Hurikan88 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 včera Porsche, dneska plameny na Lukoilu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 http://www.auto.cz/skoda-auto-vrchlabi-pulmilionta-prevodovka-dsg-vyrobena-83956 Clint dnes slaví, bouchne šampáňo doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Dnes tady chcíp Clintuv zajíc, no jo, on je vlastně páte, všichni Pražáci už na chalupách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Muze mi nekdo vysvetlit, jak je mozne, ze na poste ztrati 4 pneumatiky v hodnote cca 16tis a nikdp nevi kde jsou? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 To už mě nepřekvapuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ještě, že jsi je neplatil dopředu. O poště bych mohl vyprávět delší příběhy než co tady vypráví o jiných věcech Radius, manželka jako vedoucí pošty zaměstnána už řadu let, ale nechci Vám kazit páteční den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Mě už ho ty ubožáci zkazili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Chlapy když nas někdo naboural, uznal to půjde to z jeho pojistného, tak dostanu náhradní auto po dobu co bude auto na opravě? Editováno: 7. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Já si ho vždy vzal a nikdy jsem nic neplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Jo, mas narok na vozidlo, ptoplati pojistovna, nektery neproplacej kilometry, jen pujcovny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 OK díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Snad to zase nemáš nabořený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Alespoň má viníka... já ho nechal ujet a uhnul jsem mu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) A jéje Kokta zase zabrzdil a někdo se mu podíval na zadek co? To neni možný :D Jak to ten Kokta jenom dělá, že vždycky hodí vinu na toho druhého? Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Ale já ne. Nesedel sem v tom autě. Ja to mám navoskovany tvrdým voskem Od panca Editováno: 7. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Jednou mě taky nabořili ze zadu, půjčil jsem si auto, ale chtěli mi pak při vyúčtování odečíst s platby za škodu a půjčovné amortizaci, ketrou jsem jakoby ušetřil na svém autě za km co jsem s půjčeným vozem ujel. Tak já jim doúčtoval cesťáky dle co jsem najel od místa nehody do servisu, jak svým, tak půjčeným, páč ty cesty bych jinak nejel, nebýt nehody a nula od nuly pošla. Člověk se nesmí nechat, zkoušejí to. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 To SOU neskutečný smradi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Jinak krom toho Bentley bych bral i toto, možná i Clint by udělal vyjímku z jistých důvodů. http://autosalon.iprima.cz/clanky/jen-65-milionu-za-nejluxusnejsi-range-rover Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Budeš řídit Já si dám vzadu wizoura s ledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 A já budu v karavanu s motosmanem s jeho milenkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Skoti a Irové by ti dali s ledem, by ti ten led strčili do prdele. Samé jako když jako když vinařovi uděláš vinný střik a nebo víno s kolou. ledem tu whiskey ředíš a znehodnocuješ. Kokto néé milenkami, ale asistentkami. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Motosman má jenom samé padesátky, to klidně Koktovi necháme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Mno já mám jasno. Já bych koupil toto: http://www.engine-cz.com/cs/aktualni-nabidka/mercedes-benz-560-sel-pullman-73 Pancho bude leštit, Pawouk bude řídit (bo ušetřím za benzín) a já si budu s Clintem užívat s asistenkama. Teď dělám nové výběrové řízení. Max 20 let, atraktivní, flexibilní s 30ti letou praxí. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Tak to beru a co Kokta bude mít za funkci s Petrrrem? Kokta by zatím mohl čistit pneumatiky od bláta a Petrrr bude z Varů nosit ruskej kaviár (beztak je tam s tou ruskou mafií jedna ruka) Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky