Pawouk Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Jen je škoda, že ta 1.8 TSI má "utažený" krouťák jen na 250 Nm - to je stejná hodnota jako u 1.4 TSI. Přitom v Audi umí přes 300 Nm. Jenže tady to je údajně kvůli převodovce sníženo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 hlavně že je poweeer jinak is myslím ,že je to slušný. podle mě to má stejný převodovky, jenom prostě utažený SW jak to bývá často. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19087&p=1421188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 JJ je to tak MQB250 je jemnuje ta převodovka, to číslo je pro jaký max. krouťák je dimenzovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 1,8 má jinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) njn apr, ti tam po čipu narve 500 nm a říkají že je to ok u Golfa R to foukají z 300koní na 380koní a říkaj že je to ok asi hold ten golf r má spešl motor, vylítek, kvalitní písty, ojnice atd atd jak můžeš vědět že má audi jinou? v reálu jak vidíš na grafu to má 280nm, takže je to prostě jenom označení převodovky, nic víc to asi nemusí znamenat.... Editováno: 13. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Právěže to MQ250 znamená max. krouťák. Samozřejmě s nějakou rezervou. Sežeň kódy převodovek a uvidíš hned, jestli má škodovka a Audi stejné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Tak kluci, opět to neklapne. Nejedu totiz zpatky sam. Vezu jeste jednoho pana, takze se stavit nebudu. Skoda, protoze vyjizdime za hodinu a bylo by to krasne casove na caj Takze zustavam nadale sedou eminenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Canbus ready znamena, z mas ledku a pred ni odpor + nekde bokem jeste bude velkej odpor a na nem se vari zbytek proudu, aby byla spotreba stejna jako se zarovkou, takze jen blazen by to koupil. Argument zivotnosti a teploty svetla me vubec netrapi, za cenu ledky mam 50 zarovicek a jestli je to svetlo bile nebo zlute, me fakt netankuje. Hurikan: Jenze tys mel poradny auto, ne rychlokvasku s usporama, on signalizaci praskleho svetla potrebuje, pac nikdy nevis Dneska je to tedy v Revnicove od 17h? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 V Krušovicích, Řevničovem jen projíždíme. Petře, už máš vsazeno? EuroJackpot dnes hraje o 1,131 miliardy Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Petrrr Takze mas cervenou Nathalku, jeste mi rekni, mas v zadu nalepenou berusku nebo neco takoveho? Prahy, u o1 jsem mel tez predni prahy plny hnoje, zadni neresim, tam byl plastovej naraznik. Panove, jestli jste nachcipany, tak nikam nejezdete, nerad bych si krome plnyho zaludku odvezl i neco jineho. Pawouk Je nekde sraz? Editováno: 13. Únor 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Není stanoven. Takže každý sám po své ose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 pokud byste nekdo nechtel trapit sve auto, mam volna mista, planovany prijezd do krusazny, mam mezi 17-17:30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Radiusy, ten originál žádné odpory nemá v led SPZ, proto se to musí přizpůsobit diagnostikou. jinak fotky nathálky jsou iluistrativní, psal jsem u toho, že to není naše, my máme tmavě modrou. Tedy beruška se nekoná. Problém ovšem vypadá stejně jak u modré, tak třeba červené. Nahcípaný nejsem tak abych roznášel bacili, jen jsem lehce nachlazen asi, líbat se nebudeme myslím, leda bys přivezl svojí starou. :-) Pawouku: No vidíš to nemám a pokud už tam je 1,13 tak to Brzo padne. Zkusím někde na pumpě vsadit při cestě. ještě, že Tě mám jinak bych o ty prachy přišel. Ozi: nezapomeň prosím na vrcajk, něco mi říká, že kokta nedorazí. jinak já bych nechtěl trápit své auto, přijedeš pro mě? Editováno: 13. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 ozi vezmeš mě taky? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 kokto, jestli si nechas auto na ruzyni nebo zlicine tak klidne petrrr, hele tak muzu, ale to budem mit trochu zpozdeni pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 tak se nabízíš a pak pro mě nepřijedeš do Hradce, tak sem nepiš lži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 nepsal sem vyjezd odkud, ale tak pro jistotu pro nektere jine - jedu z prahy z Karlina, ruzyni a pak davaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Ozi, hlasim se... Kuban a mam dekl.... Kuban bys dal ne, mas to pres Zizkov co bys kamenem dohodil, na Karline se mi parkovat nechce, sama corka a nebo odreniny. Editováno: 13. Únor 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 radius, a co to nechat v OC sest na ruzyni a potkat se tam? ja totiz zpatky uz nepojedu do prahy, ale jen po okruhu kousek a sjedu na Plzen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Sakrys, ty jsi obchodnik s destem, to se muzem rovnou potkat v Revnicove na benzince , ale chapu, tak hold se felda projede. V tom obchodaku v 9 (21:00) zaviraj, nerad bych tam pak kolem pulnoci behal. Jako se mi to uz stalo v Letnanech. Uz abych vyrazil, pokusim se udrzet alespon tech 80 na dalnici, snad to da , za 800 dalnicka a za 300 prodaval falesnou. Editováno: 13. Únor 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Passat 2.0 BiTDI https://www.stream.cz/drajf/10004976-volkswagen-passat-bitdi-naftova-strela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Tak jsem doma, Pancho pekna jízda A prej ze nafta nežere... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Ještě k tomu průměru před sjezdem tam bylo 138kmh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 To snad žere víc než 3.6ka. Já jel na úsporu kolem 120km/h a průměr 8,7. Do bublání mi při odjezdu udělalo 35,7.[emoji33] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Za draho Vam to jezdi, toz pravda, ja mel 5.2 v Praze, 5.4 v Krusarne a zpatky doma 5.7. Je to prumer na nadrz. Jel jsem celou cestu jako obvykle + jsem zkusil maximalku, jsem mile potesen a prekvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky