Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No však ten Čaj musíme udělat nějak v předstihu. Zítra navrhnu termíny. Přemejšlím, do čeho já se vlastně můžu ještě navážet a rejpat a zbyl už jenom ten myslivec. A na druhou stranu, třeba u Leona a Golfa myslivce chápu. Protože ten krátkej má fakt malej kufr a zachránit to může jenom myslivec.

Mě by myslivec taky nevadil, i když bych většinu roku vozil prázdnej kufr. Přijde čas na dovolenou a najednou je kufr malej, když má člověk caparta....navíc jak je známo, myslivec je lépe zpevněnej ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen abych doplnil, jak jsem strašil na srazu s tim Fordem.....

Přemýšlel jsem o něm reálně, ale odradila mě jejich závadovost, která je provází po celém internetu, od fora až po žebříčky německých časopisů. Pak mě odradil OZI, kterej tvrdil, že nejedou :)  No, ale hlavně já Fordy prostě neznám. Ovládání některých páček se mi zdálo nelogické, jejich LCD Converz nepřehlednej a vůbec ten design auta je už trochu za horizontem. Ale na druhou stranu ty sport sedačky s Alcantarou byly pěkné, jak píše Ozi, ve dveřích nebyl plast, ale koženka a místa v autě bylo hodně. Kufr velikej a cena auta s ohledem na výbavu skvělá. Další věc, co se moc nepozdávala byl vzdálenější servis, Škodovka je na každém rohu.

A poslední věc, to fakt nekecám, nechtěl jsem jít pryč z naší party a s Fordem bych prostě už tak nezapadnul.

Odkaz ke komentáři

Jen abych doplnil, jak jsem strašil na srazu s tim Fordem.....

Přemýšlel jsem o něm reálně, ale odradila mě jejich závadovost, která je provází po celém internetu, od fora až po žebříčky německých časopisů. Pak mě odradil OZI, kterej tvrdil, že nejedou :)  No, ale hlavně já Fordy prostě neznám. Ovládání některých páček se mi zdálo nelogické, jejich LCD Converz nepřehlednej a vůbec ten design auta je už trochu za horizontem. Ale na druhou stranu ty sport sedačky s Alcantarou byly pěkné, jak píše Ozi, ve dveřích nebyl plast, ale koženka a místa v autě bylo hodně. Kufr velikej a cena auta s ohledem na výbavu skvělá. Další věc, co se moc nepozdávala byl vzdálenější servis, Škodovka je na každém rohu.

A poslední věc, to fakt nekecám, nechtěl jsem jít pryč z naší party a s Fordem bych prostě už tak nezapadnul.

To jsi asi nejel ještě nikdy s Oplem, ty jejich směrovky na dotek to je věc.

Odkaz ke komentáři

než vy projede tu vaši Prahu(kterou mám jinak rád), tak sem dávno na černáku a za sebou mám 100km :D

ona i z Prahy to je dálka a hlavně tam v tý Klintově prdleli končí dálnice :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Ono je to trochu problematické, Kokta a Petrrr.....oba z jiného konce. Ale já na Krušárně netrvám. Něco vymyslete ;)

Máš pravdu, ale nikdo nic lepšího nenašel. Tak ať moc neprskají. Ono to není až tak snadné, najít slušnou hospodu s parkováním v nějaké inteligentní vzdálenosti pro většinu klanových příslušníků. Vždy to bude mít někdo daleko. S tím se nedá nic dělat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...