Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Jo muze byt tvuj v DE uz zerejnili ceny, nejakych 1.15 mil v tom 5ti litru. No cca o 30% draz nez v juesej. Coz se dalo cekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Na chvilku jsem se probral, přečetl a půjdu si opět lehnout. Předsevzetí jsem si dal, že se nenechám chytit. Mustang asi vyjde levněji než Sup3. Koukal jsem u nás na RAM 1500 HEMI a je za pouhých 1,2 mil. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Chytit od PCR? To je pekne predsevzeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Od všech, co maj ty blbý krabice, které ukazují něčí rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 jojo, dobrý přecevzetí. http://www.aaaauto.cz/cz/ford-mustang/car.html?id=64028754#transmission=M&palivo=1 to je krasavec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 To pekne, akorad to v juesej bys za tu cenu mel noveho. Mozna i Shelby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Jinak cumim na Samotare, to po tech x letech stale nema chybu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Taky koukám. Taky mám rád Renaulty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Tak priste na sraz prijedu Nathalkou a pujcim Ti svest. Nejsem jako Kokta co furt slibuje ze me sveze v 3,6 FSI, u tebe si zase clovek musi zrusit auto abys ho svezl (viz. Pancho). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 [emoji33] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Na chvilku jsem se probral, přečetl a půjdu si opět lehnout. Předsevzetí jsem si dal, že se nenechám chytit. Mustang asi vyjde levněji než Sup3. Koukal jsem u nás na RAM 1500 HEMI a je za pouhých 1,2 mil. Jo to DODGE RAM je dost dobrý, nevím teď co si spolupracovník koupil přesně za označení, ale je to ten největší RAMBox 5,7l ve sport packetu... docela nářez s tou zavírací korbou na elektriku za komplet dával 1,4 mega... v černej barvě a prostě plná palba, fakt luxus... jen mě celkem zaráží, že tomu nedokážou dát češtinu za ty prachy bych to už tedy čekal s komunikací v CZ Tak jsem si myslel, že si uděláme pohádkový večer a skoukli jsme tu novou pohádku od Svěráka "Tři bratři" Důrazně vás od podobného činu varuji, větší hovadinu a zmatlaninu jsem dlouho neviděl. Nestojí to ani za stažení, natož za to dávat peníze. Lepší jít sbírat šišky, nebo krmit hladové zajíce do lesa....To už Svěráka asi čeká brzká hospitalizace v Beřkovicích....že něco podobného natočil tak je to chaos, ale malej se to líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 A už to začíná: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 http://sdhck.rajce.idnes.cz/Dopravni_nehoda_-_01.01.2015_-_Cerveny_Kostelec,_parkoviste_Konzum_Penny_market asi se pochčiju smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 A už to začíná: .... To se asi dozvíme věci... Ve víně je alergenem mléko a vejce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Už to asi tak bude. Už vidím ty ksichty na dietní tyčinky, nebo zrní. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Dnes jdu na pivo, tak jsem zvedav jestli se z nalepky na pipe dozvim co to obsaguje. Bohuzel se musim snizit ke Staropramenu v Lokti nic jineho nemaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Něco pro piráty. To je nestesti, pak rovnou vratim ridicak a kaslu na to... Tady je ten co jezdi rychle vrah a terorista... To, zentafy nikdo nepouziva hlavu, blinkry a jezdi si jak chce resit nebudeme. Ono vlastne jezdit vlakem a budem ve vysledku zly nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Klasika Johnáku, nejvíc se směji když mě vyblíkaváj nebo na mě troubí že je předjíždím a jedu svižně. A ještě nejradši mám závodníky, co si myslí že chci závodit nebo co.... Editováno: 2. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Stve me to, je to proste nejpohodlnejsi cinnost, jak naplnit kasu, ale neni to zadny reseni, jak lidi naucit ridit 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) To dělá maxík sám od sebe, nebo je to dodělávka nějaká, nebo snad fake z photoshopu???Staci mit tak pojmenovanou MP3 (resp. otagovanou) a toto se zobrazi, pokud na maxidotu nastavis zobrazovani audia. Editováno: 2. leden 2015, autor: skodaforum20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tak to mě nenapadlo, myslel jsem si, že to u FL takhle doopravdy je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Piráti, máte zkontrolovaný lékárničky? Abyste nedostali pokutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) dyt mam auto 2roky stary, ještě abych ji měl propadlou Editováno: 3. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pawouk, shodou nahod jsem to zacal resit minulej tejden... dve mam propadl komplet a jedinou platnou mam nacatou takze uz jen cekam na potvrzeni clenstvi a objednavam tri z OC fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Ráno jsem koukal na svoji kárku a zmocnilo se mě pomyšlení, že b ybylo potřeba auto po tom měsíci užívání také umejt. Jak zvenku, tak uvnitř, pač mám nějak pošlapané zadní sedačky a umazané od bahna, pak i přední sedačky jsou okopané vzadu od bahna, všude po sedačkách a kobercích drobky a podivuhodné barevné šmouhy, asi se mladému vylila šťáva To vidět Pančo, tak zalapá po dechu a padne se zástavou srdce Teď už auto nerozmazluju a začínám ho brát jako spotřebák. Potom, co mi udělalo s tím olejem a vodou.... A to jsem mu plánoval přístřešek, já vůl! Ani nápad, to těch 50 klacků raději prožeru. Editováno: 3. leden 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky