Pawouk Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 :smich: To dělá to šampáňo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Tak to jsi peknej kanec. Ja jsem bridil, teprve prvni dcera, tak uvdime. Prostredni dceri je kolik, pokud to neni ta po maturite :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Mám jen dvě oficiální. 5 a 18 let. O ostatních nejsem informován. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 to delaji ty steaky:) jej je divne ze ja nemam nic:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Protoze Pancho je k tomu jeste neco zapotrebi, ty furt zijes v tom o tech capech a vranach, ale pravdivejsi je ta o vajicku a spermii. Motosman ti to pristi ctvrtek vysvetli jak se na lopatu seda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Klidně. Ale je to kurva drahej koníček. Co tři roky nový RSo vyjde levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 :-):-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Já se navečer projížděl kolem Křivoklátu, bylo krásně... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Mel ses tam projed na kole nebo v kabriu to je dobra vec na hlavu. Rozhodne ne nejaka Abba. Ale poradnej Doom metal popr. Black metal. Abba je pro buzny a holky. Jeste ze si to nepoustel v Golfu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 A hele, metálista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 tak ten protikus neschazi ba spis prebejva,je toho moc ale jak rika motosman je to drahej konicek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Abbu jsem vypnul a měl jsem stažená okna, připadal jsem si jak v kabriu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Máš naprostou pravdu. Tyhle smíšený manželství nikdy nedělaj dobrotu. :D:D:: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 manženlka jede do žamberka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Zatim jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Chudak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 (editace) Jinak, ja uz davno skacu a nikde nikdo, Clint spi v praci, vcerejsi foceni malin ho vycerpalo, motosman si griluje stake k snidani. Kokta sedi na hajzlu a dela kominky, Pancho se myje v aktivni pene po nocni, Stringo krade naftu na Prunerove ze zaloznich diselagregatu atd. to je parta teda. Jedinej kdo se da omluvit je Motosman, pac ten po posilneni stakem jde makat na dalsi dceri v poradi Editováno: 28. Červen 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 ne ne ja uz jdu spat a vecer na top gear:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 myslim ze mam narok po 24hodinovce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 K snídani není grilování dobré. Mám pečený bůček s chlebem a za chvíli vyrážím na megachlastačku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 (editace) MNO já mám Kladenku chleba a přírodní sýr s cibulkou A na to merunkovej frgal Editováno: 28. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 ja si davam klasicky svoje dbre susenky snidane ma byt energicka jinak ted jsem teda koukal chvilku na autosalon a velebnosti budu blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Já mám k snídani teplou oslazenou vodu a pětidenní půlku rohlíku, holt někde se na nové auto ušetřit musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 proc myslis ze ja snidam susenky a kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Klííd. Sem nechodí. V nejhorším ji vyměnìm. :-) Jinak současná je 3tí v pořadí. :-) Čéče,ty už jsi jak Hravec.... ten taky pořád mění starou za novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky