Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Korni:

Ja se dotazoval, kolik mely tyhle auta, nic jsem nekonstatoval, protoze to nevim.

Ozi:

nesrovnavam, ale Mazda 3 ma byt i30 (snad), tak by srovnani zaslouzili

Koukal jsem na znaceni motoru, pisou u toho nove MPI CVVT, coz by znamenalo neprime vstrikovani, ale me tvrdili, ze to ma prime vstrikovani (moje i20) a taky tak cvrdlika, ze by zmena pro eu6? Musim najit stare katalogy.

Zeman dostane vajicko ;)

Panowe :), napiste tedy do autosalonu, proc ty zdechline dali 96% a proc se jim motor tak libil.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem se na to brzdové světlo kouknul a vrchní hrana je pod spoilerem.

Takže nějaká jeho demontáž bude asi zajímavá.

No to jsem právě slyšel, že to údajně podělali v MB a že to potom nejde vyměnit, takže budu tiše doufat, že mě brzdové světlo nepůjde do háje po nalepení...

dostane už zejtra zeman superba? 

Je fakt krásnej, jenže prostě tohle jsou auta za nehorázné peníze pro nás obyčejné smrtelníky a jestli na to pak někdo dosáhne, bude to mít nalétáno 250t km a pět let staré...

http://www.novinky.cz/auto/361788-prvni-dojmy-z-noveho-superbu-s-octavii-si-jej-nespletete.html

Odkaz ke komentáři

Tak ta známka má větší cenu než to auto, tak se nedivím, že tam auto nechali a vzali známku :D

Tak já nechal dneska namontovat zámek zpátečky, lepší než cihla pod kolem. Zjistil jsem, že mám malej zásek ve skle zrovna tam, kde koukám :(   No nic, kdyby mě to sralo, tak to nechám vyměnit.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Clinte jak pro koho, materialne treba ano, ovsem moralne muze mit pro nekoho vyssi hodnotu, sluzbu plni tak co. Mam kamarada s rodinou co ma felinu roky s 350tis, kazda oprava v radech 100 korun, denne jezdi z Berouna do Prahy do prace a pac si nove nebo novejsi nemuze z ruznych duvodu dovolit i kdyz nema uz zadnou materialni hodnotu, kdyby mu ji nekdo ukradl byl by v prdeli. Je nekdy treba na to koukat i z jinych stran. Ne kazdy od 20ti let si vozi prdel v novych sluzebacich i pro soukrome ucely, ne kazdy ma prazsky plat aby si mohl vozit prdel kazde 4 roky v novem. No a ne kazdy chce vubec za vec, jako je auto dat 700tis - stejne jako kdyz ty penize vyhodis voknem. Nekdo radeji zaplati ctvrt baraku - bydleni.

Odkaz ke komentáři

Tak hlavně, že ti nechali okno. To byla jeden čas móda. Ku....y

jj, aspon neco

Tvl. to je vec. Nejake kamery v blizkosti? To je felicie ne, nebo co to je.

kamera tam zadna neni a je to felda. Zdedil jsem ji po dedovi, motorove je jak nova, mela najeto 70tkm, celou dobu garazovana. A je to ocka, takze tam neni co sebrat - az na tu znamku.

Tak ta známka má větší cenu než to auto, tak se nedivím, že tam auto nechali a vzali známku :D

Tak já nechal dneska namontovat zámek zpátečky, lepší než cihla pod kolem. Zjistil jsem, že mám malej zásek ve skle zrovna tam, kde koukám :(   No nic, kdyby mě to sralo, tak to nechám vyměnit.

zamek zpatecky je k prdu, kydz mi kradli Zlaticko a potom i cervenou jednickovou octu tak prijeli s podvalem a udelali to presne jak rikal kokta...

To je fakt. Ani za ten benzín jim to nestálo při dnešních cenách.

Petrrr to Volvo je ... mít komresor, aby foukal do turb - to nechápu. Ještě chybí tlaková láhev na vzduch.

[emoji33]

no benzinu tam moc nebylo, jezdim do rezervy a pak tankuju, takze jsem tam dneska mel nejakych cca 1/4 nadrze...

Ozi,

Delas si prdel? Ze to je mensi pojistovaci podvod. Mas havarijko? Druhou cast mas a poste ti da novou?

nedelam, a ani to neni podvod, akorat jsem byl nasranej, protoze sem se zdrzel o vic jak o dve hodiny sepisovanim protokolu a cekanim. ano druhou cast mam, naposte dostanu novou za cca 100 korun - podle toho jestli si budou chtit delat overenou kopii protokolu, nebo ne. a havarko nemam. stejne zamek stoji 1200 a dvere by uz nikdo nezaplatil... :(

Clinte jak pro koho, materialne treba ano, ovsem moralne muze mit pro nekoho vyssi hodnotu, sluzbu plni tak co. Mam kamarada s rodinou co ma felinu roky s 350tis, kazda oprava v radech 100 korun, denne jezdi z Berouna do Prahy do prace a pac si nove nebo novejsi nemuze z ruznych duvodu dovolit i kdyz nema uz zadnou materialni hodnotu, kdyby mu ji nekdo ukradl byl by v prdeli. Je nekdy treba na to koukat i z jinych stran. Ne kazdy od 20ti let si vozi prdel v novych sluzebacich i pro soukrome ucely, ne kazdy ma prazsky plat aby si mohl vozit prdel kazde 4 roky v novem. No a ne kazdy chce vubec za vec, jako je auto dat 700tis - stejne jako kdyz ty penize vyhodis voknem. Nekdo radeji zaplati ctvrt baraku - bydleni.

Ja si muzu novejsi dovolit, ale proc bych to delal, kdyz me nekdo vybere v Praze tohle, tak me to nesere tak jako kdyby mi vypacil dvere u CarCOOLky. Dojizdim stejne jak pise Petrrr, Beroun Praha a zpet kazdy den. Kdyz to jde tak si beru sluzebak, ale nejde to porad a navic je tam i problem se zdanenim pak a podobne. Navic s tim jak se vybiraji auta v praglu a dnesek je toho jasnym dukazem, je cokoliv novejsiho vyhozeni penez z okna. Kdybych mel nejake hlidane parkoviste tak jeste mozna, ale jinak je to k nicemu...

Odkaz ke komentáři

To je jasne, to je dalsi duvod, ktery me ani nenapadl. Kdyz jedu do Prahy za svagrem na vikend, klepu se jak ratlik celej vikend aby se neco nestalo, kdyz ti tam auto neukradnou, nevykradou, tak ti ho obouchaji, odrou. Obcas ze znamosti svagra s majitelem parkuji na dvore Sherlogu na Londynske, to pak mam klidne spani. :D

Bydlet v Praze mam jen Thalii, zlate auto nach Prag. :D A i tu znamenu v Holesovicich ukradli. Tak ze starou Thalii.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...