Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Uvidíme. Kouknu až budu na PC. Je vidět, že si Škodovka dobré zákazníky hýčká. Nestačí 3x do hodiny dělat konfiguraci, nebo si nosit vlastní olej.[emoji16]

Editováno: , autor: motosman
  • Pozitivní 2
Vloženo

Me volali jestli sem byl spokojen se servisem a ptali se me jestli další skodovku bych si koupil, tak sem ji pověděl ze spis ne(4).

To voláj všem, kdo byl v autorizaku?

Vloženo

Mě vždycky volali po servisu z Fiatu :-) což mě teda dost překvapilo :-)

Btw. dnes má otec (1.6 TDI)  auto na servisu po 30 000 km ....tak jsme zvědav na cenu

Vloženo

Mě volali už x krát. Po koupi auta, po reklamaci  a nyní i po servisu. Vše nějaká buchta s ŠA. A to jsem jim za servis nechal 2200 (páč vlastní olej) Tedy toto není kritériem. Pak ještě volali Škofin, jak jsem spokojenej atd.

Ale nabídku na funglovku fábii 1,0 MPI jsem zatím nedostal. Hold jsem jen majitelem Rapida, tak mě pošlou nabídku na Citigo. 

Vloženo

Ze servisu volejí pokaždé, když ovšem nejsou problémy, to se pak nikdo neozve. Z Bolky mi volali jen jednou.

Mě z Bolky nevolali, tak to je nějaké divné. Raději tam zavolám, jestli by mi taky nezavolali, copak nechápou, že jsem jejich největší fanatik?  ;)

• Pozitivní 1
Vloženo

Motosmane,doufám,že jsi jim hned odepsal,že co si to jako dovolují,že ty a Fábie a že jestli jsi pro nich jako jen nějaká onuce a že co si to dovolují :kol-137:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...