Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pancho na navstevu u tebe to vidim asi blede. Jdu ke znamymu na soud , pak ke zname na krajskou policii ( psal jsem ze mam policajty zname vsude) po obede ke znanemu zase do Klecan a uz by toho bylo asi hodne, ale diky.

Vloženo (editace)

a za mnou nepřijedeš. nesnáším tě. já to mám ještě nahnutý jestli přijedu. je to dálka z Prahy :(

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ty vole to jsou ty Ozakovo. [emoji3]

Jasně že jo, potom co jsme mu je v té garáži vyčórovali a ty jsi na mě tlačil, že je musíme hned prodat i pod cenou, nabídl sem je tady jednomu týpkovi překupníkovi, zrovna je odváží pryč a hledá kupce...:D 

Doufal jsem, že to neprokecneš a že si je Kozák koupí nazpátek ;)

Vloženo (editace)

Mazat to ani nejde.

Jediný člověk s vyšším postavenim

Tak hold nakoupime Antiradary S GPS no. A průměrná rychlost na mytnych branach ohcat nepůjde :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Je super, ze rychlost bude trestana pomalu smrti, ale kuprikladu blinkry, "levoproudari" a atd. bude stale na klid. Tzn. kdyz se na silnici budu chovat jako dement, tak to bude v poradku, protoze jen rychlost vrazdi

• Pozitivní 3
Vloženo

To kvůli němu skočíš pod auto (nebo třeba vlak)? :kol-44:

Proc bych mel, v clanku bylo jasne psano, ze prechazel na cervenou a kde nic tu nic. Pletes si to s alcni hrou z 80 let, kdy zabicka prechazela silnici za provozu. Zkus ten kulatak, pripady, kdy ma auto a chodec cervenou je tam dost, takze co.

Kor kdyz kdyz tam chodis denne, tak intervaly uz mas v oku a vis, kdy a kdo muze kam jet.

Ono v idealnim svete by neexistovaly treba zamky a stacilo by sekat ruce za kradeze (nasledne bez naroku podpory statu), sekat hlavy za zabiti apod...

Vloženo (editace)

Nebreč, jà se s tebou podělím o chleba z mého kolínka.[emoji6]

A mám pro tebe levný pneuservis. Právě jsem za přezutí a uskladnění zaplatil 5.000,-

Editováno: , autor: motosman
Vloženo

Moto,

ja jsem chudy cech, ktery ze sveho platu financuje 5 spoluobcanu, ktery kazdy bere po 20tis a dale zivi 12 deti a 1 dospeleho. Dale z meho platu zivim 1 dospelou osobu, fenku, 2 auta a bydleni. Myslis ze mam jeste penize na to zivit pneuservis?

A chleba nechcu, ten mam doma :D, tady jde o to, ze moje zadost nebyla akceptovana, ne ze nedorazim kvuli penezum jako Peetrrrr - chleba s sebou.

Vloženo (editace)

Radius, já už ani nevím, kde ten seznam je. Párkrát jsem ho aktualizoval a poslední dobou už ne. Tak si to neber osobně, že bychom tě na srazu nechtěli. Samozřejmě tě rádi uvidíme i s tvým populárním seznamem závad :D

Teď jsem byl přezout manželky auto v pneuservisu na letní, přehazovali kola za kola, vyvážení, dofouknutí a umytí zimních kol v myčce. Cena celkem 250Kč....slovy dvěstěpadesát, mohu doložit. ;)   To asi překonává i laciný Karlovarský kraj ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...