Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

pred chvili jsem potkal na odpocivadle noveho Superba s komunikativnim tipkem :) jakmile jsem se mu zacal motat kolem auta, hned vybehnul. prej, jestli mu to nefotim a tak, ze by mel pruser. takze, utopene kola to ma stejne, jako O3. vypada zajimave, ale nezbavim se pocitu, ze se jedna o trosku "upravenejsi" O3. lane assistant a podobne fce funguji stejne, jako v O3 = k nicemu (stopu drzi o 10s dele, pak pusti...). ma to prej nejakej emergency asistant, se kterym ma Skodovka nejake problemy a porad se to testuje, stejne jako blind spot a DCC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) nevím proč by sis ho nemohl fotit a očumovat ho můžeš stejně tak.... říkat si může co chce a dávno je představenej.

2) a co bys chtěl, aby to čumělo 20cm z podběhu? pane bože....

3) upravenější? spíš auto někde jinde, konečně normálnější design i když z Jetty. a plno věcí co O3 nemá. koho zajímá lane asistent, kravina první třídy.

4) problémy mají, to je jasný. problémy budou furt a budou i při uvedení na trh... DCC je hrozně cool a ty jejich pitomé mody, ale až se po x  km začne kazit, tak to bude drahá udržba oproti klasickým pérám a tlumičům.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Motosi, už se mi to otvírá jako od Kokty a 1 monitor nestačí, ovšem v tomto případě to zrovna nevadí, ne že by mě zajímaly motorky, ale je pravdou, že kvůli těm slečnám bych se o ně klidně začal zajímat.  :kol-28:

Superb - lituji každého kdo poběží jako první si ho objednat, to bude závad min. prvních 1,5 roku jako svět neviděl. A kdo si myslí, že Sup je luxus a poctivé auto a že toho se závady netýkají je naivní moula. Už se těším jaké libůstky si první majitelé s tím zažijí (ne že bych jim to přál). V Ne jdu ještě naposled vsadit sportku (dávám tomu ještě naposled šanci) abych ještě stihl objednat S2 3,6 FSI. Ráno jel přede mnou a ty 4 koncovky je prostě něco, chtěl předjíždět šneka co jel ještě před ním a než já se podíval do zpětného zrcátka, že ho budu předjíždět také, už byl fuč. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Já nevím co se furt řeší tak hrozně ty dětské nemoci. Šéf koupil S2 v 3.6 kolem října 2008. Auto bez závad, 1x odešlo nějaké čidlo snímání výšky vozidla, rosily se mlhovky.Jinač jen a jen pouze servisy a nebo výměny vykradených Columbusů. Na auto by nedal dopustit. A co teď? Jakmile půjde tak objedná S3.

Otec opět O3 ihned koupena na začátku výroby. Vše mu funguje tak jak má, bez problému. Dokonce si nejsem jist zda mu při servisu měnili nějaké díly v rámci ,,svolávací akce".

Rád bych podotknul, že to kazí se vše a nemusí to být na začátku výroby. Co například můj strejda který jen a jen kupuje BMW vytrpěl s auty typu X6 a 530xD bych nepřál nikomu.

Odkaz ke komentáři

No, šéf měl štěstí aneb tehdá se ještě tolik ta auta nevojebávala a s O3 měl otec štěstí, podívej Clint, koupil ne úplně ze začátku výroby v podstatě 9 měsíců staré auto a už musel řešit kastlík, něco mu vrže od výfuku a ten jeho keyless. Kdybych Ti měl psát, co jsem zažil já s Rapidem za 1,5roku jako že už jsem to tu hodně popisoval, tak by nestačila jedna stránka vlákna. Ano dalo by se říci samé prkotiny, některé vážnější, některé méně. 5 reklamací, 4 uznány. Kdyby to bylo alespoň o tom, že tam přijedeš a bez keců to opraví a nebudou si vymýšlet pohádky o mechu a kapradí jen aby něco nemuseli dělat, ty tam pak trávíš čas a dohaduješ se, s jednou závadou tam jedeš třeba 3x atd. Jinak mimochodem ten největší problém se silentblokem převodovky stále trvá, všichni majitelé Rapida (a to už se o problému dávno vědělo) to postupně řeší, škoda to tutlá, není vydané TPI a servisy ještě dnes po roce ví kolkrát hovno a rozebírají půl auta. Fabrika montovala stále vadný silentblok i když už byl nový typ a o problému věděla. A to je trochu otravné trávit život s novým autem v servisech. Páč nové auto si člověk kupuje aby jezdil, to už si pak totiž může nechat to staré.  

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak já už mám na sněhuli chyby téměř vychytané, zbývají jen ty pazvuky. Nejhorší je ten do levého ucha odněkud z B sloupku či co, ale až po zahřátí introše, což nebude nic snadného to objevit, řekl bych takový oříšek.  Zřejmě až za tepla a budu muset sednout sám za sebe, abych si to vyposlouchal s uchem na sloupku ;)

Takhle jsem na O2 objevil uvolněný svazek z držáku v zadních dveřích.... 

Odkaz ke komentáři

No, já mám obdobný zvůček v B sloupku u ouška už od začátku, reklamace nevyřešeno, hledali to ve dveřích zadních. Tedy až bude teplo půjde plast pa s pohybovátkem pásů a kouknu co to tam dělá. 

Ozi měl na mysli ne vejfuk, ale facebook. Jinak Ozi taky neexistuje, to už jsou s pawoukem 2. Máme tady imaginární členy a na čaje jezdí jen 3D hologramy. 

Odkaz ke komentáři

hm, ač jezdím s O2, s S2 nebo s O3, tak všude sou pazvuky a řešit to? tak neděláš nic jiného. z O2 mě jde něco asi z levého tapece, popřípadě ty clony na zadních oknech nebo z té sedačky to je možný, z S2 opět něco zezadu a z O3 asi z toho tvého B sloupku.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

jj, NÁŠ Saněk se vrátil, asi vylezl odněkud ze sklepa na Moravě a našel připojení na net.

jsou kokto pazvuky a pazvuky, na některé jsem si zvykl a už mi nevadí, tento lupající přímo u ucha a to nemusím jet po nerovnostech, ale stačí i jen třeba zatáčka, tak ten mě sere vostře. Tedy krumpáč odtrhat všechny plasty a nejraději je tam vůbec nemít a hotovo, nebo všechny dutiny pod plasty a tapeci, včetně palubovky vypěnit montážní pěnou. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...