Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Alespoň se procvičíš v těch nastaveních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 ale ja to obslehl od Pawouka:)) ale ok ,ale jakou mam rad cervenou a modrou a jeste cernou_ ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) ono tam není moc co řešit a komentovat, on je totiž na fóru pěkný bordel v kódu co jsem tak koukal různě. U toho podpisu to závisí na spoustě věcí a je to docela blbě nastavené, už jsem to kdysy řešil se standisem, ale ten neměl čas mi s tím pomoct a dotáhnout to do konce, navíc nemá ani přístupy, které by k tomu bylo potřeba mít. to samé jsou ty podpisy, otestoval jsem to u sebe na virtuálním fóru a problém nemám. ještě zkusím zítra nějaké další nastavení a kdyžtak pak sesmolík ofiko zprávu adminům... edit: jo a tím pádem ty podpisy nikdo nezakáže... Editováno: 22. Únor 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 co takhle teda?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 To bude řvát Ozák, používá black style a černou tlustou nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 jej, ale myslis na mobilu? tam stejne neni videt podpis ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tady se neřeší věcí. Co naděláme...Podpisy byly omezené na počet řádků a odkazů podle členství nebo nečlenství v ŠH klubu, moderátoři a admini to mají bez omezení. To stejné platí pro velikosti a množství souborů připojených k příspěvkům. Navíc se mi zdá, že v poslední době je celé nějaké přibržděné. S tím souvisí i ty doubleposty, jak to Ozi objasnil, těch mažu denně několik.Clinte, co to tobě píše, když ti nejde vložit ten odkaz na sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jo, a jak se dá nastavit, že nikdo nevidí, kdy jsem byl naposledy aktivní, nebo že jsem právě online na foru? Vím, že to někteří mají, ale netuším, kde to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 no ja to nevidim ze si online,aspon tady,na mobilu je tecka zelana,tady nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 a jdu mejt cisternu fuj:( nedele a otravujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Mě tam třetí řádek nikdy nešel vložit a ted to najednou jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Já vím co s tím je........... je to ROZBITÝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak to je dobrá hračka https://www.youtube.com/watch?v=OpuDA-qwUOA#t=94 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) http://m.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/302088-za-kazitka-v-elektronice-bude-ve-francii-vezeni/ Tak teď ještě zákon na kurvítka v ČR, abych si nemusel každé dva roky kupovat tiskárnu např. a auta Editováno: 23. Únor 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Jo a přestanou vyrábět Škodovky. [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 MYSLIM ZE BY SE NEVYRABELO NIC:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Asi tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Pawouk: Já jsem to ani nezkoušel tu lištu, pač minule to nešlo, proto jsem požádal rovnou tebe I když faktem je, že jsem si řádky ubral, měl jsem 5 řádků a to už tehdy nikdo nemohl. Editováno: 23. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Tak jsem na "Vejfuku" odstranil SPZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) jeste tahle jedna a bude to dokonale Editováno: 23. Únor 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Ozi má oči všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Včera to tu bylo horší, kam se sere Ukraina s Ruskem. Válka ani na skodahome nezná bratra. Naštěstí Novostrašecká smlouva mírová byla podepsána a celistvost Clubu byla zachována, což se divím. Clint pod patronátem Putina a to nevěstí nikdy nic dobrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) co říkáte na tento stroj. Zvažuji možnosti. http://www.1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=3038 Známej se mi včera chlubil Notem 4, což je bomba, ovšem cena taky i když on ho kupoval v Malaysii Kuula Lumpur či jak se to píše v přepočtu za 15600. Mohl by mi taky dovést jakej bych chtěl, oni tam nemají DPH. Ale neměl by češtinu a bůh ví jak by to pak bylo případně se zárukou, když je to z Asijského trhu. Editováno: 23. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 ja jsem to vcera poctive celej den sledoval, ale do tohoto sem se rozhodne nechtel michat... Note3 dobrej, ja jsem s nim byl spokojen. Akorat tedko jsem o nej prisel a musim vydrzet s tou S4Active... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Tak se mi podařilo asi po hodině založit FB. nevím ale jak to nastavit, resp. to už mám, ale jsem v koncích, nevím jak si přidat ten club do kamarádů aby mi chodily upozornění... A ani nevím jak mám udělat třeba galerii... je to nějaké moc složité,...asi už jsem stará škola nebo co Asi to udělám jinak, tady je moje jméno: Don Stringo kdo chcete, tak si mě přidejte a já si Vás uložím, to bude asi snazší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky