtvej - hlavne kvuli provozu v praze a na letny je ted dobrej strudl - cesta do stehelcevsi byla utrpeni v sobotu, kdybych to vedel, tak jedu pres slany

takze v tydnu se mnou nepocitejte

Kokto uz jsi zjistil co se stalo s mym autem? Podle me za to muze to deni, jak neslo prehodit zpet. Fakt to od ty doby tahne malo, tak premyslim o brzde a pak nabehnout na skodovku, ze prodavaj podmiraky

Vloženo

Tak se nám ten oficiální sraz Octavia začíná zajímavě rozrůstat, musím poděkovat Stanmarovi, jakož to spoluorganizátorovi akce, nezahálí a pracuje na plný výkon  ;)

Vloženo

Tak to pak přijedu i já, to chci vidět ten fight. Nafouknu Rapida, přidám nějaký falešný kseny, dodělám výbavu (nalepím čudlíky jako že sedačky v elektrice atd.) prostě aby to vypadlo jako octávka a přijedu.  :kol-28:

Vloženo

Petrrr má vyjímku, pač vyjímka potvrzuje pravidlo a Rapid je taková menší oktávka, i když možná skoro stejně tak velká jako ta dvojková. Takže doufám, že dorazíš ;)

• Pozitivní 1
Vloženo

Kluci jak nemáte rychlej a nejlepsi motor 1.6 hdi novinářskou před produkční oktavii, tak nevím jestli bychom vůbec se mohli rovnat s hravcem

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Mohli bychom dát Krušovickej vršek, kdo bude dřív v Řevničově :)

Hravec by nám ukázal jak mu to letí :) Stejně bych ho rád viděl osobně, jak takovej člověk vypadá v reálu

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jasan, já jsem Vyjímečňák , díky. Ač nerad slibuji něco takhle dlouho dopředu, tak pokud to půjde rád přijedu. Pořád jsou tu tací co mi dluží svezení. Že Clinte, Kokto?

• Pozitivní 1
Vloženo

Clint:

jj kokta cipuje, leje do nadrze ciplou kofolu

Ozi:

a uz jsi bt vyzkousel? Dekl beru, asi na srazu se uvidíme

kokta:

smutna zprava, jel jsem z prace a za mnou vylitnul z garazi superb s ledkama, tak si rikaaam aaaa kdo tam a ejhle on tam muj vzdalenejsi sef, ktery mel predtim tu tvoji atmosféru oblibenou... tak ted je otazka, zda-li se zalekl S3 bez atmosfery a honem poridil S2 FL (motor ale nevim) nebo to tak mozna sikovne vyslo

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...