Petrrr Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 No jo, Clint je zvyklej na to mrtve maso z mekace a kdyz pak ma moznost se normalne najist, tak se muze posrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Bych se tý OIII nedožil při takové životosprávě a to jsem masožravec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Seru na to... jdu se nažrat do kantýny... To se nedá na tohle koukat a číst... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Kúúúúrva, já bych to koleno teď tak sežral a zapil to plzní, krásně vorosenou..... Asi chcípnu žalem po masu. Motosi, hoď sem pro všechny ten tvuj recept na kolínko Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Hezký kolínko, ale vypadá nějak usušeně. Tohle má šťávičku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Kriste pane :D Už nemůžu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Já to snad budu mazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 tohle je super recept klinte, fakt funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 To je moc komplikovaný, Motos má rychlé koleno a luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Tak na to se ani nebudu dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Kdo mě to budí? Aha, venku padá mlha.....zatracená noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 No Motousi, koukej to sem nahrnout ten recept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Ne, žrádlo už néééé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Ale ano, ale ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Si udělejte kulinářské téma. Ať vím, kam nemám chodit, když budu mít hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) za chvilku to můžete přejmenovat na "Clintův mlsnej kotlík" každej sem bude dávat svoje žrádlo nebo recepty a na srazu se můžeme bavit jak co vogrilovat Editováno: 25. Říjen 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) motosmane: jak jsme se bavili o Jilemnici, tak mají svoje maso a to je žrádlo. doporučuji Tatárak jako předrkm, pak pravou svíčkovou 300 gramu a pak zase tatarák jako desert. k pozní večeři čokodort a super kombinace http://www.ekofarmaukotyku.cz/about.htm Editováno: 25. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Tady je to koukám samej žrout :-) Jdu raději prohnat slepici někam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Kokta: chodim sem: http://www.grillrestaurant.cz/ Petrrr: recept je jednoduchý. Vezmem 3-5 kolen pro 1-2 osoby. Řádně očistíme, osolíme a opepříme. Hodíme do papiňáku. Zalijeme vodou z rychlovarky, aby se kúžička zatáhla. Dolijem dle potřeby vodou, kvůli papinování a pak sežerem. Posup opakujem, dokuď jsou kolena. Ze zbytku uděláme česnečku. Čím víc kolen, tím víc vývar a lepší chuť kolen a vývaru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Tu znám ta je taky dobra, ale tam maj hovězí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Tohle je fakt moc to žrádlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Motosi, jak to, že to vaříš jen v papiňáku? Všichni říkaj půl hodinu papiňák a pak šup s tim do trouby a zalejvat černym pivem, potírat marinádou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) Ale abychom změnili téma: Dneska jsem zase dolejval fritovací olej do motoru Asi 3/4 litráčku, pač se mi ráno rozvítila žlutá hláška "zkontrolujte hladinu oleje". Začíná to bejt nějak na pováženou, není to tak dlouho, co jsem tam půl litru chrstnul. Budu muset vysledovat, jak dlouho mi to vydrží a podle toho se nějak zařídit Chápu nějakou spotřebu, chápu vyšší než u diesla, ale abych nemusel za chvíli otvírat Clint´s Oil Company.... (vejfuk mám tedy černej řádně) Editováno: 25. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) Omicronovi se to taky stalo kolem 100 000km. Sousedovi asi při 30000km nebo 40k mel, ted presne nevím. Sousedovi to zralo 2 litry na 1000km.. Jestli mas zvysenou spotřebu oleje, aby se tam něco nekulo v motoru... Editováno: 25. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Hodně to dela turbo ze jde olej do sani. Štaci sundat hadici z chladiče a pokud je to plno oleje je to jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky