Clint Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No před tím ve dvaceti MZ 150 asi 3-4 roky, pak dlouho nic a rovnou tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Odvážný to muž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak ono není k ničemu když jezdíš na slabém a potom sedneš na silné, stejně je tototálně něco jiného... Já jezdil na Simpsonu, potom 250 ČZ, potom tu CBF600S na té jsem jezdil 4 roky a pak jsem zkusil FZ1000 a zase to bylo úplně něco jiného, prostě když jezdíš opatrně a osaháš si tu motorku, je jedno jak začínáš (samozřejmě z kola na takovouhle mašinu to je asi nereálné)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No já nevím, ale praxí (i když na slabším stroji) přece získáš nějaké zkušenosti a návyky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Ona jízda na motorce není zas tak nebezpečná, pokud má člověk trochu rozumu a zodpovědnosti. Já se bál v podstatě jen tří věcí: 1) Že mi nedá někdo přednost z vedlejší, dost jsem si to hlídal. 2) Že v lese potkám zvíře, co mi skočí pod kolo - pád je prakticky nevyhnutelný, jezdil jsem proto v lese pomalu 3/ Že v zatáčce chytnu šotolinu nebo olej....(pád je téměř jasný) a to se moc vychytat nedá, tam kde to člověk třeba v pátek projede, tak v sobotu už může bejt všechno jinak. A naklopení do zatáčky je právě na motorce nutnost a největší radost. Na mašině musí člověk stále přemýšlet a vnímat, být soustředěný na jízdu, nejde to jako v autě, že člověk jede a myslí na to, jak večer bude chlastat v knajpě. Prostě zapomenout na vše ostatní a to je právě na tom krásné.... Také já: Honda VFR 1200F Z mašiny musíš mít respekt, když ho ztratíš, skončíš blbě.... Editováno: 26. Březen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Skodaforum20 - a máš správně nafoukáno? já jsem zase dneska naladil 19", tak snad se mi s nima bude dařit lépe, než na podzim Rekl bych, ze ano. Nic neuchazi, v pneuservisu jsem to vsechno kontroloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Clinte, lépe bych to nenapsal Ta Honda byla také Tvoje, nebo jsi ji měl půjčenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ta byla půjčená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Manzelka je taky tvoje nebo je pujcena ? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ta je moje a je neprodejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Dneska jsem na chrochtákovi vyměnil plastovej poškrábanej práh u řidiče (co vede až k páce ovládání přední kapoty) a všechny stěrače....U toho práhu mě překvapila cena 180 korun, to je skoro směšné na dnešní ceny Editováno: 26. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Peknej mazlík clinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Dneska je tu inventura nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 No je patek. Mala sobota. Každý už má volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 A já mám noční celej víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 presne tak sobota 1, simulace prace z home officu a priprava na vecer a v mem pripade rovnani hladinky po vcerejsim veceru na firemni party Clinte to ja skoro taky, jen s pullitrem v knajpe 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 JJ, Pražáci Saňku, co bys chtěl. Sobota 1. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 presne tak sobota 1, simulace prace z home officu a priprava na vecer a v mem pripade rovnani hladinky po vcerejsim veceru na firemni party Clinte to ja skoro taky, jen s pullitrem v knajpe a uz mas pro sobote1 naladeny navody na kodovanicko pro me? :-D :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Já se dnes trhnul z hokny dříve,musím si odpočinout,jdu dnes taky na noční-kaličky,pařičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Hurikan, a cemu se na ty oprave divis? Ja mel sice vetsi poskozeni na 01, ale jako vzdy vymena dilu (takze jestli mas jednu nebo 2 rejhy je pak uplne jedno) a platil jsem asi pred 7 rokama 30tis, mel jsem to take u vicka nadrze a zadni naraznik, cili uplne to same. Cena je naprosto v normalu, kor kdyz to mas takhle pekne rozepsane. Ja dostal vyfakturovany jen dily a praci, nic vic a nejaka technologie opravy s popisem probehla jen slovne mimo zaznam (dnes bych se takhle slovne ojebat nenechal), mimo jine slovne probehl i rozsrik na kufr, vicko nadrze apod a co cert nechtel, za rok mel kazdy dil jiny odstin - takze evidentne rozstrik nedelali. Do Skodovky lakovat nikdy, nejhur odvedena prace co jsem kdy videl. Srnky jsem si pak nechal delat a lakovat u maleho živnostníka (samozrejme se slevou 20%, ci kolik bylo tehda dph) a lakovani pri prodeji nikdo nepoznal, co delala Skodovka poznal kazdy. Po 2 letech se zacal loupat lak pod vikem kufru a na prahu se objevily puchyre!!! Tehda DC Auto dnes Gerhard Horejsek Decin. A zapomnel jsem dodat, ze to na lakovani bylo 2x, protoze na poprve jsem to odmitnul prevzit, nikdy jsem nebyl prizvan k jednani s likvidatorem, ac jsem to uvedl do vsech protokolu a na auto jsem cekal 3 tydny. Jestli to u H faktoru probehlo bez problemu, tak opravdu nvm co se ti nezda. U Clinta je jasne poznat, ze jezdil na motorce, sice to neni pravidlo, ale motorkari maj obvykle na hlave lestenku, asi kvuli aerodynamice. A ja bych na motorku nesedl z jednoho duvodu, na silnici nejsem sam, rucim za sebe, ale ne za ostatni a to co Clinte tys delal na motorce, ja delam v aute a presne ti, co se uz vidi vecer v hospodě, bouraj do aut pred sebou, konecne jsi mi to objasnil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) .....a to co Clinte tys delal na motorce, ja delam v aute...... Taky se nakláníš v zatáčkách? V dubnu to vidím s Čajem o páté na pátek 17.tého..... V květnu ovšem, pokud bude hezky, bychom udělali Čaj o páté u mě na zahradě, spojíme to s nějakým grilováním masíčka Editováno: 27. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 a uz mas pro sobote1 naladeny navody na kodovanicko pro me? :-D :-P no nasel jsem zavreni oken pri desti, koukal jsem na ten interval a tam nevim cim to je, ze jsem to nevidel... a jeste neco si chtel? jak bez ESP porad legrace? Taky se nakláníš v zatáčkách? V dubnu to vidím s Čajem o páté na pátek 17.tého..... V květnu ovšem, pokud bude hezky, bychom udělali Čaj o páté u mě na zahradě, spojíme to s nějakým grilováním masíčka pokud se mi povede ujet z hor tak prijedu, ale nic neslibuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Clint, Takze ctes moje prispevky , ano naklanim se, jezdim rychle Ozi, A denni na Tourku uz mas vyreseny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Radius, no jasne ze ne, protoze ty uz nemas tourku asi rok tak to neresim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 U mě se uvolnil termín 9. No Clinte kdyžvšichni zaparkují u tebe na zahradě nevím kde budeme grilovat, maximálně u tebe v obýváku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky