Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Stringo stoji to za to, ale i starší model co má kdo k ta funguje dobře a da se pořídit za 6 tisíc ;-) Jinak ja čekam na roční odměny a pak se uvidí dle vývoje zda to bude HD+ a nebo One S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Já taky čekám, už asi 12let, ba ne náhodou jsem občas nějakou kačku dostal, krom let v krizi a nyní když se to zvedá, tak příští rok dostanu padáka, kdy by roční odměny už zase mohly být postupně k světu. Hold drsný život v Tajze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Nic moc plán, nechceš to přepravovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 To ja budu také čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Ozi bohužel, firma bude končit, resp. ,majitel odchází do důchodu, resp. spolumajitel a druhý spolumajitel si nechá jen topenařinu. U Vás flek není, něco jako ochutnávač distribuovaných produktů, takový vrchní sládek potravin. nejlépe do oddělení maso a mastné výrobky. No, stejně nemá cenu takhle přemýšlet dopředu, stejně bude válka a mou prací bude vystrnadit ty bolševiky putinovský z naší země. To jedině Clint, jim při tažení na západ udělá doma ještě horkej čaj. pečené koleno a půjčí jím na hodinu manželku. Za odměnu si pak Vašík může chvíli hrát v T34 před barákem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 u nas by to bylo na delsi vypraveni, ale to je lepsi osobne asi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Pokud náhodou někdo nesledujete jinak celkem zajímavé vlákno... http://forum.skodahome.cz/topic/47447-fotografické-úlovky-z-ulic/?p=2019275 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 PÁTEK, malá sobota, Pražáci už jsou zase na chalupách - tady ani noha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Ne ne. Jsem na zaslouženém pivku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 sedim v kanclu ak debil a makam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 A ja jak debil leju vodu na náklaďáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 hmm, hosi motorky v ohrozeni, mam zablokovane zada a vecer jdu k doktorce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Já ještě nevím. Ženský chtějí zítra do Holešek a potom na pouť. Prý podle počasí. Ozi: doktorka tě opíchá, ty to něčím přikrmíš a budeš mít hezký víkend [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Něco pro majitele 1.8 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 jestli chytnu tu samou dokotorku co minule, tak bych to radsi udelal obracene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 To sis to nemohl nechat ns pondělí? Už vím od čeho je ta hadice k turbu. Ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Odlučovač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Podle toho obrázku to tak vypadá. Mám i trochu od oleje to víko, ale to může být od toho odlučovače. Je to ve stejném místě. Do toho to houkání/vrzání spojky. Ve škodovce říkali ať jsem v klidu. Ale já nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Opravdu může auto jezdit i na naftu? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) a jakou motosi trubku myslíš? jinak 7500km od vyměny oleje a furt mam rysku na max. Editováno: 6. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Něco pro majitele 1.8 TSI. Samé hezké věci, ani to už nechci vidět, věříš mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Přívodní k turbu. Viz článek od Pawouka. Ta harmonika. Olej jsem sice ještě nekontroloval, ale neubývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) V neděli na motorky jedu, budu tam tak kolem jedenácté.... Editováno: 6. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) aha už vidím... hm tu od oleje nemám, nikde mě olej neteče. to máš asi problém někde a rozhodně to dobře asi není. a motosi co máš vubec za rok vyroby a měsíc? nějak sem v tom ztraceny... tohle? Editováno: 6. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Samé hezké věci, ani to už nechci vidět, věříš mi? Věřím, však již nejsi majitelem tohoto motoru, takže tě to nemusí stresovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky