Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kamery do auta, panove, resilo se tu, ale jaky byl vysledek? Ja si ji koupim, pac tolik zazitku nema snad nikdo. Tentokrat mam auto potetovane firemnim logem a na zadku mam obri napis... to se nekdo usmyslel, ze zadek mi bourat nebude. Predjel me a dupnul na brzdu... klasika. Kameru bych bral nejakou lepsi, kdyz uz, tak at za neco stoji... 5tis limit, staci?

to jsem řešil a nakonec mi zbyla podle nároku (aby bylo vidět něco i v noci a za deště) do stejného limitu 5000,-

TrueCam A7 Radar Edition  půjdu do ni hned jak budou nějaké finanční možnosti

Mrkněte ke mě do vlákna, já teď koupil TrueCam A5. Otec včera objednal A7 tak porovnám stejnou trasu ve stejnou denní dobu, možná pak ještě za A7 vyměním.

Editováno: , autor: Korni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No řeknu to asi tak. Škodovka to prezentuje jako vládní limuzínu či co, ale pravda je někde asi jinde.

Každopádně rychlejší verze superba by klidně mohla být. Jako to je u premiovky. Ale to asi neprojde. Vsak diskutejeme pohoda ne a o nic nejde.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, že to neprojde, potom by Passat cc ztratil smysl  :kol-46:  je to jen povedení fotomontáž, spíše jsem to sem dal, že i ten jak píšete "limuzijní" Superb by v tomto packetu vypadal opravdu pěkně. Navíc jak Marek napsal (a souhlasím s ním)

1. Superb se nemůže rovnat se segmentem luxusních vozů a už vůbec ne limuzín, jde ho přirovnat MAX k 5kovému Bávu nebo Audi A5 či Mondeu a všechny tyhle varianty se dělají ve sportovním provedení, tak proč ne Superb

2. Proč by i "luxusní" vůz nemohl mít nádech agresivnějšího sportovního designu (nikdo mu nechce přece nasadit V12 s 500koňmi) jde spíše o vzhled

3. Když mohl mít SII packet Scout, proč by nemohl mít packet RS  :kol-28:

Samozřejmě že to je o ničem se tu hádat VW by to stejnak nakrásně nepovolil, ale vypadá moc pěkně

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak Notík už je doma, nyní se mi nabíjí v peřinkách na nabíječce. Jinak jsem ho kupoval zde za zajímavou cenu, než je ofigo z české distribuce. Tento je z EU zaplombovaná krabička s německým návodem - tedy bude z německé distribuce - to bude asi kvalitnější) K němu do vínku jsem koupil to tvrzené sklo za 220 co mají z nabídky - zatím jsem ho nenalepil, až doma. No a te´d vyřešit otázku kam s ním, jestli ho nosit všelijak po kapsách a nebo zkusit toto. Motosi jak ty nosíš tu svou cihlu? Vždy jsem tak mobil nosil, ale s touto velikostí už vznikají jisté pochyby zda-li to bude to pravé ořechové. V létě si ho asi pověsím na krk na klíčenku (jak se nosilo ještě nedávno) a budu ho mít jako plácačku na mouchy.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...