PANCHO Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Tak si zrovna řikám, že si už s nákupem RS-a počkám na O3 FL, přece nebudu kupovat nějakej okoukanej škopek Ony ty FL jsou nejlepší volbou, auta už jsou patřičně vyzrálá a vychytaná (tedy skoro), oproti fungl modelům....Třeba já jsem s O2 FL v podstatě spokojenej a vice oklestene:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 1.8 TSI neprodas ani tak, po druhem majiteli, za to dostanes kulove 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Jak po druhém majiteli? Já jsem první majitel.... Mimochodem, kupce bych už měl, ale na mě je to brzo. Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 tak to prodej a mas to, kdyz e moznost, skoda cekat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Náhodou, Clint má vše doložitelné z autorizáku a pokud v tom bude pokračovat až do prodeje, nevidím problém v tom, aby to dobře neprodal a i další majitel bude určitě spokojenej... nejhorší je, když tohle všechno majitel má a dá to do ÁČEK anebo nějakýho jinýho bazaru, to je pak úplně v hajzlu všechno... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Jojo, tak to je. Prodával bych to já, vždycky jsem auta většinou prodával sám. Sám si vyberu, kdo bude další majitel Ozi: jak jsem psal, je to brzo, nejsou zatím prachy. Budou snad příští rok. Mmj znám spoust lidí, co chtějí benzín. Naftu kupují většinou firmy a ty si koupí auta nová. Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) NA doložení nepotřebuješ autorizák stačí ti faktura i od obyčejného servisu, nebo že si kupoval materiál a pak i klidně montoval.... popřípadě protokoly z STK, kde sou opět zapsaný km... osobně já bych se autorizáku bál ještě víc a jejich intervalů na filtry, svíčky a vše.. takovej Ford, ten má lepší intervaly... Editováno: 10. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Fordem tam a vlakem zpátky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Kecy, kecy a kecy :-) spravnej Ford jezdi dobre :-P 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Kokto já bych neřekl, pokud vše máš z autorizáku, potom je jasný původ oprav (i těch třeba po bouračce) a máš dané km a to ti prostě pokud si děláš servis sám, může někdo věřit, ale ani nemusí a v dnešní době ti garantuji, že si každej normální člověk co mu záleží na tom co kupuje radši vezme auto s jasnou historií, než nějaké faktury ze servisů... tam totiž nedoložíš třeba všechno, nebo si každej řekne, že km ti napíše kde kdo... asi tak... V něčem ten autorizák dobrej je, pokud nemáš auto na 10-15 let, tam už je to potom úplně fuk, ale pokud měníš auta co pár let, a kupuješ nová, je to lepší a rozhodně bych to dělal jako CLint...toť můj názor... a zvedni se od počítače, zajdi se psem do garáže, vyfoť mi ten displej a napiš mi rozměry a tu cenu vydřiduchu,... ať už mam co vymejšlet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) Kokta má na všechno svojí hlavu, nesnáší autorizáky (nikdo tam ničemu nerozumí), miluje bastlírny Téď asi nemá na garáž čas, se psem si hrajou na honěnou Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) jasný původ? myslíš že tam falšovat nejde? to nemá cenu s váma.... proto jezdím 20km do autorizáku a do jiného ne.. (v okolí sou asi 4)... záložní je Ozákuv v náchodě... kde sem byl včera, tak tam sem byl spokojený.... a zbastleny brzdy mě klinte ještě chválili rád si to dělám sám tyhle běžný opravy, dyt na tom nic není.... Editováno: 10. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 No víš jak já jsem na tom zrovna s těma čipama a ještě navíc 1,8 TSI... Právě těch najetých km se také trochu obávám, ono se pak těžko prodává auto se 150-200 tis km...když za něj člověk chce ještě dostat nějakou kačku. No ono už i těch 100tkm. je moc 1.8 TSI neprodas ani tak, po druhem majiteli, za to dostanes kulove JJ, ty naše tichý sráče moc lidí nechce, hlavně když všude slyší "chválu" na spolehlivost rozvodů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) No ale to už je historie, ty nové napínáky jsou ok.... No 100tis je už dost, souhlasím, uvidíme no co bude. Může se stát, že mi příští rok rupne v bedně a objednám ho, nebo taky ne a budu si šlechtit ještě tuhle Každopádně před zimou bych chtěl sfouknout ty rozvody... Editováno: 10. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 No jo ale vysvětluj to lidem, že je to už vychytaný... A abych teď dostal za oktávku něco okolo 300 tisíc, to by se mi ji nechtělo zrovna dvakrát prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) Nojo tak s tim čipem uvidím až po rozvodech....možná v Cimbu by to nějak rozumně poladili....V tom se vyzná jen Čtyři z Koktů a pes. Editováno: 11. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 V cimbu nepoladi.tam ti jen naleje soft a je to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) No ono už i těch 100tkm. je moc JJ, ty naše tichý sráče moc lidí nechce, hlavně když všude slyší "chválu" na spolehlivost rozvodů..... bohuzel je to tak, ta povest z rozvodama je hodne predchazi ... záložní je Ozákuv v náchodě... kde sem byl včera, tak tam sem byl spokojený.... a zbastleny brzdy mě klinte ještě chválili rád si to dělám sám tyhle běžný opravy, dyt na tom nic není.... tak to jsem rad ze spokojenost. a souhlas, snadny veci si clovek muze udelat sam a jeste u toho relaxuje No ale to už je historie, ty nové napínáky jsou ok.... No 100tis je už dost, souhlasím, uvidíme no co bude. Může se stát, že mi příští rok rupne v bedně a objednám ho, nebo taky ne a budu si šlechtit ještě tuhle Každopádně před zimou bych chtěl sfouknout ty rozvody... a umis to vysvetlit tem lidem co maji predsudky? co je porad nejvic slyset o OII 2.0 TDI? - to si nekupuj, tomu praskaji hlavy Nojo tak s tim čipem uvidím až po rozvodech....možná v Cimbu by to nějak rozumně poladili....V tom se vyzná jen Čtyři z Koktů a pes. cip ani nema cenu komentovat, jako dat to k cimbu, to pro tebe mam levnejsi variantu - http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ a kdyz to stihnes tento vikend tak to mas jen za 4000 Editováno: 11. Říjen 2014, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) Jak jsem psal, jestli čip, tak po rozvodech (stejně jako Motosman, v tom jsme za jedno) , nebudu pak schánět sto litrů na novej motor, že se na mě autorizák vyprdne s kulancí kvůli zvýšení výkonu. A jestli čip, tak někde, kde jsou dobré reference a to Cimbu na netu celkem má (že to bude stát víc mě nezajímá). Nedám to nějakému patlalovi, co má notes a dělá to za pět stovek, obrazně řečeno, to sorry. Pověst s rozvodama, jsou lidé, co to dodnes nevědí a o nějakém problému stále neví. Jsou lidé, co neštudují denně forum a škodovka jim o nějakých rozvodech taky neřekne....Prostě chtějí výkonný benzín a koupí ho, záleží jim pak na stavu auta. Pak jsou lidé, co už vědí, že přeskočení je věcí minulosti a že se toho nemusí bát. No a jsou pak lidi, co mají z těhle motorů panickou hrůzu a vyhnou se jim z akaždou cenu a těm to já prodávat nebudu Logicky. Jinak OZI, nemysli si, že ty jsi nějak extra z obliga, dvoulitrům TSI ty rozvody také skáčou Editováno: 11. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 no cimbu ma notes a dela to za tisice:) ja sem spokojenej s petrem a hlavne ma brzdu takze vidis kolik tam bylo a kolim tam je po,takze tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) mozna nez cimbu tak uz radsi APR ale je fakt ze tohle je nejvetsi sracka,na netu nemaji moc dobre reference http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ Editováno: 11. Říjen 2014, autor: PANCHO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 APR bude asi tak v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 presne tak kdyz jen nalejt soft tak APR, kdyz kvalita a individualni pristup tak motorpower... clinte: nevim o zadnem 2.0 TSI s preskocenym rozvodem, ale mozny to klidne je. s ohledem na rok, ja mam sadu dobrou, nemam takovou starou hajtru jak ty a uprimne cip si klidne dej u cimbu, ty pak budes brecet, ze nemas auto, ale plecku vycichlou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Byl to jen nápad, vím že mají dobré reference. Hloubkově jsem o tom ještě nepřejšlel, to až po rozvodech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky