Stringo Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 No jo ale tam chtěj za jeden 320kč a tady budu mít k tomu i krytky kol za tu samou cenu, tak chci jen zjistit co to je, abych nekoupil něco co tam nepasuje... A sháním i na volant, nevíte o něčem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Kup si novy auto a mas tam i novy znaky a nemusis to resit. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) přesně tak, kinder kár to má i ve fresh edition Editováno: 27. Říjen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Přesně tak, furt šlechtit ty škopky, stejně ti to nikdo nepochválí a neotočí se za tebou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Clinte ty do toho Mava dobre sijes. Myslis ze bych mu mohl ted prodat Thalii za 100 aby mel v cem jezdit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) Jo kokto, k tem 320 kackam pridas par tisic a mas auto i s logama. Loga sloupnes auto rozeberes na nahradni dily (neco mi rika ze nejvic na dracku pujdou pisty, ventily a napinak s retezem) a jeste vydelas. Editováno: 27. Říjen 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) mno už se ti ztrácela i anténa jinak dle mavericka je prostě O3 pokrok a ten nezastavíš to mě připomíná apple, vždycky když udělá další Iphone apod klintík mě dnes do telefonu povídal, že se chystá na stanmarův motor nebo můj, že ten jeho žere moc oleje Editováno: 27. Říjen 2014, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Kluci... kdo z Vás měnil na Octě loga??? Pawouku ty taky myslím že už máš nový znak viď? potřebuju vědět, jestli jste ten přední museli taky nějak nahřívat a ohýbat aby pasoval přesně, nebo jestli to sedí, když se koupí ty správné... Tady na foru někdo prodává, ale píše, že ten větší (přední) se musí nahřát protože je jinak naohýbaný http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/10062-%C5%A1koda-sada-nov%C3%A9-znaky-st%C5%99edov%C3%A9-krytky-origin%C3%A1l-o1f1o2f2/ Davcatuma je spolehlivý prodejce, ale znak na masku a kufr jsem u něj nebral, právě proto, že ten na masku se musí upravit. Vzal jsem znaky jen na kola. Když vemeš ten, co tam pasuje, nemusí se nic upravovat - sedí tam přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Počkej na srazu na Moravě, Kokta se bude válet vožralej na stole ve sklípku a Stanmar po dvou flaškách slivky bude jezdit kolem vinohradu karosou A já zatím nebudu meškat a začnu s demontáží vašich motorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Ještěže mám jen 1.4 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Clint uz kupuje na rok olej jedine takhle http://m.heureka.cz/maziva/castrol-edge-professional-powerflow-longlife-iii-5w-30-208l/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Davcatuma je spolehlivý prodejce, ale znak na masku a kufr jsem u něj nebral, právě proto, že ten na masku se musí upravit. Vzal jsem znaky jen na kola. Když vemeš ten, co tam pasuje, nemusí se nic upravovat - sedí tam přesně. A to je jakej co pasuje přesně??? Kdo se v tom má vyznat... je asi 5 typů s průměrem 90mm poraďte někdo, na netu se toho válí hafo, ale nikde nechtěj za kus 320,- jako na těch OBčkach... na nich jsem našel štítky, ty by tedy měly pasovat a budou OK když seženu stejný čísla??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Naopak, přemýšlím, jak olej rekuperovat Nachytám olej z vejfuku do nádoby a pak to hadicí povedu rovnou do motoru Nebudu muset dolejvat a ještě udělám něco pro životní prostředí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Dobrej nápad. A dotaz: houká ti turbo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 mě občas když prestanu přidávat plyn. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-predni-znak-original-nove-logo-id:8035.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-zadni-znak-combi-sedan-nove-logo-id:7947.eshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 A to je jakej co pasuje přesně??? Kdo se v tom má vyznat... je asi 5 typů s průměrem 90mm poraďte někdo, na netu se toho válí hafo, ale nikde nechtěj za kus 320,- jako na těch OBčkach... na nich jsem našel štítky, ty by tedy měly pasovat a budou OK když seženu stejný čísla??? predni.JPG zadní.JPG Jsou to tyto (ve skutečnosti to jsou znaky na FII): http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-predni-znak-original-nove-logo-id:8035.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-zadni-znak-combi-sedan-nove-logo-id:7947.eshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Clinte nech si to patentovat. Rekuperace oleje. To bude pro Euro 8 idealni reseni. Jinak Clintovi huci uz jenom v tom turbu :D:D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Dobrej nápad. A dotaz: houká ti turbo? Hů a hů Sovy v mazutu houkaj Hů a hů a hů 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Já jen, že posledně jsem mu našel hadici k turbu od oleje. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) jako fakt? to má z toho čiptuningu :Da hůů hůůů Editováno: 27. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 To má z toho chipovanýho LL oleje za 350,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Vždyť mu to říkám furt, že je to koncernová plečka. Hů a hů a hů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Turbo se musi mazat. To je tak schvalne aby se to nezadrelo . Jinak pokud Motos ma pravdu ze si vsiml. Proc si toho nevsiml super autorizovany servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Drobný průsak oleje u turba ještě nemusí nic znamenat, ale on píše, že mu to žere nějak víc. Takže je to jedna z možných variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Pawouku dík, tak já seženu tyhle dvě výrobky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky