Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jojo já zvyklej z okty na sportovní podvozek a lehčí auto...

Lepší pružiny a tlumiče by to pro mr chtělo.

Ale otec by či kolegové hned prorazil vanu :)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

nusehytu.jpgA neco pro koncovkare tady na foru jak se nedavno rozebiralo

Jinak doplnujici info, to same je samozrejme i na druhe strane.

post-10015-1397907861,2092_thumb.jpg

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Jo, tak to má vypadat. A ne jako ty tuzingové nástavce v nárazníku. :kol-31:

Už nedočkavě vyhlížím Spaceback. Brácha se někde toulá. :kol-28:

Vloženo

Já jsem včera na ty koncovky RS koukal, no žádná paráda ty trubky nejsou, ale nějak by mi to nevadilo. Navíc na RS se zezadu nikdo v provozu dlouho nekouká :)

• Pozitivní 1
Vloženo

Octavia RS dobry, ale potom co jsem videl live to Subaru WRX STI nevim nevim az vyhraju tu tydenni zapujcku tak jim ho nevratim urco to vyjde na 10.5. a pak Clinte i majitele RS me budou prosit o minutovy naskok do krusovaku jak pises v jinem vlakne o mem supervykonem R. Akorad prelepim loga na kapote ( hvezdy za slepici) aby to nevyvolavalo negativni reakce. :D

Vloženo

Bacha na to, ono to STI je sice rychly, ale musis si to zaslouzit... RS dava svuj vykon k dispozici v sirokem spektru otacek, kdezto STI ma velkyho sneka a ten nez se rozfouka, tak to trva. Nehledne na to, ze STI ma permanentni 4x4, ktery na vykonu neco ubira ;-)

Vloženo (editace)

Dobré ráno Vietname! ;)

Ranní ptáče, dál doskáče a já už dávno skáču...od rána pěkně v práci, zatím co vy se válíte v pelechu :)  Někdo holt makat musí...

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Nejlépe se má Kokta, doma chrápe denně do deseti, zapne si kompa, udělá dvojitý kafe a namaže pecen chleba, hodinku maká, přitom sleduje forum a požírá chleba namazanej centimetrem másla. Usrkává studený kafe a směje se Hravcovým příspěvkům.

• Pozitivní 2
Vloženo

Hold jsme se měli lépe učit a být také IT. Dnes už jde vše spravovat na dálku přes vzdálenou plochu apod. tak ani nemusí vystrčit nos z domu. Zapomněl jsi Clinte, že na druhém monitoru mu běží Top Gear. Hold my co jsme se zastavili na úrovni zmáknutí tabulky v excelu musíme vstávat a makat.

• Pozitivní 2
Vloženo

Jojo, na Top Gear jsem zapomněl, kouká a dělá si poznámky, aby mohl machrovat. Jeho uši jsou speciálně vycvičené na slova Haldex a čipování.  Druhou rukou si pročesává trvalou, nebo se nervózně drbe na zádech....;)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Věřte me ze konkurence moc neumí používat pokročilejší funkce a radši si účtují dopravny

Někdy to bez dopravy nejde.v USA běžně vše je napojeny na pevný linky jako backup, aby nemusel letět na místo atd celkem zvyk i na západě když vypadne digital linka.. Jinej world

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Bylo hezky, tak jsem umyl milacka, teda dva... na toho tretiho se nedostalo :-D sice to neni TSI, ale Kokta vi urco jak to chipnout ;-)

post-4531-0-80926700-1398015908_thumb.jp

Editováno: , autor: XJOHNNYX
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Tak jsem jel z práce po prakticky prázdné dálnici, nasadil jsem 200-220 a úplná pohádka, ten motor prostě chce jet, sám si o to říká, vždycky když sešlápnu plyn a motor krásně reaguje, říkám si, jakou skvělou volbou ta 1,8 je :)  Těch 200 je tam opravdu hned a přitom na šestku má furt tendenci jet víc a víc.

Spotřebička byla 10,5/100, což je pohoda. I po třech letech mě ten motor prostě baví a překvapuje.

Editováno: , autor: Clint
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...