motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 NX je už dlouho. Mají ho třeba na Plzeňský vedle Kärcheru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Zajimavé, budu to sledovat. Už jsem se viděl v servisu na výměně pumpy Mě by zajímalo, kam se ta kapalina stlačila, když je voda prakticky nestlačitelná.... Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Už jsem to taky slyšel. A když kontroluješ olej otvíráš i víčko? Mohlo by to vyřešit tvoji spotřebu oleje.[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Mě nic nepomohlo, jen výměna pumpy, která tekla. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tak to mě nenapadlo, takže až příště budu kontrolovat olej a bude na měrce málo, otevřu víčko a litr mi rázem přibyde To je dobrej nápad 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 motosman to ja vim, ale v bazarech nejsou jinak na tu plzenskou se schvalne skocim kouknout po svatcich az zas budu dojizdet do prahy, dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Clinte, to uz jsem tady nekde taky cetl tento jev. Na Tvem miste, pockam na rovine do rana a doleji to za studena. Pak ale musis jed aby se to promychalo a nezamrzla ti nadrzka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Bych tam dolil rovnou chladící kapalinu a nemusí řešit zamrznutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Stannare pred hodinou se mi stalo to same po 2s projeti auta v protismeru s tim rozdilem ze pavouk nepustil nozicky. A mozna nebude ani tupka, uvidim zitra za svetla. Jinak jsem se vratil z letiste s uklouzanou plochou kde jsem byl blbnout a zadna zabava s tim nevypinatelnym ESP, musi se ovsem nechat ze se mi opravdu nepodarilo auto dostat vyrazne do smyku, vzdy se to drive ci pozdeji srovnalo pri prime jizde. Jinak otocka pres rucku sla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 už to klinte prodej, hold po 100 000 km škodovkou do prodejny pro jinou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Petrrr: to není dobrej nápad s tím dolitím za studena, pač za tepla by mi pak přibyla a byla by až k víčku.... Kokta: no máš asi pravdu, stálo by to za to to střelit a koupit jiné, ale nemám na něj Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Pak něco povídej o korejcích. To dnes auto nevydrží ani 100 tkm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) 100tis jo, ale pak do něj začínáš sypat. Až te´d poslední dobou mám na palubce světelnou diskotéku..... Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tak si kup rapida nebo fabku v kombi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tak naši na Fáčku ještě ani 100 tis najeto nemají a kolik už do něj nasypali :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) To ne, přece na starý kolena nebudu jezdit v kinder kárce To bych se styděl před sousedy.....Nejdřív Sup a sousedi mě zdravili pane doktore, teď oktávka a sousedi už jen mávají a kdybych jel ve fábce, to už by se i smáli. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Já už sem tak do auta nasypal 50k za kola, brzdy a cip... Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No jo, tuzing se nepočítá. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Nechtějte vědět co já teď sypu do O1 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 To ne, přece na starý kolena nebudu jezdit v kinder kárce To bych se styděl před sousedy.....Nejdřív Sup a sousedi mě zdravili pane doktore, teď oktávka a sousedi už jen mávají a kdybych jel ve fábce, to už by se i smáli. Až pojedeš v Citigo, tak ti hodí i nějakou minci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 kokto, jenze ty si blazen pawouku, svata pravda, clint by si tim, ale videlal na superba a zase by mel nos nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Citigo? No o tom už ani nepřemýšlím, to by sousedi ke dveřím snášeli starý kabáty a záplatovaný kalhoty.... Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Nechtějte vědět co já teď sypu do O1 :D Nějaká ta kravinka mě taky stála nějakou pětku, ale jinak jen běžná údržba ala autorizovaný servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Jono, Pawouk tam vlastně má ten sportovní odlepovací packet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tss, mě ještě nic neodpadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Noo já dělám renovaci Vím je to docela brzo, ale radši teď než za 15 let kdy bude vše totál shnilé. Už teď se mi rozpadají pod rukama trubičky a trhám šrouby na spodku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky