Pawouk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Šlo mě o to, že zvažuju že bych si dal na střechu černou leskliu folii a chtěl bych to do té samé délky jako je ta černá střecha u toho "okna" Mám pocit, že toto už tady někdo řešil. Napiš Hravcovi, ten má přehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 TO JE HODNĚ SLUŠNÉ, NA TO JAK VÍME ŽE JEZDIŠ "KLIDNĚ" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Jsem poněkud mimo obraz - s čím žes to jezdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 MOTOSMAN S 3,6 FSI ZA 9,9 ZA POSLEDNÍCH 4TIS KM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=1446180022292605&fref=nf TOHLE URČITĚ NA LETIŠTI NEUMÍ ANI CLINT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 To je nějakej fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Petrrr - tak ono je neco jineho mit to auto na co nejrychlejsi presun z bodu A do B a zpet na jeden den a jezdit s tim mesic tak nejak kombinovane, to se pak ty spotreby muzou hodne lisit... Motosman: jj taky bych ji bral, asi by to blyo vyrazne klidnejsi a zvukove prijemnejsi svezeni nez to co jsem si dal vcera... jinak to video je hodne drsny - asi bych si mel koupit pickupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Mě to video přijde normál. Tuhle jsem se bavil s Clintem a říkal, že na Ruzyni to dělaj běžně. Prý je to velká úspora času. Mohou to éro rovnou posunout a nezdržujou se s přippjováním k tahači. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 pawouk: fake to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 No jo, pátek = malá sobota a Pražáci zase vzali kramle co? Jupí na své chaloupky a už sedí s pivíčkem v ruce. Že to tu utichlo. Ach jo, že jsem se nenarodil za Pražáka, to je život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 a ja do prace:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 ja taky ne, jeste sedim v praci, pocitam tak na dve hodinky a pak se uvidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Nojo, já mám dneska noční fachu resp. celej víkend....to bude zase honička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Honicka v jakem smyslu ? :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 OK. Dám si za vás.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 jj Pavle za me is dej... weithfisto - to snad ani vedet nechces ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Welfajsto: jen, že se nezastavím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Nezastaví se = bude chrápat od večera do rána. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 :D V tom doufám Běda jak mi tam něco soudruzi na noc vymyslej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 ja myslil, ze kdyz se nezastavis, znamena to, ze bude jezdit trenovat pod vsechny letadla s dodavkou, aby to natrenoval a taky mohl bejt slavnej - titulek: Pirat silnic zesilel a snazil se predjet letadlo na pristavaci draze!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Hele Clinte, jak je to teda s tím Antonovem/Ruslanem v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 tak ja uz mam take honicku v praci:) Clinte ten Antonov mne take zajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Už nijak - Clint ho střelil Achmedům z Arábie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 ja sem cetl ze sestřelil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Zdarec, ty Ruslany, nj, to jsou tajný mise. Lítaj z Ukrajiny pendl, tajně se vyzbrojujou separatisti našema kvérama. Ti blbci amíci si myslej, že je zásobujou rusové a přitom to děláme my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky