Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Však ono TDi (CRDi, TDCi,...) není špatné, je to jen o zvyku, třeba jsem jel s tím slabým 1,2 TSičkem a jak jsem jel nad 120km/h tak ten motor sice nechrochtal, ale vyloženě řval jako kráva a u 1,4 tomu nebude určitě jinak... Je to o zvyku všechno...

Vloženo (editace)

Kurňa, tak jsem taky zaváhal a koukl co stojí ojetý Lexus 600. 08, do 100k km, cena 500-600tis. Jó kvalita se musí zaplatit. :-(

PS. Varianta wellnes by se mi líbila.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo (editace)

tak pořizovačka by třeba za určitých možností i šla, otázka co servis. Tam už by ti 30 000kč na jeden servis nestačilo, co je u tebe zvykem taká univerzilní částka :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ach jo, smutny to osud. Hold Kokta s Ozim budou muset stahnout jinej program na ford aby ti mohli kodovat. S Radiusem si budete v odpadlicich notovat. Jinak u tebe srdce bude stejne vzdy patrit skode at chces ci ne a Mondeo bude pro tebe jen dopravni prostredek a budes se k nemu chovat jako Otcin.

Vloženo

Však ono TDi (CRDi, TDCi,...) není špatné, je to jen o zvyku, třeba jsem jel s tím slabým 1,2 TSičkem a jak jsem jel nad 120km/h tak ten motor sice nechrochtal, ale vyloženě řval jako kráva a u 1,4 tomu nebude určitě jinak... Je to o zvyku všechno...

Asi jsi zapomněl přeřadit na nejvyšší kvalt. :kol-46:  A v čem jsi s tím jel?

Vloženo (editace)

Taky si myslim, bohudik mam tu cest s 1,2 TSI jezdit. A je to porad nejtissi nebo jedno z nejtissich v kterych jsem jel co se motoru tyce a to i u Rapida. Od 120 spis zacne prevladat aerodynamicky hluk. Ale jak jsem psal rano. Jizda po dalnici 160 a motor slyset neni a kdyz tak jemne vrceni pri zrychlovani.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

hlavně nad 130km/h to žere jak divý, protože tam teče benzín proudem a chladí :D bratránek s O2 pak má stejnou spotřebu jak já a to má 15" kola.

Vloženo

hlavně nad 130km/h to žere jak divý, protože tam teče benzín proudem a chladí :D bratránek s O2 pak má stejnou spotřebu jak já a to má 15" kola.

Tomu se ani moc nedivím, na OII je to motor na hraně.

Ve Fabii  :kol-28:

Divný, mně to nepřijde, že by to řvalo při této rychlosti. Jedině na vytočenou trojku. Ale on Fabie zase není tak dobře odhlučněná, jako Octavia.

Vloženo

Kokto mrkni ke me v podpisu na spritmonitor, spotreba dle tankovani dlouhodoba prumerna 6,2, to ty nemas i kdyby si jel na neutral. Je ovsem pravda ze se vzrustajici rychlosti to roste a U mnohem tezsi O2 to musi byt o to horsi.

Vloženo (editace)

taky se podívej jak máš maly kola, Kabaň domluvil usporu hmotnosti a jezdíš kloboučnický styl :D a máme uplně jiné trasy.  ja se bavil o dálnici či rychlosti nad 120km/h ;)

Vloženo

A letos kdy R dostane novou generaci 1,2 TSI to teprve bude. Dle meho pro Rapid plne dostacujici motorizace. Byt 1,4ka s manualem je to jen prijemny bonus.

Vloženo

Chapu, opet z Rana jak jsem psal 160 na dalnici 33km za 8,5. Plati porad ze to ty nemas i kdyby si jel 160 na neutral. :D Ja jsem zastancem Motosmanovi teorie, me je u prdele jak to vypada. Ja vidim plus ve velkych kolech jen v oblasti designu, na ukor vseho ostatniho. Vysoka dan ze to jen lepe vypada.

Vloženo

1,4 TSI nova je dle meho idealni do O3. Kupovat O3 tak s timto motorem. Kroutak stejnej jako 1,8, pritom bude lehci s pruzna zrychleni dle Mava dokonce lepsi nez u 1,8 TSI. Da se i porovnavat s dehtem 2,0 TDI. Tak ze vo co go. Ta 1,4 bude v O3 Clintovi natrhavat prdel v tom jeho Mondeu. :D

Vloženo

pod maly kola nedáš brzdy, to je ten hlavní problém ;)  ono když pojedeš 160km/h tak mě to ukazuje cca 9 litru když je normální vítr,takže tak ;) prostě ti to chladí katák benzínem :D  jinak by to žralo o dost méně.

Vloženo (editace)

No čeče, té silnější variantě 120kW už asi 1,4 natrhávat prdel moc nebude..... ;)   

Noju, tak já si budu jezdit jako hrábě po dálnici, motor si bude jen tak šeptat a budu mít dobrej pocit, že to tam neteče jak do vany.... :)

Ale na druhou stranu, to si musíme přiznat, čistě emocionálně bych chtěl benzínové RS-o ;)   Na blbnutí, ale do práce by mě to fakt sežralo.

Už jsem holt starší pán a musím při koupi auta trochu ekonomicky přemýšlet.....

Tak naštěstí je tu Pancho, on mi auto půjčí na odpoledne, já se vyblbnu a vylítám, vyhrabu a bude zase na měsíc klid ;)

Editováno: , autor: Clint
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...