Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

to máš jako v české hokejový extralize, nejvíc lidi tleskají fandí, když se rvou...(hlavně teda v Hradci, tam sou fanoušci hrozní... furt nadávají zkurvenej rozhodčí a tohle, to tak nesnáším)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokto, dneska jsem ukazoval u nás v servisu tu návodku na montáž koncovek jak jsi mi posílal a nějak neví co s tím... Já mám koncovky pro navaření asi a tamto je pro montáž uchycením svorkou  :kol-32:

Pawouku, nevíš o nějakém manuálu na montáž koncovek (těch RSových) co se vaří? Nebo kdokoli tady?

PS: tady na foru jsem to prošel a nic jsem nenašel, tak nevím kde se zeptat 

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

No nikdy to nedělali (nebyl jsem v autorizáku, ale u nás vedle ve městě  v dílně) a ptali se mě, jestli to mají říznout tam jak je to napsané, nebo když to jsou koncovky na přivaření, tak jestli to není jinak (nemám ještě RS nárazník, takže ani nevím, jestli jsou stejný v tom místě výfuku, nebo jestli je jinej... prostě se jen ptám, co jim mám říct, oni udělají co jim řeknu, tak to nechci posrat  :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Když jsem to nechával já, taky navařovací, taky to dělali poprvé....Musel jsme jim radit :D  Ale řezal to přesně podle přiloženého návodu. Nech si to ovařit pokud možno kolem dokola a stříknout barvou, ať to tak nerezne.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Jenže to schvalujeme my s Pawoukem a Stanmarem, čili jen vedení klubu. :kol-46:  Poradíme se na srazu při bilaterálních jednáních a o barvě necháme nás tři hlasovat :D :D   Zatím je to čerevná 2 hlasy ze tří.

Jediná, která vůbec, ale vůbec nikdy nepřipadá v úvahu a která je echt buzičí je světle modrá :kol-31: (růžová hned v závěsu)

Nicméně, to by nikoho ani nenapadlo, natož si tuhle barvu dávat na auto, no to už vůbec tedy, to tedy ne..... :)

Jaký hlasování kdo platí ten vybírá !!!! :kol-143:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...