XJOHNNYX Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Oziku chteli jsme jeste odladit sound generator ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 co, chceš přidat válce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Jop, chci sestihrnec verunu :-P 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) Copak už tě vibrátor přešel Já vím že pak ti lépe dýchá tvůj zadek, ale moc přirozený to není. Editováno: 27. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Oziku chteli jsme jeste odladit sound generator ;-) nasel jsem zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 už je to tady, diesláci, budete platit v DE jak mourovatí. Budou všichni, ale dehet co by eco vůz více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 to by clint potřeboval http://www.auto.cz/inteligentni-tempomat-fordu-vam-zabrani-prekrocit-povolenou-rychlost-86488 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Clint to nepotrebuje, je to naftomil a tedy nijak nepirati. Jizda pouze na zelenou a dle rychlostniho limitu to jsou ted jeho hesla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 A Kotex to taky nepotřebuje, víc mu to nejezdí [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Radius: když jsem tě předjížděl na Bělohorský, tak jsem zprvu myslel, že řídí ženská. [emoji23] A něco pro piráty: http://skladovani.levneonline.eu/parkovaci-hodiny-elektricke-c9/parkovaci-hodiny-s-hodinovym-strojkem-i18/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Copak už tě vibrátor přešel Já vím že pak ti lépe dýchá tvůj zadek, ale moc přirozený to není. Me presel jeste nez jsem to auto mel :-P jen nebyl zatim cas ho naladit jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 nasel jsem zdeOtevre se mi pouze uvodni stranka :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 lepsi http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/soundaktuator-lautstaerke-anpassen.php motosman pekna vecicka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) Motosman, a nepletes si me s nekym? Na Belohorsky nejezdim vubec, max kdyz se jede na Clintuv sraz/caj a jak to je v pracovni den, tak tamtudy jezdim jen v noci domu. Pres den radsi Prahu objedu. A jak se zaclo vsude kopat, tak to slo zas do kopru vsechno. Samej pip na silnici. Ps: ta cervena barva a vysoko sedacky mi taky nevyhovujou. Ale neda se svitit, nebylo to auto pro me. V oktavce jsem sedel 10cm nad asfaltem, cejtil jsem kazdy kaminek odlitnuty od asfaltky do podlahy, v Hyundaji si pripadam jak v tanku, prejel jsem prkno, to flaklo do podlahy a ja to skoro ani nevedel, ale ti za mnou, ti pak klickovali Editováno: 27. Březen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Ne nepletu. Po čaji si mě předjel na dálnici a já potom tebe v Praze. Bo tempomat i v Praze.[emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) JJ, Pražáci Saňku, co bys chtěl. Sobota 1. No jo, ty vesnický fakt neví jak to ve velkým městě chodí a mají zkreslený představy... já třeba makal dnes a za kolečko jdu zítra i pozítra..... Editováno: 27. Březen 2015, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 já už mam krásně přezuto a vypadá to jak když mám podložky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Já ještě nemám ani gumy. Nevíte někdo, už maj pneuservisy letní výběr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Motosman, a nepletes si me s nekym? Na Belohorsky nejezdim vubec, max kdyz se jede na Clintuv sraz/caj a jak to je v pracovni den, tak tamtudy jezdim jen v noci domu. Pres den radsi Prahu objedu. A jak se zaclo vsude kopat, tak to slo zas do kopru vsechno. Samej pip na silnici. Ps: ta cervena barva a vysoko sedacky mi taky nevyhovujou. Ale neda se svitit, nebylo to auto pro me. V oktavce jsem sedel 10cm nad asfaltem, cejtil jsem kazdy kaminek odlitnuty od asfaltky do podlahy, v Hyundaji si pripadam jak v tanku, prejel jsem prkno, to flaklo do podlahy a ja to skoro ani nevedel, ale ti za mnou, ti pak klickovali Tak to si asi nejel tankem,ten prevalcuje Hyundaje a nevis o tom:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Já už mám také přezuto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak ze jako termin caj o5 beru smerodatny toho 17. Chtel bych naplanovat s Rolbarem rovnou ten tempomat kdyz uz tam k vam na vychod jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Jojo, 17. v pátek, přijed dopoledne, zajedeme si zašít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 tak já přijedu taky na oběd k tobě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Nebudeme doma :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Taky se nakláníš v zatáčkách? V dubnu to vidím s Čajem o páté na pátek 17.tého..... V květnu ovšem, pokud bude hezky, bychom udělali Čaj o páté u mě na zahradě, spojíme to s nějakým grilováním masíčka Hele, duben jsem pryč. Hodně daleko. A v květnu, když to bude do 14.5., tak přijedu. Pak jsem až do konce května opět pryč. A prodloužený víkendy na státní svátky nemůžu - to budu hostit rodinu v Rakousku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky