Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) No tyhle hodnoty už beru a ne ty nesmysly, co tu někteří píšou. Samozřejmě, že si motor něco vezme a pokud bys jel ustáleně 170-180, určitě by průměrka čistě dálniční jízdy byla na osmi litrech minimálně . Čímž chci říct, že při ustálené rychlosti 150km/h se bude jen dálniční průměr pohybovat kolem sedmi litrů (to je přesně to, co mě zajímá) a chci to v následujích dnech sám s TDI vyzkoušet. Sám jsem TDI měl (ještě 96KW 1,9) a sám vím, jakej byl můj dlouhodobej průměr a to už v té době kolovaly pohádky fórem. Nicméně souhlasím s tebou, také jezdím pro radost (ne kvůli každé koruně), proto mám žravější TSI. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 No tyhle hodnoty už beru a ne ty nesmysly, co tu někteří píšou. Samozřejmě, že si motor něco vezme a pokud bys jel ustáleně 170-180, určitě by průměrka čistě dálniční jízdy byla na osmi litrech minimálně . Čímž chci říct, že při ustálené rychlosti 150km/h se bude jen dálniční průměr pohybovat kolem sedmi litrů (to je přesně to, co mě zajímá) a chci to v následujích dnech sám s TDI vyzkoušet. Sám jsem TDI měl (ještě 96KW 1,9) a sám vím, jakej byl můj dlouhodobej průměr a to už v té době kolovaly pohádky fórem. Nicméně souhlasím s tebou, také jezdím pro radost (ne kvůli každé koruně), proto mám žravější TSI. Tak to je jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 No já s TSI jsem ještě o 1,5 litru vejš....ale to se dá. (při 150 jsem na 8 litrech, při 180 už tam svítí devítka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Standa ale ma haldex, to je min 0,6 litru nahoru, ještě se navíc točí olej v dsg... Hadat se nebudu radši, nemá to smysl...(psal sem tuším 6litru což bylo fakt reálné, s PD 2.0 o cca 0,5 vic) Srovnavas jablka s melounem. Superb 1 1.9 Pd je jiný auto, než 2.0 cR v o2.... Sam si psal ze si mel s tím superbem problémy a neřešil si je, takže si klidně mohl mít i větší spotřebu než ostatní. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Chlapi ono to je celkem jedno kolik auta žerou, stejně když je nádrž prázdná tak ji musím doplnit. Jinak o víkendu jsem si koupil dálniční známku clintnuv sjezd abych auto konečně trochu vyzkoušel. Musím říci že jsem skoro celou cestu a to i po Praze jej na automatiku tj. adaptab tempomat a držení v pruhu a ono to opravdu funguje na jedničku stačí jemně držet volant a auto to opravdu odjede a odřídí samo. Proto doporučuji při koupi nového auta tam tuto elektroniku namontovat opravdu se to vyplatí. Domnívám se že kdyby byla touto technikou vybavena většina aut tak bude i méně bouraček až na šílence. taky jsem zkoušel jet rychleji ale po 200 jsem to vzdal i když auto mělo ještě velkou rezervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ovšem, spotřebu netřeba více asi řešit, není to jediný parametr vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ovšem, spotřebu netřeba více asi řešit, není to jediný parametr vozu. Tak to je přeci normální že člověk kouká na to kolik projede a když ušetří tak má radost. ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Stando s tím řízením samo si určitě děláš prdel, že?! Jinak takové prostředky,které tě dovezou z bodu A do bodu B, aniž bys je musel řídit už dávno existují-říká se jim vlak,autobus,taxi... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 No, ono to zní jako sci-fi, ale mě by tohle nebavilo. Jak píše Sanek, to už člověk může jezdit taxikem. Tak koho to baví a využije to, ok....ať si udělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) tak já nevím, ale ten adaptivní tempomat není špatnej asistent, do kolon ve spojení s automatem například.... prostě se to samo rozjíždí a zastavuje... Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 slyšíte tam ten zvuk toho dieslu :D http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/testujeme-novy-vw-passat-2-0-bi-tdi-takhle-ho-240-koni-vystreli-na-200-km-h/ https://www.youtube.com/watch?v=fwaeuqPvQj4#t=20 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Kokta, moooc pěkné, grafika, zvuk i ta střela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 ...k těm RSům, musím souhlasit s tím, že je jich moc. Jsem teď na dovči v Krkonoších a jenom dnes to bylo 9:5 pro RS mezi Vrchlabím a Harrachovem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) No taková hravcovina, komediantskej výstřelek , už tomu scházej jen pokémoni... Zvuk hroznej a ve vyšších rychlostech už se tomu moc nechtělo....no klasika u dieslu. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Něco pro piráty: www.30kmh.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Clinte ty jsi prostě usedlej notorickej benziňák... vývoj jde dopředu, tohle bude za chvíli všude, dokonce budeš mít i doma všechno s takovými displeji, prostě si na to musíš zvyknout, navíc je to hezky udělané, můžeš si to přizpůsobit podle sebe... K tomu palivu nemá cenu se vyjadřovat, prostě ty co nemá benzín nebereš jako auto... Počkej až Vám tam nacpou DPFka, budete v zase o krok pozadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tak koupim vojetýho favorita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tak to už ho začni shánět, protože až to bude aktuální, bude stát víc než nové RS a budeš chodit pěšky.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Jak to tady čtu, tak se asi brzo půjdu podívat na nejbližší nádraží, to abych věděl, jak vypadá vlak. S automatickým řízením pro mně auto končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Potom nám zbude už jenom bicykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Proto si pro jistotu kupuji motorku bez těhle nesmyslů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Staci si prozatim koupit Citigo, to temahle hravcovinama disponovat jeste dlouho nebude. Pro fajnsmekry je tu Rapid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Citigo je jasná volba... pomalu si na malé auto začínám zvykat... jsou v prdeli u mě na Octě všechny chladiče (vzduch, klima i intercooler)... Tohle jsem přesně nechtěl, protože je to raketa a použité kupovat zrovna tohle nechci, použité bývají uvnitř zrezlé a nikdy nikdo neví, jestli náhodou taky nepoteče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ajaj, to vypadá na drahou opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky