Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Co ten čtvrtek, přijede někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Zatim volno. A kde že to má být? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Na Panchovo miste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Krušárna, jako obvykle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Zatím je to u mě 50/50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Clinte, to jsou ty asiatky co měly dojet na náš sraz, jak je domlouval Pawouk ... nakonec jely za Kenem testovat vliv gravitace na kozní hmotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 KOukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 T a krusarna ja asi ne,mam nocni:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Už máš kárku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 no jeste ne ale uz se to rysuje uz prisly disky i pneu a ted hlavne uz aby poslali prachy zatim sem platil ze sveho a sem vycucanej_( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Co ten čtvrtek, přijede někdo? něco mi uniklo? Zdarec, ty Ruslany, nj, to jsou tajný mise. Lítaj z Ukrajiny pendl, tajně se vyzbrojujou separatisti našema kvérama. Ti blbci amíci si myslej, že je zásobujou rusové a přitom to děláme my to myslíš teďka vážně, nebo ze srandy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Honza: 1/ Ve čtvrtek čaj o páté v Krušovicích 2/ Samozřejmě je to sranda, o Ruslanech nic nevím, jen to, že tam lítaj. Až budu v práci a on tam bude, tak to omrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 1) ok; pokusím se dorazit. Jen ještě nevím, zda nebudu muset naše vyzvedávat z letiště - vracej se z dovolený 2) tak to jo. Jako rachot slušný. Vím, že jsou "zaparkovaný" v Lipsku na letišti; tam jsem je už několikrát viděl přistávat/vzlétat, ale nikdy jsem ten stroj neměl takhle nízko nad hlavou a neslyšel to monstrum na vlastní uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Dobře Honzo, rádi tě zas uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 ja to vidim tak na 90% ze ano, pokud se nestane neco hodne necekaneho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Ozi, ty překvapuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 ja možná taky něčím přijedu aktuálně mám oktu bez brzd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 (editace) "Čaj o páté" Čtvrtek 7.8.2014 na legendárním místě v Krušovicích Účastníci: 1/ Clint 2/ Kokta 3/ Ozi 4/ Motosman 5/ Honza9007 6/ Pawouk (50:50) 7/ Petrrr (?) 8/ Pancho (50:50) 9/ Tomiikk (80:20 že ano) Editováno: 3. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 clinte, tak vyji,ecne termin kdy mi prisla nabidka nekam jit asi hodinu po tom cps potvrdil caj o pate. a mozna to stihnu i na tu patou... :-) kokto, nevim jeatli pojedu z prahe, ale kdyztak te muzu nablizit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 jo a chvalim napad s cernym pismem v tmavem motivu jw to super videt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 ja možná taky něčím přijedu aktuálně mám oktu bez brzd Drsnej řidič brzdy nepotřebuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 by byl kokta jak nejakej ten kamionak jak ho zastavili a on mel brzdy vymontovany a mel je jen na predku, ze prej na zbytku auta je nepotrebuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 (editace) jenom mě štve, že je to zase daleko kvůli Klintovi 1 v nějaké hospodě u příkopu Editováno: 2. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Tak pro tebe to beru, ale těch asi 10 km bez dálnice a průjezd jedné vesnice snad přežiješ. Horší to bude v Praze, něco drbou na Jižní spojce. Vybrzďovač v autobusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 před 14 dny co jsem jel, tak byla ještě v pohodě jižní spojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky