Sanek81 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Pane jo,tak to je velmi nepříjemné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Nová ŠKODA Octavia RS 230 je tak rychlá, že se ji ještě nikomu nepovedlo vyfotit zepředu. Na autosalonu v Ženevě si ji ale budete moci v klidu prohlédnout ze všech stran. Klinte nakoupil si špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Nakoupil jsem podle své peněženky, na víc nebylo. To panorama okno, topením to prdnout nemohlo, to tam spíš někdo hodil šutr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 njn klinte, ale nemáš nejsilnější tvoji modlu škodu oktavia RS 230 konu s diferákem! to bych nespal. jj koukam na to. ještě že tam máš tu sítku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Nemám mno, jsem chudák, jen ubohej chudák, uznávám Teď mě tak napadá, nemělo to bejt původně RS 280??? Deset kobyl, to se teda moc nevytáhli... Editováno: 20. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) myslíš že by mbéčko mohli mít víc koní než golf? ha ha ha ha otázka jestli dostane DCC oktávka, ale to nevím.... Editováno: 20. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Nakoupil jsem podle své peněženky, na víc nebylo. To panorama okno, topením to prdnout nemohlo, to tam spíš někdo hodil šutr topenim to prdnout nemohlo? no, to ale topenim prdlo PRESNE v miste, ktere bylo jedine "rozmrazene", to bylo prdle + vypoukle. takze to bylo tim, co rikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Aspon vidíš, že je to topení k prdu :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Člověče, venku pomalu ani nemrzlo, jestli byly dva mínus a na kolik se ti auto vytopí? Jestli ne šutr, tak asi nějaké pnutí, stál jsi jedním kolem na obrubníku, auto se zkřížilo a sklo prdlo Vždyť tam chybí ta výztuha, co drží auto po kupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Sanek: označení motorizace prej přestali kvůli zlodějům, takhle se ošálí a znejistí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Aspon vidíš, že je to topení k prdu :-D Já bych to citoval jinak: "alespoň vidíš, jak je panorama k prdu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) dneska u nas -7C°. je to 28min, co to bylo zaple. za tuhle dobu, pri tomhle mrazu, me to da na 1/2 zahrati motoru a uvnitr je krasne teplicko. stal jsem na rovne plose, zadny obrubnik. proste to sklo bylo nejak vzaty a ten teplotni sok to proste posral. super rano, super patek, auto zase na tyden v prdeli. pecka Aspon vidíš, že je to topení k prdu :-D nezavisle topeni je mozna jedinej komfortni prvek, kterej funguje dobre, neni s nim zadny problem a plni svou funkci na jednicku. neni chyba topeni, ze sklo bylo/je v prdeli. to, co je SHIT, je panoramaticka strecha, v mem pripade PAD. mam s ni problemy od zacatku (treba s tou roletkou, uzasnou...) Editováno: 20. Únor 2015, autor: Paradox.f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 A taky prej panorama vydává dost často nepříjemné zvuky.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) naprosto souhlasim! napriklad roletka nedrzi svou pozici, takze porad odskakuje. to vydava zvuky, protoze v tech "kolejnicich" neni na fest a planda. ja jsem porad slysel nejake vrzani. podle me to sklo bylo nejak vzate a ted ten teplotni sok pouze pomohl tomu, co se stat melo a byla to jen otazka casu Editováno: 20. Únor 2015, autor: Paradox.f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) No je to možné, že bylo chycené, naprasklé a rozdíl teplot to dodělal. Stačí chytit někde šutr z náklaďáku, nebo to mohlo být i z fabriky...čert ví. Editováno: 20. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 kdyby to nebylo vypoukle, tak bych veril tomu, ze nejakej zavistivej kreten to udelal schvalne, ale takhle bych rekl, ze je to jasny. presne tak, mohlo to byt i z fabriky. jsem zvedavej, zda-li me to uznaj jako reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Myslím že ano. I když v současné době dělají při reklamacích čím dál větší problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 no, presmeroval jsem se do servisu, kde je trosku jinej pristup + lidi. rekl me, ze tohle je "zavazny" problem, ktery musi resit se Skodovkou a rikal, ze na takovehle pripady se jezdi primo divat oni, aby posoudili. takze, to by odpovidalo, jako predzvest toho, co rikas (nevim, jestli to je/byl standardni postup, ze se jezdi divat - nemuzu posoudit, treba to neni nic extra divneho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Spíš se přijedou podívat, kde soudruzi z NDR udělali chybu a kolik si maj připravit nových střech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Přesně, jako se jezdili dívat na protažené řetízky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Když jim dáš na tu roletku ze shora malej šutrásek, tak jim tim uděláš radost a ušetříš zdlouhavou práci. Budou rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Moje Kessy taky řešili, museli volat do MB, že diagnostika nic neodhalila. Tak jim poradili, co mají vyměnit. Tím servis neriskuje to, že jim tam nějakej díl zůstane a MB to odmítne zacvakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 hosi na cele reagovat nebudu, snad jen bufik je nejlepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Vidíš a jsou lidé, co se s ním nezkamarádili. Kámoš ho má v Astře a říkl, že příště by ho asi už nekupoval, že to nevyužívá. Přitom parkuje venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 ja jsem to mel ve zlate a v carcolce tedko neni a musim si platit garaz jinak ve sluzebnim mondeu je a je to k nezaplaceni, tedko jsem nadaval u supa, ze to tam nejni, protoze jsem musel cekat nez mi to nudne a tupe vyhrivani okna rozmrazi okno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky