Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Reklamoval bych výsledek váhovky a požadoval presetreni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Jedině by musel mít znalecký posudek a popřípadě se pak soudit pokud by se nezalekli... hlavně to má už skoro 2 roky po záruce, takže tak... kdyby si předtím vzal prodlouženou na 4 roky, tak už by to asi takový problém nebyl. Musel by mu prostě někdo rozebrat motor a podívat se kde je problém, ve finále by ho to mohlo stát komplet 30 000kč nebo taky i víc klidně a x týdnů bez auta. Editováno: 17. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Kdybych věděl, že výměna pístní sady je skutečně definitivní řešení, tak bych ji i zaplatil + výměnu rozvodů a jezdil vesele dál. Těch 30tkč (nebo na kolik to vychází) je nepoměrně menší částka, než půl mega za nové auto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Proto pisu rozdělat motor a podívat se co je špatně. Ale to bude určité týden bez auta možná i víc. Otázka jestli se to nepropaluje jako omicronovi.( mel 2009 ) JoJo komplet to bude s práci kolem 30k Kč.(motosmanova taxa) Editováno: 17. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Taky mi přijde, že utíkáš z boje předčasně, ale Mondeo ti budu závidět. Plnohodnotné auto střední třídy za cenu moji euro plechovky. Ted jak se oteplilo tak mi zas vrže přední náprava a nemluvím o interiéru. Moje OIII se opravdu nepovedla:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 ... 30k Kč.(motosmanova taxa) To zavedem jako jednotku placení v autorizovaném servisu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 ...Moje OIII se opravdu nepovedla:-/ Buď v klidu, moje taky ne... za boha se se nemůžu dostat na spotřebu benzínu co mám napsanou v techničáku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 taky sis měl pronajmout normální auto a ne foukanou jebku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 moc nemachruj, nebo ti zaklepou rozvody a zmizí ti olej 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 aby ti nezačla téct voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 mě nepoteče, spíš poteče přítelkyni a i na to mám dost času 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 V podstate bude mit Clint Ameriku. Ale bez poradneho motoru a spotreby. Takze polovicni Ameriku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 jenze ameriku dela ten poradnej motor,takze clint bude mit ne ameriku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Dle mě je tohle Mondeo moc pěkný a hlavně velmi slušně jezdí. Ano, má nějaký prvky míň dobrý, ale jinak se mi s tím jelo fajnově P.S.: Narozdíl od těch vašich "amerik" to velmi dobře zatáčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Už je to tady, už je to tady!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 A co? FORD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Skočili rozvody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Přestalo mu to žrát olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Editováno: 17. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Koupil elektromobil. Nežere olej, vodu ani benzín a nemá ani rozvody. Teď shání prodlužky, aby zvýšil dojezd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 :_icon_smich2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Ano vážení přátelé, se zármutkem v srdci Vám oznamuji, že dnes, po nedoježděných 4 letech, mě opustila má Octavia II FL. Vzpomínat budu já, moje rodina a celý náš Clintův pirátský klub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 To je fofr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Clint se rozhodl pro rázné řešení. Tak nechť ti to s novým autem vyjde lépe, než s Octavií. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 tak ukaž to nový rso 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky