Petrrr Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 To jo, kamaradka te taky unavy jak financne rak fyzicky, to je jasne. To ja si jdu lehnout ted po knedlo zelo vepro. To se spi lip jak po sexu. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Tak to není pravda. Lepší je sex a potom pul kg krkovice na grilu a flašku dobrého vina. A to se potom spinká. Vis prd. Si ještě mládě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Ono záležím jak se k těm stěračům člověk chová. Třeba na OII já nepouštěl stěrače na zmrzlém okně, pomalu je odrhával a čistil gumy rukou od námrazy, v létě jsem je pomalu rukou odtrhával přilepené od skla (ve vedru) a pravidelně čistil. Proto vydržely 4 roky a držely by dál.... Takže vymáznu 800-900 za komplet, co se dá dělat. Stěrače jedině originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Však to je jak litr oleje do 1.8.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) To ne, já dával litr á 300 Naštěstí, origoš Škoda-VW 5W-40. Pokud bych dával longa za těch 700-800, to bych se nedoplatil.... Teď mám najeto dvacet tisíc a přemýšlím, jestli to vyměnit nebo ne. Výměnu první mám stanovenou na 30tis podle ukazatele. Teď za long life original jejich olej do mého chrochtáka chtějí v autorizáku 400Kč. Což ještě jde. Jo...jinak mluvil jsem s Pawoukem před chvílí, celý víkend zde nebude - bez přístupu na net, je někde na Moravě ve sklípku, takže se můžeme vyjadřovat bez omezení :D Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Zo bude čumět až se připojí.[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tak vidíš, zlatá 1.8 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Kdepak zlatá, diamantová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Tak pokec s Motosem a Ozim na Proseku gut, akorát jsem na zpáteční cestě nějak blbě uhnul či co.....a ocitl se v Karlíně. Jinak Ozák je strašnej pirát, furt jenom kličkuje, předjíždí a ohrožuje ostatní chudáky řidiče Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 to víš má RSOOO v kombáááájnu, tak je silnic král a sen českého řidiče!!!! (teda to by vlastně musel mít diesel KOZák) http://www.autoforum.cz/technika/tohle-se-stane-s-motorem-kdyz-v-nem-behem-133-tisic-km-nevymenite-olej/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 To ja zas slysel, ze si mel nejake drobne problemky s odjezdem ze srazu Clinte :-D ze pry se musela presouvat pulka parkujicich vozidel :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Nojo, abych nevzal spodkem, bylo to tam vážné. Polovina účastníků musela odejít od jídla a museli mi uhnout z cesty, abych mohl vyparkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) to víš má RSOOO v kombáááájnu, tak je silnic král a sen českého řidiče!!!! (teda to by vlastně musel mít diesel KOZák) http://www.autoforum.cz/technika/tohle-se-stane-s-motorem-kdyz-v-nem-behem-133-tisic-km-nevymenite-olej/ Nejlepší na tom je, že Kozák jel za 15 a já 5...a dojeli jsme stejně :D To víš, já jsem rozvážný a ohleduplný řidič, vnímám okolí, chodce a ostatní řidiče. Kozák, ten letí jako splašenej kůň, když ho kopneš do prdele Kličkoval, předjížděl a vybrž´doval ostatní a ještě se tomu smál. Nicméně v jednom okamžiku jsem vycítil příležitost a mazaně ho předjel No a Motosman, ten byl daleko za náma......stál v jednom kuse na červenou Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) já sem chtěl taky dojet, ale vezl sem bráchovo osazenstvo na svatbu jeho kamaráda, tak sem se tam taky zdržel chvíli... Editováno: 21. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Byly tam pěkné servírky, to by se ti líbilo ...a čipovaná kofola. Editováno: 21. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) ja už sem tam byl před Vánoci, je to tam dobrý...tak sem psal, že bychom tam mohli udělat sraz... a srandy bylo vela... Editováno: 21. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 a mohli bychom jezdit na bobech 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 ožralý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Na bobove draze s RS ozrali. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 ožralý a předjížděli bychom se.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 právě že nic. honzův bejvalej dehet po čipu uplně na odpis, opět čipem za ty jeho km něco mi uniklo? :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 On tim chtel ironicky rici ze si mel chiple auto a po vsech km se ti nic nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Hošani,dnes jsem udělal autu dobrej skutek - dostal kartáče na OMV myčce - a tohle ať Pancho raději nečte, nebo ho trefí - auto naposledy myto před loňským Octavia srazem v Krušovicích... taky ta bílá moc bílá už nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Vzkaz pro koktu : člověče Ty pořád brbláš co že to jezdí na silnicích za hovada a já dnes projížděl přes Hr.Kr. a nadával jsem taky - místní (podle RZ) fešáci jedou odbočovacím pruhem a pak se rvou do toho co je rovně... Jako bych byl v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 ja to cetl a je mi z toho smutno:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Tak jsem dorazil domů, nějak jsme se na Bobovce zakecali.[emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky