Clint Vloženo 6. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Však pawouk byl v SSM a měl o vstup do strany zažádáno, pak se to prej nějak zvrtlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 lidi sou fakt dnes postižený, takhle si tam sednout.... http://www.motorsport.com/rally/video/main-gallery/major-crash-at-jolly-rally-valle-d-aosta-2014/ Vsadím se, že minimálně půlka z nich si musela nasrat do trének. Jinak dobrý adrenalin:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 No jo ale červená je taky komunistická, to už k tomu Logu slepice můžete přidat srp a kladivo. Tady si někdo koleduje... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Tohle je taky dobrý, jak tam padají jeden za druhým https://www.youtube.com/watch?v=A91wHS6u88o A jak mají ty lidi radost a tleskají, když se ty auta vymlátěj Editováno: 6. Říjen 2014, autor: Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 No já nevím, ale toto najdeš na předchozí stránce - dával to sem kokta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 chyba... opravený link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 stávají se horší věci, ale někdo tohle bral vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 chyba... opravený link Já tam vidím pořád stejný video. Nějaká chyba v matrixu, když jsem vlezl do úpravy tvého příspěvku a zkopíroval ten link, tak už je tam něco jiného. Je to ono? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 No prostě je sranda, jak ty lidi vyloženě čekají až někdo rozstřelí speciál a jak to přijde, tak nadšeně tleskají a ječí, jako malé děti na pouti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) to máš jako v české hokejový extralize, nejvíc lidi tleskají fandí, když se rvou...(hlavně teda v Hradci, tam sou fanoušci hrozní... furt nadávají zkurvenej rozhodčí a tohle, to tak nesnáším) Editováno: 6. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Koukám, že to těm borcům v BMW moc nejde v těch zatáčkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Kokto, dneska jsem ukazoval u nás v servisu tu návodku na montáž koncovek jak jsi mi posílal a nějak neví co s tím... Já mám koncovky pro navaření asi a tamto je pro montáž uchycením svorkou Pawouku, nevíš o nějakém manuálu na montáž koncovek (těch RSových) co se vaří? Nebo kdokoli tady? PS: tady na foru jsem to prošel a nic jsem nenašel, tak nevím kde se zeptat Editováno: 6. Říjen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Jak neví co s tím? normálně rozměří, řízneš to flexou a pak svaříš nebo jenom utáhneš svorkou.....dyť na tom nic není přeci Editováno: 6. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 No nikdy to nedělali (nebyl jsem v autorizáku, ale u nás vedle ve městě v dílně) a ptali se mě, jestli to mají říznout tam jak je to napsané, nebo když to jsou koncovky na přivaření, tak jestli to není jinak (nemám ještě RS nárazník, takže ani nevím, jestli jsou stejný v tom místě výfuku, nebo jestli je jinej... prostě se jen ptám, co jim mám říct, oni udělají co jim řeknu, tak to nechci posrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 nějak se to liší? tohle by měl být od navařovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Když jsem to nechával já, taky navařovací, taky to dělali poprvé....Musel jsme jim radit Ale řezal to přesně podle přiloženého návodu. Nech si to ovařit pokud možno kolem dokola a stříknout barvou, ať to tak nerezne. Editováno: 6. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) kinder káre(alias petře ) tvoje auto nemá odkládací plochu na levou nohu z plastu, jenom koberec jako F3? Editováno: 6. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Stringo, kromě koktova originálního návodu nic jiného nenajdeš. Myslím, že je to tam docela jasně namalované. To by měl každý alespoň trochu zručný mechanik zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Jenže to schvalujeme my s Pawoukem a Stanmarem, čili jen vedení klubu. Poradíme se na srazu při bilaterálních jednáních a o barvě necháme nás tři hlasovat :D Zatím je to čerevná 2 hlasy ze tří. Jediná, která vůbec, ale vůbec nikdy nepřipadá v úvahu a která je echt buzičí je světle modrá (růžová hned v závěsu) Nicméně, to by nikoho ani nenapadlo, natož si tuhle barvu dávat na auto, no to už vůbec tedy, to tedy ne..... Jaký hlasování kdo platí ten vybírá !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/francie-chysta-superbonus-elektromobily-bude-asi-brzy-rozdavat-zadarmo/ http://www.autorevue.cz/lamborghini-lpi910-4-asterion-se-umi-zmenit-v-predokolku http://www.autorevue.cz/bmw-rady-5-dostalo-v-testech-iihs-druhe-nejhorsi-hodnoceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 nějak se to liší? tohle by měl být od navařovací. esh_33748-DSC_0116.JPG Vypadá to stejně... tak snad to zvládnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Kurňa co si ten prďola s dětským autem tady pořád dovoluje ? To je dneska mládež.... Za trest bude parkovat na benzině ve Strašecí a přijede busem (teda jestli tam vůbec nějakej jezdí) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 :kol-98: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Odpoved pro Koktu. http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123630-Moje-Denim-střela#entry1822243 Ano jinak v originalnim provedeni je tam pouze koberec. Editováno: 6. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Odpoved pro Koktu http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123630-Moje-Denim-střela#entry1822243 Ano jinak v originalnim provedeni je tam pouze koberec. WOW... Petr má Rapid RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky