Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

ono tam není moc co řešit a komentovat, on je totiž na fóru pěkný bordel v kódu co jsem tak koukal různě. U toho podpisu to závisí na spoustě věcí a je to docela blbě nastavené, už jsem to kdysy řešil se standisem, ale ten neměl čas mi s tím pomoct a dotáhnout to do konce, navíc nemá ani přístupy, které by k tomu bylo potřeba mít. :(

to samé jsou ty podpisy, otestoval jsem to u sebe na virtuálním fóru a problém nemám. ještě zkusím zítra nějaké další nastavení a kdyžtak pak sesmolík ofiko zprávu adminům...

edit: jo a tím pádem ty podpisy nikdo nezakáže...  :kol-31: 

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady se neřeší věcí. Co naděláme...

Podpisy byly omezené na počet řádků a odkazů podle členství nebo nečlenství v ŠH klubu, moderátoři a admini to mají bez omezení. To stejné platí pro velikosti a množství souborů připojených k příspěvkům. Navíc se mi zdá, že v poslední době je celé nějaké přibržděné. S tím souvisí i ty doubleposty, jak to Ozi objasnil, těch mažu denně několik.
Clinte, co to tobě píše, když ti nejde vložit ten odkaz na sraz?

Odkaz ke komentáři

Pawouk: Já jsem to ani nezkoušel tu lištu, pač minule to nešlo, proto jsem požádal rovnou tebe ;) I když faktem je, že jsem si řádky ubral, měl jsem 5 řádků a to už tehdy nikdo nemohl.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Včera to tu bylo horší, kam se sere Ukraina s Ruskem. Válka ani na skodahome nezná bratra. Naštěstí Novostrašecká smlouva mírová byla podepsána a celistvost Clubu byla zachována, což se divím. Clint pod patronátem Putina a to nevěstí nikdy nic dobrého.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

co říkáte na tento stroj. Zvažuji možnosti.

http://www.1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=3038

Známej se mi včera chlubil Notem 4, což je bomba, ovšem cena taky i když on ho kupoval v Malaysii  Kuula Lumpur či jak se to píše v přepočtu za 15600. Mohl by mi taky dovést jakej bych chtěl, oni  tam nemají DPH. Ale neměl by češtinu a bůh ví jak by to pak bylo případně se zárukou, když je to z Asijského trhu. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Tak se mi podařilo asi po hodině založit FB. nevím ale jak to nastavit,  resp. to už mám, ale jsem v koncích, nevím jak si přidat ten club do kamarádů aby mi chodily upozornění... A ani nevím jak mám udělat třeba galerii... je to nějaké moc složité,...asi už jsem stará škola nebo co :kol-28:

Asi to udělám jinak, tady je moje jméno:  Don Stringo  :kol-47:

kdo chcete, tak si mě přidejte a já si Vás uložím, to bude asi snazší :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...