Sanek81 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Petrrr:sorry, ale naběhnul sis sám,to jsem prostě musel zasmečovat:-) No a ne,nedivim se, krade se prostě všechno,tu anténu ti beztak šlohnul nějaký zmrd,co ji ani nepotřebuje. Ale jinak nic proti,na Rapidu se mi nelíbí snad jen ten název,prostě nechápu proč Rapid!A Spaceback je moc povedený. A stejně bys mě asi nepřebil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Pěkně jsem to tam rozklížil co Kokto Ono je to jak tady u nás v inteligentním vláknu píší kluci, že záleží na stylu jízdy a mě by automat neuspokojil, protože nemám vyhraněný jízdní styl kloboučníka, ale jezdím někdy tak a někdy onak. Prostě podle nálady a okolností. Ale souhlasím, že na ježdění po Praze bych automat zvolil, na ty kolony a rozjíždění, zastavování, vymačkávání spojky, to mě někdy opravdu otravuje. Nojo, taky nesouhlasím s tou pověrou, že kdo zkusil automat, nechce manuál. Hravec se ještě neukázal, zřejmě se šel projet, aby zjistil, co je lepší.... Editováno: 28. Únor 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 No to koukám, asi to tam budu muset oddělit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 vidíš pawouku jak nespamuji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Už jsi v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Taky zrovna přemýšlím o tom, že by už měl pomalu vyrazit Nezapomeňte, v 16:45 u motorestu Editováno: 28. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Snad v 16:45? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Ano sakra nojo, opravuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 No a my vyrážíme z Bělohorské v 16:15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Přátelé dobrého pokecu! Ačkoliv mám dovolenou,přizpůsobil jsem si páteční program tak,abych se vrátil zpět do Prahy a mohl jsem přijet na čaj o páté do Krušovic!! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 No twl brácha, dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) No už sem se chtěl lekat. Mámto sice za 15 min., ale i tak. Stanmare: Tomu se říká obětavost. Editováno: 28. Únor 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Paráda Stane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Vyjizdim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Jsem tu a kde jste vy? Zase pozde, prum rychlost 280, mel si pravdu Clinte. Cesta ucpana tak sem moc nepospichal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Tak hoši, doufám, že jste všichni dorazli domů, já jsem samozřejmě nejrychlejší a Kokta, naopak, ačkoliv má čip, bude zcela jistě nejpomalejší Jinak díky za pokec a super večer, také díky za půjčení 1,2 TSI Rapida a čipovanou 1,8 TSI od Kokty, snad jsem mu to moc nezavařil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Hlásím autí v garage, pivíčko na stole a páníček v ušáčku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Už jsem taky nějakou tu minutku doma a rozmrazuji se - tam venku byla nějaká kosa. No a zítra s bráchou trochu projedem Yetiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Taky hlasim ze byt doma. Smutna to cesta za pokazene iluze ze Rapid nejezdi zas az tak zle. No uz jsi nebudu nic pujcovat. Zitra si dam lecbu s manzelky Thalii a zas to bude v poho. No a po zaruce me ten kokta preci jen utaha na ten chip. Ta koktochipovina je nebezpecna nemoc. :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Pawouku o zime mi povidej jsem se roznrazoval pul cesty s climatronikem na plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 si musíte ujasnit vy jestli chcete zvýšení vykonu, stejně dodržujete krátkej interval 5W-40 tak o co go.... já sem taky klinte čekal od listopadu do unora, až budou volné chechtáky na zvýšení jinak to smrdění destiček, běžná věc.... ono si brzdil k té benzínce ve třech z 180 na 20 km/h, po té z kopce dolů z 120 opět na nějakých 30km/h, tak se není čemu divit. jinak jak si zkoušel zátah auta, tak si mě zvýšil zpáteční spotřebu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Je to videt. Sviti ti tam ocicko. Jo nevim jak to ten Clint dela, ale u me se stalo totez tam 5,8 zpatky 7,1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 no tam sem měl cca 8,4, přesně jsem nekoukal. jinak po rovině sem rozvalil na 230 na pětku, šestku sem tam už nedával, jelikož sem dojel auta a náhoda je blbec. jinak sem potkal dva superby v liftu a ty se mohli podělat když sem k nim jel blíž a zkoumal spzku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Vítej v klubu pirátů Já vás nakonec nakazím pirátstvím všechny a přejmenujeme se na Clintův pirátskej klub 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky