Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No kluci vcera me pri ceste z prace taky jeden malem nahulil ze zadu. Jeden magor nechal za zatackou do puli silnice stat auto, ja jsem prudce brzdil a kdyz jsem videl ze nejede nic v protisneru vyhnul jsem se, no a ten za mnou sem slysel jen kvilet gumy, pac to nemohl taky cekat a ja uz jen cekal na naraz, nastesti asi zareagoval vcas. Tedy malem jsem mohl byt taky ze zadu odpanenej.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekne, vsak Pancho je frajer. No a ja jsem tady Clinte jedinej i pres Tve vychodni nazory [emoji23] , co ti to preje. Takovej jsem zase frajer ja. [emoji106]

Frajer sice seš, ale to ještě nevíš že Clint pojede na motorce do Berlína ?

Je to takovej noční naftovej poděs....

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No kluci vcera me pri ceste z prace taky jeden malem nahulil ze zadu. Jeden magor nechal za zatackou do puli silnice stat auto, ja jsem prudce brzdil a kdyz jsem videl ze nejede nic v protisneru vyhnul jsem se, no a ten za mnou sem slysel jen kvilet gumy, pac to nemohl taky cekat a ja uz jen cekal na naraz, nastesti asi zareagoval vcas. Tedy malem jsem mohl byt taky ze zadu odpanenej.

Že by koktóza ?

Odkaz ke komentáři

Hoši dnes se mi udělalo tak krásně u srdce - (nejspíš) nějaký můj kolega (ta červená barva na blatníku a nárazníku toho postiženého auta byla docela výmluvná) očesal parkující mergl v zastávce, ale ani cajti nezjistili kdo to byl...

Odkaz ke komentáři

Hoši, ten dnešní vejlet, v Táboře ještě OIII asi neviděli. Zaparkoval sem na náměstí Žižky a lidi se chodili na moji káru dívat :D   Je to jinej svět, jezdí tam ještě Fáčka a stodvácy.... :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Hele Kozáka neposlouchejte, je to zběh, už s oktávkama končí a bude vyloučen pro dezerci :D

a tuhle informaci si vzal kde?  :kol-32:

Tak jsem si dneska udělal vejletíček do Tábora a zpět, cestou nazpátek jsem se stavil u Pančáka, abych ho zkontroloval, jak tvrdě maká ;)  Samozřejmě lehy, kamióny na míle daleko :D

Ale abych ho nepomlouval, ochotně mi sám umyl auto, za což jmu jsem vděčný a budu se revanšovat na střelnici ;)  Ještě jednou díky Pančo ;)

Cesta proběhla v pohodě a výsledná spotřeba je přímo luxusní ;)  To zíráte, to čubrníte, to koukáte na drát co? Sakra, já mám nakonec to auto rád a ten motor je fakt dobrej :kol-47:

attachicon.gifkomp.jpg attachicon.gifkrasavci1.jpg

a ja sm tedko taky u panca a taky bilou skodovkou a taky ji tu umejem...  :kol-46:

Ještě Stringo a Barbossa mi to přeje ;)

Kdo mi to vyloženě nepřeje je nepřejícnej Kokta, závistivej Kozák a hnůjdajista Rádius.... :) (přitom Kozák sám málem dezertoval k TDI a nakonec teď k Fordu a Kokta, nebýt toho, že si nechal prudkým bržděním TDI zrušit, má ho dodnes)

hele ja proti TDI nikdy nic nenamital, znovu te zadam o dukaz kde jsem napsal neco spatne o TDI, nebo ze bych ho nechtel... to ze si z tebe delam srandu tak je kvuli tomu, ze ty si TDI nikdy nechtel...

Klint si fotí spotřebu jako paprda, poradny kluci si fotí teplotu oleje u VR6

attachicon.gifimage.jpg

bezne u RS se da dostat i vejs pres 120  :kol-29:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...