Radius Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Co vlastne vse jde nakodovat na O2? Denni nikdo neumi, to uz vime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Myslis tvoje o2 bez jednotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 U tebe by šlo: naprogramovat náhodné výbuchy v motoru, náhodné spouštění stěraču a světel, popř. Náhodné odemykání/zamykání za podpory klaksonu.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Pawouku: Ferda 25 to pise v patricnem vlakne u Rapida. Stejne jako ty rucicky, sam ses tam ucastnil debaty tak nevim. Samotneho me to prekvapilo. Sam nevim, nebo jestli se to musi umet a je to slozitejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Pawouku: Ferda 25 to pise v patricnem vlakne u Rapida. Stejne jako ty rucicky, sam ses tam ucastnil debaty tak nevim. Samotneho me to prekvapilo. Sam nevim, nebo jestli se to musi umet a je to slozitejsi. Jo hochu, nemůžu si všechno pamatovat. Ručičky jo, jen ten asistent je třeba u mé Octy nemožný, musela by se snad měnit celá jednotka ABS a kdoví co ještě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 já ho tam mám pawouku už z vyroby a u předchozí měl dokodovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Myslis tvoje o2 bez jednotek?Myslis moje O2 s pokrocilejma jednotkama ktere tvuj soft vlivem stari nezna?Mam rad, kdyz se veci nazyvaji pravymi jmeny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 No když je to tak, měl bys tedy upravit svůj podpis, máš tam lživé informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Tak ted si Radius nabehl :D:D Dobreeee Pawouku. Sice jsem na Tape, ale pokud tam stale ma tu chybu tak vim o jakou jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Podpisy nevidim a zmenit kdysi nesel. Navic v pravidlech fora neni psano, co ma byt v podpisu a jestli to ma byt pravda. Maximalne tam je napsano, jak to ma byt psano. Takze mohu tvrdit, ze to je dumyslna kamuflaz. Navic to ze moje jednotky nevidi nebo je nemuze programovat, nutne hned neznamena, ze tam nejsou nebo ze to nejde. Je to posledni model tak je zcela mozny, ze je proste nezna a nebo ze jsou specificke a soft se kvuli nim upravovat nebude, protoze vetsina majitelu techto vozu asi nema zajem o podobne wifikundace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 V podpisu můžeš mít cokoli, co neodporuje pravidlům, ale o to v tomto případě nejde. Takže od jiných ti nepravdy vadí, ale tvoje ne? Jak se to tedy shoduje s tvým tvrzením " Mam rad, kdyz se veci nazyvaji pravymi jmeny"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 ja sem asi slepej nebo si sedim na vedeni:) ale co tam ma jako nepravdu?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Že je Octa (Tour) prodaná a to tam má už dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 tak treba ji prodal ale kazdej mu ji vratil na reklamaci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Je to podfukář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 To auto je vlastně neprodejný s tím seznamem závad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 panebože, rejpat musíme do sebe furt, vid pawouku :D a co jako pawouku? Ozák taky jezdil ve fabii, Motosman taky přijel superbem, petr jezdí v rapidovi, tvůj bratr přijel v jetákovi... a když je to oc klub, tak je to snad každýmu jasný to že lidi přecházejí ze škodovky pryč je logický a ani se nedivím. jinak máš samozřejmě pravdu pawouku, měl tam být název sraz octávií! Ty dřeváku , jenže s tím Yetim to bylo na dejchánek !!! A pořádáš ten sraz snad Ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 tak treba ten sterac co skube obcas:) to bych take nekoupil a vratil to. to je lepsi upadle kolo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Dneska jsem zjistil, že manželce někdo vodrbal zadní nárazník a světlo na parkovišti Je to už na lak nárazníku a novej světlomet, je prasklej , byl i částečně vypadlej, ale nasadil jsem ho zpět. Akorát nevím jak to řešit, když to mrsknu na havárijko, strhnou nám bonus šmejdi. Ale lákavý to je, máme spoluúčast jen litr. Zadní světlo bude min. za 1500-1600 počítám a lak nárazníku tak za trojku.... Zítra brnknu do Kooperativy a nějak se domluvím.... Editováno: 7. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 litr spoluúčast a doplatíš tu slevu o kterou jsi to měl ponížený. Já nakonec musel zaplatit litr a doplatit 4500,- na havarijku a oprava mě stála 5000,- takže jsem byl ještě v mínusu, takže jsem šel, zrušil havarijko, zanadával si jaké to jsou buzny (to bylo všechno,co jsem tak mohl) a už nikdy havarijko dělat nebudu, je to vyhazování peněz oknem a živení zlodějů... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) nechci klinte blbě radit, ale nárazník plastovej bych asi neřešil.. tam toho ještě bude to tahle fakt funguje na fyzické osoby? to snad není normální ne? Editováno: 7. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2014 To se mi nezdá, zítra poreferuji, to se Stringem vypekli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky