Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) No však ten Čaj musíme udělat nějak v předstihu. Zítra navrhnu termíny. Přemejšlím, do čeho já se vlastně můžu ještě navážet a rejpat a zbyl už jenom ten myslivec. A na druhou stranu, třeba u Leona a Golfa myslivce chápu. Protože ten krátkej má fakt malej kufr a zachránit to může jenom myslivec. Mě by myslivec taky nevadil, i když bych většinu roku vozil prázdnej kufr. Přijde čas na dovolenou a najednou je kufr malej, když má člověk caparta....navíc jak je známo, myslivec je lépe zpevněnej Editováno: 21. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 No, v životě jsem pár věcí neměl, třeba černošku, nebo TDI, ale abych pravdu řekl, ani po jednom netoužím ! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Dneska jsme to rozjeli, i Ozák se umístil do první desítky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 A mohl bych byt ještě vis kdybych nebyl ve sprše v době kdy stě si tu vyměnili ten největší balík postu ted večer... no zítra to možná napravím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 jj, tys dlouho absentoval, jak jsi boural tu zeď.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) proč čaj v předstihu? jako kvůli tomu tvému dehetu, abychom tě přijali zpátky do party? rada stařešinů benzínových motorů(ano i Radius) bude muset rozhodnout Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jo to taky... ;-) Hele dej radsi termíny čaje ať si to mužů začít plánovat. Co první týden v únoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 A proč by ne předčasný? Vždyť Clint to zatáhne jako trest za dezerci od TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Pawouku super nápad, s tim se musí souhlasit... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 jojo s tím taky souhlasím. jinak dobrou chuť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jen abych doplnil, jak jsem strašil na srazu s tim Fordem..... Přemýšlel jsem o něm reálně, ale odradila mě jejich závadovost, která je provází po celém internetu, od fora až po žebříčky německých časopisů. Pak mě odradil OZI, kterej tvrdil, že nejedou No, ale hlavně já Fordy prostě neznám. Ovládání některých páček se mi zdálo nelogické, jejich LCD Converz nepřehlednej a vůbec ten design auta je už trochu za horizontem. Ale na druhou stranu ty sport sedačky s Alcantarou byly pěkné, jak píše Ozi, ve dveřích nebyl plast, ale koženka a místa v autě bylo hodně. Kufr velikej a cena auta s ohledem na výbavu skvělá. Další věc, co se moc nepozdávala byl vzdálenější servis, Škodovka je na každém rohu. A poslední věc, to fakt nekecám, nechtěl jsem jít pryč z naší party a s Fordem bych prostě už tak nezapadnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jo a kokta mu přidá, aby neměl furt nějaký poznámky jak je to do Krušovic daleko, protože je jediný komu to vadí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 No ale on to má fakt docela štreku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) P.S krušovice je hrozná prdel světa. z prahy to je dálka... a nedejbože zpátky večer do HK popřípadě ještě dál. Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jen abych doplnil, jak jsem strašil na srazu s tim Fordem..... Přemýšlel jsem o něm reálně, ale odradila mě jejich závadovost, která je provází po celém internetu, od fora až po žebříčky německých časopisů. Pak mě odradil OZI, kterej tvrdil, že nejedou No, ale hlavně já Fordy prostě neznám. Ovládání některých páček se mi zdálo nelogické, jejich LCD Converz nepřehlednej a vůbec ten design auta je už trochu za horizontem. Ale na druhou stranu ty sport sedačky s Alcantarou byly pěkné, jak píše Ozi, ve dveřích nebyl plast, ale koženka a místa v autě bylo hodně. Kufr velikej a cena auta s ohledem na výbavu skvělá. Další věc, co se moc nepozdávala byl vzdálenější servis, Škodovka je na každém rohu. A poslední věc, to fakt nekecám, nechtěl jsem jít pryč z naší party a s Fordem bych prostě už tak nezapadnul. To jsi asi nejel ještě nikdy s Oplem, ty jejich směrovky na dotek to je věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ono je to trochu problematické, Kokta a Petrrr.....oba z jiného konce. Ale já na Krušárně netrvám. Něco vymyslete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 No ale on to má fakt docela štreku Dobře mu tak, měl se narodit blíž . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Bude se muset přestěhovat se psem do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) než vy projede tu vaši Prahu(kterou mám jinak rád), tak sem dávno na černáku a za sebou mám 100km ona i z Prahy to je dálka a hlavně tam v tý Klintově prdleli končí dálnice Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Kokto nech si chutnat. Clinte ale ono to prostě fakt nejede. Jestli to někdy vyjde ze na sraz dojedu služebním mondeem tak te nechám svézt abys viděl jak to je vycichle proti čemukoliv. To auto je na 103kw proste moc těžký. A hoši přeji brou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 dobrou Kubíku, já to vidím nejdřív tak za 3-4 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Kokto Já prahu ne projíždím :-) a Krusovice už mám jen jako menší zajíždí cestou domu (cca 50km) a to my zaplati když nahoře natankuji na papoil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 3-4 hodiny to mi bude zvonit budik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Já nakonec řešil i verzi 120kW, ale ta byla o 35tis vejš. Ve finále byl ten Ford 120kW za 615tis, oktávka vyšla levněji.....a zůstal jsem s váma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ono je to trochu problematické, Kokta a Petrrr.....oba z jiného konce. Ale já na Krušárně netrvám. Něco vymyslete Máš pravdu, ale nikdo nic lepšího nenašel. Tak ať moc neprskají. Ono to není až tak snadné, najít slušnou hospodu s parkováním v nějaké inteligentní vzdálenosti pro většinu klanových příslušníků. Vždy to bude mít někdo daleko. S tím se nedá nic dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky