kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 (editace) vím, a z pardubic se má začíst stavět 6 proudovka na Chrudim. 3 pruhy znamená, že všichni budou narvaný vlevým a ve středním a králové si to krásně projedou v pravým. Editováno: 29. Prosinec 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Tak nějak. Já jsem proto docela rád, že se D1 při té rekonstrukci nerozšířila na 3+3 pruhy, to by mě jeblo, jet 200 km do Brna s těma blbama. Naprosto stačí těch pár km u Prahy. Minule jsem takto "předjel" (jestli se to tak dá říct, protože já od nájezdu na 11 km až po Mirošovice jel pořád v pravém pruhu) dvě milostivé paní (či spíš slečny), které si to hasily úžasnou rychlostí 100-110 km/h v prostředním pruhu. Tak jsem při míjení použil klakson - obě dvě evidentně netušily, která bije (možná v tu dubu ani nevěděly, kde se to vlastně nacházejí) a jen vytřeštěným zrakem zíraly před sebe. Někdy si říkám, proč někteří lidé lezou za volant, když se ve skutečnosti bojí řídit. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 A teď si představ, že budou obdobným způsobem rozdávat řidičáky na letadla a dráhu na Ruzyni rozšíří na 10 pruhů. [emoji33] [emoji33] By Clinta jeblo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ha Pawouku přesně tuto situaci člověk zažívá na D1 mezi Lipníkem a Hranicemi. Prostě masakr jak si to všichni pádí prostředním pruhem a jsou totálně šťastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Co jsem měl možnost si všimnout, tak i rakušáci mají podobný problém. Asi nějaký syndrom států bývalé monarchie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Kdepak, nekolik studii prokazalo, ze v prostrednim pruhu se lidi citi bezpecneji. Pravdepodobne kvuli vnimani prostoru, uzke pruhy pusobi klaustrofobicky. Podobne jsou na tom i nemecke dalnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 (editace) Tak jsem dneska chrstnul do motoru zase litr oleje a zjistil jsem, že jsem od minulého dolejvání oleje (také litr) najel přesně 2tis km. To znamená spotřebu oleje přesně 0,5 litru/1000km. Akorát ta jejich norma. Výsledek váhové zkoušky (0,3/1000) se ukázal jako nepřesný, s čímž jsem počítal, protože na těch málo km, co je nutné při váhovce najet se neukáže ta spotřeba oleje přesně, záleží to totiž na momentálním používání auta (rychlosti, teplotě, vytáčení motoru atd). Jinak také jsem dolil i destilku do chladiče a vypadá to, že auto žere i vodu. Olej motoru už nestačí a chce to asi zapít taky i trochou něčeho nemastného..... Takže to budu sledovat a asi pojedu na vodní pumpu, pač pochybuju, že by mě potkalo štěstí s povolenou hadicí.... Tenhle motor se opravdu povedl, žere olej, žere vodu, kdyby mohl, sežere mi i svačinu a nakonec snad bude vysávat i mě.....přeskakujou rozvody....řikám si, jestli ještě je nějakej horší motor, i v sekačce už mám motor spolehlivější Editováno: 29. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Hmmm. Ale jedna dobrá zpráva. Nežere naftu.[emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 (editace) Jo ty rozvody, to mi ještě chybí...., pak to můžu jít hodit ze skály Škodovka zklamala...a může za to ona, nemaj brát tyhle zkurvený motory od Audi. Editováno: 29. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 No ale až to všechno vyměníš, budeš mít auto jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Chtěl jsem dělat ty rozvody, ale protože to žere tolik olej, je to zbytečná investice. Pakliže mi časem vyměněj třeba motor, byly by to vyhozený prachy do luftu. No a když to hupsne, tak ho vyměněj stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Taky to tak vidìm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Clinte kdybys na Skodu nadaval jako my vsichni tak by se ti to nestalo. To mas za dobrotu, na zebrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Clint nadává na ŠA? ty jo začátek konce Clintova Octavia Clubu se blíží rychleji než jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ono klintíku, převodový olej ani chladicí kapalina není doživotní víš... ona se právě chladící kapalina má taky občas vyměnit, dělá se to většinou s pumpou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 U Renaultu chladici kapalina 4 roky nebo 60 tis. U Skody se nemeni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ne. Je doživotní. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Stringo: ne, není to konec našeho klubu, jen příště zvolím jinou motorizaci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 A kterou? RSo? To má tři řetězy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Asi ropáka 110KW a v myslivci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Idealni kombinace, Clinte! ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Jo, tam žádný řetěz nenajdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 trapak Clint mele o RS a pak kdyz prijde na ciny tak skutek utek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 (editace) já si myslím že klint nás furt lakuje, furt sem nedal fakturu za váhovou zkoušku (teda ted ji předělá v Photoshopu ) Editováno: 29. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky