Clint Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Já musim někde sehnat kundoplašičku, pač ta původní šla s autem do AAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 clinte az budes mit vybrano dej echo, mozna bych se pridal, uz ji chci dlouho, ale jest jsem se nedostal k tomu ji vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Clinte, nezapomeň pak provést známý Clintův test spotřeby (150 km/h ze Strašecího do Prahy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 www.deramax.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Hm, by mě zajímalo, jestli ta 9V baterka tam skutečně vydrží tu deklarovanou dobu. To by se mi docela zamlouvalo, jak cenou, tak tím, že se to nemusí nikam připojovat. Motosi, máš s tímto výrobkem zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) Zrovna jsem to chtěl napsat, akorát jsem Deramax objednal Má dobré hodnocení. Navíc jako klad je absence připojení na baterku, které mi jednou vypadlo a kuna na to čekala za rohem a hned se zakousla Nicméně já používal levnější a byl klid. Do té doby furt něco vykousaného. Vlastně jsem to prodával i s dírou v tapecu , už jsem se nedokopal koupit ten dekl kapoty novej.... Editováno: 20. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 A sakra, to mohla být hromadná objednávka, Ozi by měl možná taky zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Nemám. Jen s obchodem. Solidní jednání a poradí i po telefonu. Já tam kupoval měnič napětí z 12na 220V- 1000W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Já než to přečetl, tak sem objednal Holt myslím, konám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Clinte ty myslis? a jakto ze sis koupil znova skodovku Jinak pawouku, muzem se domluvit aspon spolu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Clinte a ktery si vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 http://www.deramax.cz/deramax-auto-ultrazvukovy-odpuzovac-plasic-kun-a-hlodavcu-do-auta/d-73679/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Clinte ty myslis? a jakto ze sis koupil znova skodovku To kvůli tobě, abys mi nezáviděl Forda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 diky za model a Forda bych ti nezavidel, jedine co je v nem fakt lepsi nez u RSka jsou sedacky sport, ktere maji mnohem lepsi bocni vedeni a lip se do nich vejdu nez u RSka a jeste jedna drobnost, nejsem zavistivej, ale prejici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Jedine klasika vodotesna zde http://m.heureka.cz/odpuzovace-zvirat/kemo-m180/ Zadny srac s Baterkou co ti vydrzi AZ 2 roky ( jak u toho poznas ze ti dosla baterka). Pikud pisou az 2 roky tak to bue rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Plasic by měla být sériová výbava... Protože lezou i do dehetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 + kamera by mela byt seriova integrovana, pac bouraji vsechny auta, ne jen dehty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 kokta, mas naprostou pravdu, bylo by dobry mit tam plasicku v zakladu, ale je otazka jak by to fungovalo, kdyby to mela vsechna auta. Takhle kdyz to mas ty pujdou vedle, ale kdyz to budou mit vsichni tak podle me hrozi, ze si na to zvirata zvyknou a budou to ignorovat. Stejne jako je tomu i u pohybu vysoke kolem dalnic apod... Petrrr, diky, ta vypada taky moc pekne, budu se nad tim muset zamyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 + kamera by mela byt seriova integrovana, pac bouraji vsechny auta, ne jen dehty. dacie uz to ma jako moznost priplatku - integrovana kamera ve zpetnem zrcatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 tady to dnes zije ale:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 no jo panco, to je ale vyjimka... o vikendu bylo mrtvo, tak si to vsichni vynahrazujou tedko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 to jo:)) to ja bych radsi spal,ale pracuji:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Dacie má myslím i ten podělanej vyhřejvanej volant... to Škodovka...potažmo Octavie jen tak ve snu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Při Clintově štěstí mu tam vleze nějaká hluchá a slepá kuna, která si pochutná na kabelech a bude se tetelit blahem.[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jsem včera večer při cestě domů viděl bílou O3 a mohu konstatovat že zasviněná od silnice napůl břečky atd. vypadá ble, hnus. Když je čistá ok, ale jinak k blinkání. Hold Clint bude muset nasadit Panchovo metodu "every day" ne jednou za měsíc jak byl zvyklej doposud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky