Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To jsem jel prave v klidu. Kameru mam do zapalovace, kabel veden ve stredovem tunelu neni nikde videt a hold zapinam rucne. Mohl bych to sice nejak predelat do spinaci skrinky ale to uz jsem linej. Takhle navic muzu mit kameru zaplou i bez motoru na parkovisti. Kabel mam USB do Mini USB rozbocovace v zapalovaci, aby mi krom kamery fungovala treba i navigace nebo telefon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady jsem si trochu stříknul do trenek, když jel do protisměru přímo na mě, i když na videu to tak dramaticky nevypadá. Jinak jsem si včera též v provozu poprvé odzkoušel nouzové brždění s auto blinkry a blikacími brzdovkami, když mi jeden nedal na křižovatce přednost shodou okolností kousek od místa na videu, při zpáteční cesě.

To tě určitě slyšel :D, jak troubíš

Odkaz ke komentáři

doprdelky na fialky :( akce R19 kol na O3 z O3 RS se ne-a-nedari. 2 prodejci kol me odmitnuli pomoci, protoze by se jednalo o podvod - zaslat TP na jiny typ kol, nez bych fyzicky mel na aute. to neni nikdo, kdo tohle uz nekdy resil a dokazal by to schudne poresit? Ronal, kterej me byl pobidnut jako "nekdo", kdo me pomuze, rekl, ze v zadnem pripade do neceho takoveho nepujde. jsem fakt nasranej.

Odkaz ke komentáři

Kdyby zuby, ale zubní protéza. vím o čem píši, Rapid ač pružinama SUV, tak jinak tvrdý prkno a nemusí mít sport podvozek a už vůbec ne x palcová kola. Jinak čaj je teď v pátek? Nějaká rekapitulace kdo přijede?

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...