Stringo Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Mě se ten proužeček taky v OIII nelíbí, je to jak kdyby to někdo chtěl udělat jen aby tam prostě LED byl, ale neměli čas to nějak udělat taky aby to vypadalo. Navíc za opravdu slunečného dne to není skoro vidět a při určitém úhlu je svítivost také minimální. Prostě to je odfláknuté a taky se mi to nelíbí. Samotné LED proužky svítí mnohem lépe a jsou na OII fl mnohem hezčí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Je to skoda, RS se diky tomu lehce odlisovalo. Ale prenesl bych to pres srdce, jen mi vadí, že to prostě nedasahuje takový svítivosti, jako na OIII RS... Taky na OII RS byly 4 SMD LEDky, tady mam dojem jsou jen dvě, které prosvicují ten světlovodivý pás :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 ty pásy na OIII jsou takové divné, z blízka jsou tam takové divné přechody a pod jiným úhlem to fakt svítí bídně...ale auta co jsem viděl naproti sobě tak svítí zase dobře, viditelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 ve tmě to vypadá celkem hezky a i pěkně to svítí, ale za sluníčka to vůbec nesvítí... tak když tam je pás a 4 ledky na světle, tak se není čemu divit. ale zase je levná výroba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jistě šetřit se musí i u auta za 700 hadrů. Protože přeci 700 litrů si vydělá kdejakej pražák za půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 No vydelas to za rok když se ti hoooodne moc daří, takze nereálný xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 tss Petrrr, kdyby mi to melo trvat pul roku, tak a to ani nevstavam do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jooo kdybych se lépe učil (jako Kokta) a narodil se v Praze a za rok mít 700 (jako Kokta) jsem šťastný. Takhle mě ze západu by ani 3 roky nestačili a to bych nesměl jíst a bydlet bych musel pod mostem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 To nevydělám za rok ani hrubého... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) Kokta si prej přivydělává jako gigolo, to sype dobře prej, vždycky nejdřív paničky povozí v čipované oktě a změknou, tím je rozdělá, pak jim ukáže velkýho haldexa a tím je uplně rozběsní, ve finále sypou víc Editováno: 24. Březen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jo takhle, tak že LaK byla v podstatě pracovní volba, to je pak jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Něco pro nafťáky: http://www.prag-info.cz/_shop/Vyplachova+kapalina+pro+filtry+pevnych+castic+DPF+1000+ml+cisteni_DPF_filtru-MTcyNw-294083.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 No nějak se mi tomu nechce věřit, to by byl prostředek ze zlata (tenhle je za 300), tak, že buď ti vyteče po těch 8 hodinách z pouzdra i zkapalněnej filtr a nebo to vyčistí - nevyčistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak může to být nějaká látka, co na sebe tu sračku váže a potom se odloučí proplachem vody, ale je to dost levné, na to že by to mělo umět vyčistit ucpanej DPF, kterej stojí raketu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Mazda chystá benzínové motory s nižšími emisemi než u elektromobilů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) Mazda je krásná, klidně bych si nechal líbit tu 6 a nebo 3ku v plné....jinak tu 6 ted testujou a s tím jejich 2.0i snad 145koní jim to žere 8,4, poměrně dost... Editováno: 24. Březen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 jeste ze sem nechal zimaky,konecne dnes poznali snih:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) ještě že mam letnáky, alespon to neustřeluje na mokru JINAK CO TEN DEJCHÁNEK V MĚSÍCI DUBEN, jedině kolem Velikonoc nemůžu. Editováno: 24. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Můžete me říct co sem komu udělal, dostal sem o3 v kombajnů dsg TDI a haldex=strašný.. Vezme si ho snad kolega a dostanu v manuálu s haldexem Editováno: 25. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Místo toho, abys byl rád, že máš nějaké služební auto, a ještě k tomu nové, tak tady láteříš. Co já bych dal za to, abych nemusel do práce jezdit vlastním autem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) auto ti domu nedaj když není třeba(ani se nedivím), lokatory všude... novy není, už někdo v něm 5000km najel. Editováno: 25. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Můžete me říct co sem komu udělal, dostal sem o3 v kombajnů dsg TDI a haldex=strašný.. Vezme si ho snad kolega a dostanu v manuálu s haldexem A není náhodou i bílé barvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) ne hnědá zaplať pán bůh :Dnaštěstí xeny, bluetooth asi bolero nebo co to je za rádio. Editováno: 25. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 jo jinak, jak se nezobrazují potkávací světla u nových aut u ŠA, tak je to asi plošný problém a zákazníci to prý reklamují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 To myslíš tu chybějící kontrolku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky