motosman Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tak jsem zkouknul dopravu a v pondělí bude na výběr spousty lehce bouraných aut .[emoji33] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Jak tak koukám, to je zase dnes úroda umělců... Trochu sněhu a skoro konec světa. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 To jsem jel prave v klidu. Kameru mam do zapalovace, kabel veden ve stredovem tunelu neni nikde videt a hold zapinam rucne. Mohl bych to sice nejak predelat do spinaci skrinky ale to uz jsem linej. Takhle navic muzu mit kameru zaplou i bez motoru na parkovisti. Kabel mam USB do Mini USB rozbocovace v zapalovaci, aby mi krom kamery fungovala treba i navigace nebo telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 a jakou teda máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ty trumbero na to videu co jsem sem dal je to videt. Mivue 358 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 mate u O3 uchycenou SPZ na ramecku nebo primo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) dnešní pracovní výlet s krásným koncem (bohužel ještě stále nemám svoje auto) Editováno: 8. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Pro Ozáka: Hele tady je jedno taky šikovně trefený (z dneška - čerstvé), známej ti to odhadne na 60-70tis, to bys mohl taky vzít a opravit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tady jsem si trochu stříknul do trenek, když jel do protisměru přímo na mě, i když na videu to tak dramaticky nevypadá. Jinak jsem si včera též v provozu poprvé odzkoušel nouzové brždění s auto blinkry a blikacími brzdovkami, když mi jeden nedal na křižovatce přednost shodou okolností kousek od místa na videu, při zpáteční cesě. To tě určitě slyšel , jak troubíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Pro Ozáka: Hele tady je jedno taky šikovně trefený (z dneška - čerstvé), známej ti to odhadne na 60-70tis, to bys mohl taky vzít a opravit :D 474121-original1-juxdb.jpg Tohle neberu, to vypadá jak ta tvoje plechovka a ještě by me to zrálo olej... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 To je dvojka, čili jako tvoje plechovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 dnešní pracovní výlet s krásným koncem (bohužel ještě stále nemám svoje auto) To ti půjčili takhle velké dospělácké auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Pancho's styl už i na Ukrajině.[emoji2] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Kokto, mel si vystoupit a natocit to taky z venku, takhle je z toho hovno. Jedinej zvuk je bomba. Zase nemas svoje auto proc? Si zase nekde libal a nebo byl poliben. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Clinte co tady delas, mazej odklizet snih z rampy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Mám volno naštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 A všichni víme, kdo to odnese... http://www.lidovky.cz/automobilka-volkswagen-bude-setrit-tovarny-se-vsak-zavirat-nebudou-1gl-/auto.aspx?c=A150208_204602_ln-auto_ele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 doprdelky na fialky akce R19 kol na O3 z O3 RS se ne-a-nedari. 2 prodejci kol me odmitnuli pomoci, protoze by se jednalo o podvod - zaslat TP na jiny typ kol, nez bych fyzicky mel na aute. to neni nikdo, kdo tohle uz nekdy resil a dokazal by to schudne poresit? Ronal, kterej me byl pobidnut jako "nekdo", kdo me pomuze, rekl, ze v zadnem pripade do neceho takoveho nepujde. jsem fakt nasranej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 A ty pojedeš někam na výstavu, nebo tuňákovou soutěž, že chceš na auto fláknout 19"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Proste chce 19" z RSa, proc by musel na vystavu? Nevim co je na tom divnyho 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 V praxi nepoužitelné. Sám mám jen 18" a je to hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 čím víc palec, tím víc auto. Ty máš Clinte ještě sport podvozek a to už pro nás důchodce moc není. My rádi pohodlí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Tak tak, za jízdy mi cvakaj zuby a chrastí kosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Kdyby zuby, ale zubní protéza. vím o čem píši, Rapid ač pružinama SUV, tak jinak tvrdý prkno a nemusí mít sport podvozek a už vůbec ne x palcová kola. Jinak čaj je teď v pátek? Nějaká rekapitulace kdo přijede? Editováno: 9. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Clinte, ne kazdej ocenuje pohodli, nekdo ma radeji lepsi chovani auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky