Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:D:D:D

No přesně, tyhle ingousti jsou nejhorší. Když jsem sepisoval tu naší událost s Panchem tzv. James Bond akce. tak jsem se majitele zeptal jestli mu to nevadí sepisovat na jeho kapotě (popravdě byl rád, že to nemusí psát on a Pancho na tom byl asi stejně). Pancha jsem se nějak ptát nemusel jestli to sepíšeme na jeho kapotě, nějak mi to neštimovalo  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98: . Myslím si, že i když v tu chvíli nevěděl ani jak se jmenuje, za tento dotaz bych skončil asi zakopanej na tom poli v blízkosti.

no  docela mne uz znas koukam :lol::'>  :lol::'>  :lol::'>  :lol::'>   jinak pojistovna to uz uznala.ale chtela fotky  i popis nehody:)

Clinte  ty woe....ja te asi zastrelim:)  takhle si ze stareho chudaka pancha delat srandu.

Pancho, nějaká solidní žranice na Clintův účet by to mohla srovnat, co říkáš? :kol-28:

V tom byla právě ta chyba, že chtěl Pancho Petrrrovi ukázat, jak to lítá, ale zasunulo se mu jenom jedno kolo ;)

attachicon.gif9.jpg

a není to tím že má přední plynovou vzpěru kapoty namontovanou vzhůru nohama?

Pawouk to mas teda pravdu a furt chce ten caj  a takze je to jasne,nebude strilecka  ale žranice na Clintuv učet:)

Ať na to koukám z jakéhokoliv směru, ten PANCHO to má fakt divný. [emoji33]

ype3arej.jpg

To je Panchomobil. :D

Hravce: mas recht, ani jsem di toho nevsiml. Zase na druhou stranu vzpery zadniho vika kufru jsou zrovna tak.

není pravda... vzadu je tlusté nahoře, což je správně a vepředu dole, což je špatně ...

viz zde tento příspěvek a následné....

• Autor

Tak pro sraz o páté navrhuji tyto termíny:

4,7,8. srpna

Já bych nejpravděpodobněji mohl toho 7.8. 4týho jsem pryč a v pátek už pálím na víkend.

Hihi, dobrý, jenom jestli taky umí něco opravit, nebo jenom hopsat. :kol-28:

Tak ten je dobrej, je vidět, že jsou dobře placení, když mají takovou dobrou náladu.  :kol-47:

7. mozna jinak vubec - aspon dle aktualniho programu :(

• Autor

Pawouk se tu uchechtává buzikům, ale aby odpověděl na termín, to už ne....zrovna tak Petrrr..... :kol-27:

ja  vubec  mam od 1 do 10 nocni

Po-st jsem vždy v Praze pracovně, takže pokud mě někdo nabere, tak se klidně přidám na večeři :-))

Clinte, já nevím. Pokud budu v Praze, tak je mi to jedno a přijedu kdykoliv. Pokud nebudu, tak taky, protože se nezúčastním.  :kol-34:

Já mám zase od 18. dovolenou a tak budou v práci fofry, tedy nevím. Pokud vyjde přijedu, pokud ne, tak ne. Popř. pak o dov. Clinte by jsme mohli uspořádat včelařský dýchánek pokud to bude vycházet. Zrovna dnes jdu taky rojit včely.

@petře: lepší být trošku free, než bejt nasranej a jenom říkat že se máš nahovno ;)

Upraveno od kokta7

• Autor

Já už se těším na ten Žamberk, to bude žranice a chlastanice ;)   Musim to zaplatit, nějak mi to vypadlo....

Už jsme domluveni s Arlákem, Panchem a Motosmanem, že nám bude Kokta skákat pro točený (jako mlaďas), zatím co my budeme žrát celej večer stejky a házet kosti jeho čoklovi ;)

Co je free, to neznám.  :kol-28:  "Nemám rád free"  :kol-28:

no jo furt někam jezdíš testovat nějaký hondy a pak ti nezbyde ani sraz :)

když mě půjčíš auto, tak ti klidně pro něj zajedu a zajedu ti zadní brzdy. Labradoři kosti moc nemůžou a pes nejede.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.