motosman Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 No jestli si namaloval červené pole od 3.000 ot. tak spotřeba bude OK. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) proč by mě to nevydrželo. se zeptej Honzy kolik má nalítáno s čipem... je to v záruce, kulance tak co. před koncem záruky nechám vyměnit řetěz, a při 45000 svíčky. pak převodovej olej po 60k klasickej servis, který tvoje auto nevidělo.na scoutu je čip cca 15000km už, taky to drží... teda kromě tlakové hadice k turbu, ale ta vylětala i ozimu při 40000km.... Editováno: 1. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Novidis staci vytacet "jen" do cervenyho a ne do omezovace a jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) no právě nedávat furt plnej kotel ,protože pak tam máš aktuální spotřebu 30-45 litru jinak pod 2000 otáček mě to nespadne, to se nebojte Editováno: 1. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Clint to nejspis myslel ve smyslu ze nevydrzis ty to nevytacet, ne ze ti zo nevydrzi auto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 no jo diskuze.... ale furt jezdím svižně, jenom prostě furt nedávám plyn na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 to jo tam musis mit vymacklej dulek pod plynem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 musíš vyzkoušet všechny vlastnosti auta a všechny jízdní režimy, o tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) Ok tak schvalne pokud se po dalsim tankovani 50 litru benzinu dostanes pod 6,5 mas u me pivo. Dobre 2 piva Editováno: 1. Květen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Petrrr to pochopil správně. Když už tedy Kokta začal o výdrži jeho auta a o kulanci, tak na tu s čipem můžeš rovnou zapomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) okay jak chceš. když to bude kolem těch 6,5 litru ok takže si musím na navigaci napsat nedávat plnej kotel clinte achjo, edit: akorát s těma 17" to půjde blbě bych potřeboval goodyeary Editováno: 1. Květen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 petrr, to si dal latku hodne vysoko na jeho motor kokto, si porad na tu spotrebu nestezuj, kdyz jezdis jak prase, tak ti to proste zere jak prase a jen takova fotka misto kecu, cesta Litvinov -> Praha pres Lovosice, od baraku, k baraku jo a dal bych jen spotrebu, ale pak bych poslouchal jaka jsem brzda provozu, takze ostatni udaje jsou jen jako doplnek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 já si nestěžuji, já zkouším všechny režimy jízdní taky mám špatný gumy na spotřebu, kdybych tam hodil goodyeary tak půjdu o 0,5 dolů jako na zimákách(conti R17 T850).... tak takhle malou spotřebu sem nikdy neměl nejméně asi 6,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 ja mel nejmin podle tankovani pod 6 jj, zkousis vsechny jizdni rezimy, ale k eco si se jeste nedostal, je me to jasny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Ozi: kdyz se mi chce a mam trochu snahy, tak takhle nizky spotreby dosahnu i s naftovym motorem Editováno: 2. Květen 2014, autor: XJOHNNYX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Já dneska se syrovým autem (celkově najeto 150 km od výroby), jsem do práce 13 km zajel za 7,3 . Předpisovka a bylo to 50:50 město , takže si myslím že jak si motor sedne a člověku se nebude chtít jet svižně, tak to auto pojede i fajně. Což se mě jaksi teda moc nedaří, že chci jet nesvižně :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 tak OIII, to ma trochu lepsi ve spotrebe, co jsem se tak s par lidma bavil tak to ma o cca litr nizsi spotrebu proti OIIFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Dnes přišel Firefox 29. Hodinu se s tím peru, abych to nastavil alespoň přibližně tak, jak jsem to měl v předchozích verzích. Naštěstí jen na pracovním PC. Doma mi to prozatím nesmí do kompu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Weith....:To je jasný, taky bych lítal (tedy v mezích zajíždění) Spotřeba solidní, tenhle motor se mi líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 pawouk: ty jo vidis, a ja bych zrovna rekl, ze je to stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 tak OIII, to ma trochu lepsi ve spotrebe, co jsem se tak s par lidma bavil tak to ma o cca litr nizsi spotrebu proti OIIFL Tatík ma OIII 1,8 TSI DSG a dlouhodobou na 20 000km má 6,3 myslím nebo 6,4. Je to fakt u těch OIII brutální a hlavně ten 7-rychlostní stupeň dělá na dálnici brutálně hodně. 140 km/h na tempomat a otáčky motoru nějakých 2700. Tež pravda že do práce to má 30 km a to má 80:20 (mimo město:město) Pawouk : Není nic lehčiho než počkat cca 14 dní, než všichni vydají aktualizované addony a pak není problém aktualizovat bez dalších paznechtů na nastavování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Hmmm, to má o cca 300 ot.méně než na manuál (já mám při 140 cca 3tis), něco ta sedmička na dálnici ušetří, tomu věřím. Já jsem tedy zastáncem manuálu, ale při středečním popojíždění po Praze, kdy jsem chytil snad každej semafor červenou a stál neustále v kolonách bych už vzteky tu řadičku a spojkovej pedál vyhodil oknem Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 nahodou nekdo nevi, kolik toci OIII RS benzin manual v cca 200 - 220 a jaka je jeji spotreba? Huri by mohl vedet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Teď koukám, že k L&K jde sportovní podvozek objednat pouze ve spojení s DSG, zase zajimavá kombinace, nějak nelogická.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky