Clint Vloženo 17. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Jo už jsem to viděl, nemá to chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 jinak sem dozvěděl, že na benzinu vozí z rakouska N100, jinak ostatní normálně z česka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 ještě přidám do klubu 3.6, tohle je nejčaštější pohled u tohohle auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 myslíš žíznivé oko nádrže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 To mám každej pátej den Akorát tam mám místo 70 napsanou stovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Jen, že ty tankuješ těch tvých uprděných 20litrů u kokty to bude obdobné pouze s tím rozdílem, že on tankuje 60 za ten týden (nebo kolik se vejde do S2). Apropo. proč tankuješ jen těch 20, tě baví jezdit na benzínky? Já tankuji plnou 55l a stejně tam musím skoro co 14 dní a jsem otrávenej. Jasně máš to spočítaný jako ve formuli, abys nevozil ani o Kg více 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 u mě neeeee, to já jenom tankoval když sem to měl pučené mě stačí že musím tankovat do toho mého, to stačí bohatě jinak v pátek jsme jeli s tím mým v pěti a hned spotřeba letí o litr vejš(sedačky vzadu zatím drží ), opravdu náchylné na vše prej ve formuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) Jojo, mám to přesně vypočítaný, jakákoliv další zátěž zvyšuje spotřebu a hmotnost vozu, což se projevuje pomalejší akcelerací při předjíždění Proto se také každej den vážím a žeru přesně odměřené dávky, abych nebyl do auta těžkej. Před jízdou samozřejmě musím vykonat velkou potřebu, protože hovno taky něco váží, jak jsem řekl, každej gram je znát. Tuhle mi posral auto kosák, já si toho včas nevšiml a samozřejmě mě hned na dálnici předjela dodávka.....(to asi to hovno také silně narušilo aerodynamiku vozu) Editováno: 18. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Kokto, jasně, že vím, že to většinou netankuješ ty, ale vysvětlovat tady pro ty co neví, že to není tvůj vůz atd. se mi nechtělo. Jinak co táta udělal s tím lakem, co mu pojebali u té léčebny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Clinte, jestli ti kosak posral auto stejne jako na tom videu, tak to se fakt nedivim ze te predjela i dodavka Petre: ty mas ale otazky, udelal to, co by udelal kazdej, proste zasel do kramu a objednal si L&K (LaK) novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 netuším co s tím dělal nedělal, hold je to jenom nárazník a běžné... radiusi nejsme od toho daleko bud budeme jezdit se starými auty nebo koupíš nové a co nejdřív zase pošleš dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Koupíš nové a co nejdřív pošleš ze skály, protože si budeš rvát vlasy, že si prodal to staré. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Ta trojková oktávka, jak pomalu v okolí začínají jezdit, se mi líbí čím dál víc a dokonce víc jak FL Sup. Myslím, že by to vyhrála ta modrá race a nebo opět stříbrná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 cervena a challenge paket v RSku jasna volba kdyz neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Když jí miluješ, není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 A až na ní našetříš, tak bude SUP3 a to bude teprv červík vrzat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 ještě si zapomněl ozi na kombi!!!! bez kombi to není VRS!!!!!!!! ¨zase sup dostane v tom 200kw 2.0 TSI to pitomé DSG a bude zase vymalováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Nojo, jenže já budu chtít funglovku nejlépe a to bude Sup trochu finančně out.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Kokto to asi ani není nutné zmiňovat, combi je samozřejmost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) njn klint koupí další oktavii vyjede z prodejny, tam mu budou porokovat jak dobře nakoupil, jakou má záruku skutek utekl a 20% ceny z auta je pryč 1500km si bude porokovat, jak dělá dobře že auto nevytáčí Editováno: 18. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) Nezáviď ....zase budu mít auto s tím, co chci já a barvu, co chci já A žádnej kokot to přede mnou nebude huntovat Editováno: 18. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) tak mě kromě bílé prakticky nic nevadí, líbí se mě ta modrá lava která je ve všech výbávách zdarma! tak třeba tamtu co sem ti posílal, ta má prostě vše, alcanataru, bufíka atd v téhle cenovce nová bude tak o 150 výše? alespoň to zaměstnanci MB pořádně zajedou když třeba s mou laurinou natočil 21000km za 10 měsíců, tak jezdil celkem dálky takže já v tom problém zas tak nevidím, ale ovšem se k tomu chová trošku hůře no, taky jde o řidiče.... majitelé svých aut se taky chovají ke svým autům prasácky, je to hodně subjektivní Editováno: 18. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) já se přiznám, já závidím ale ZDRAVĚ!!! Editováno: 18. Únor 2014, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 No já snad za pár let naškudlím na nějaký referenční OIII facelift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky