stanmar Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kdo hledá, Pawouka najde : http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsk%C3%BD-kraj-co-takhle-uspo%C5%99%C3%A1dat-n%C4%9Bjak%C3%BD-sraz/page-58#entry2042354 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tak menší večeře v práci20150426_194732.jpg pekny, trochu zavidim, ja mel jen parek v rohliku na benzince Já porovnávat nemůžu proto se ptám s TSI jsem nikdy 200 nejel a v tdi mám radši puštený rádio ;-) jestli chces tak te pak muzu svezt poradnym TSI, kdyz se to stihne, abys vedel, co porad pomlouva Clint Kdo hledá, Pawouka najde : http://forum.skodahome.cz/topic/119176-moravskoslezsk%C3%BD-kraj-co-takhle-uspo%C5%99%C3%A1dat-n%C4%9Bjak%C3%BD-sraz/page-58#entry2042354 ty jo, maji slusnou ucast, takhle nejak to ale vypada i na OC srazech v praze. Jinak temi jsem asi natrvalo nahradil prazske srazy SkodaHome, ktere nikdo neporada. Je to jednou za pet tydnu, takze i pri smenovani to vychazi ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 taky ozáku ja jedu na pražskej vánoční OC sraz a jedině motos dorazil no další je zase za 5 tydnu? tka to je good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) To ja zase koukam na FB jak Honza+cislo co by produkt koncernu ( ma i jejich oblbovaci skolu) dela v Shanghai ridice koncernovym papalasum [emoji1] Ten Honza nam roste vzhuru. [emoji1] To uz musi byt s Kabanem jedna ruka. Editováno: 26. Duben 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kozáku, zaprvé máš 2,0 TSI a já měl 1,8 TSI a kdyby se ti to vysralo jako mě, tak bys to pomlouval také.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Paráda.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 další mbéčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 kokta7, byl ted v sobotu a dalsi bude za pet tydnu, koukni do oc vlakna. Pristi je na proseku na bobovce tak to budes mit bliz. ja s nim zatim predbezne pocitam... Petrrr, ja uz na to koukal na jedne te fotce co byla na netu, akroat jsem si nebyl jistej, na jisto jsem to videl pak u nej ve vlakne Clint, ano mam 2.0 takze mam hlucnejsi vyfuk a vetsi hluk uvnitr. To cos psal ty jsem mel tedko na pazoutu no a co, je to beznej servis, shodit hlavu, pretesnit opravit a jezdi se dal. kdybys to dal sikovnemu garaznikovi, tak to mas za 10 komplet a litas jak drak dalsi stovku nebo dele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Ozi, už nic nekomentuj, meleš kraviny. Sorry, ale jen materiál by vyšel ve škodovce na 65tis....a to jsem neřešil a nepočítal rozvody, pumpu a netěsnost převodovky + práci. Můj ročník spadal pod kompletní výměnu pístní sady. Takže věřím, že to byla jenom sranda....Dneska máš nějakej špatnej den chlapče. Editováno: 26. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Nevim cemu Clinte nerozumis ty na rozumnem garaznikovi? peugeot mi to nacenil jako vymenu motoru za 92 tisic, u auta, ktere ma cenu 40, garaznik to komplet pretesnil pouze za 10 a jezdi to jak ma. Otazkou je co vse by bylo potreba udelat u tebe, ja musel komplet vymenit tesneni motoru, shodit hlavu, znovu srovnat a udelat rozvody. A pocitat cenu dilu, zalezi odkud je beres - priklad neni slozity tempomat skodovka dil 10 tisic, pres jine lidi original 1500 Jako pokud ty odmitas jet jinam nez do skodovky tak rozumim tomu ze s tim mas problem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Jinam bych to fakt nedával, mám už určité negativní zkušennosti s jinými servisy....Ale jak jsem psal, nezůstalo jen u pístní sady, čekaly by mě rozvody, pak pumpa a ta převodovka podělaná....z které prosakoval olej. No amožná by to nebylo všechno, když si uvědomím, co řešil ještě Motosman....(hadici od turba jsem měl mastnou taky) prostě po 100tis km to auto bylo trochu v rozsypu Editováno: 26. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 jo tak to je mozny, jinak ja na garaznika nedam dopustit, jen si musis vybrat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kdybych tehdy vydržel nekupovat ještě nějakej ten měsíc, tak jsem byl možná v pohodě, od října to už měli pozměněné...Nojo, ale kdo to věděl že? Ven se tahle informace o špatném materiálu pístních kroužků tehdy vůbec nedostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) furt si mě nevysvětlil a nechápu do dneška, proč to byly pístní kroužky a jejich sada. když si tam ani nedával sondu skamerou nebo nerozebral motor. to je jako říct, že má někdo černej kašel a má obyčejnou rýmu Editováno: 26. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Uvědom si, že to žralo litr oleje na tis km.....a nikde netekl, vočouzenej vejfuk a prdel. Turbo to určitě nebylo. Hlavně tobě nic vysvětlovat nemusím.....stačí, že jsem to vysvětlil ve třech autorizákách. Všude se shodli na tom, kde je problém a dobře o tom věděli. Editováno: 26. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 jestli chces tak te pak muzu svezt poradnym TSI, kdyz se to stihne, abys vedel, co porad pomlouva Clint ; Dík rád se svezu v karkulce ;-) Jinak pořádným TSI Impreze sem už jel ale ne 200 v zatáčkách :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Nevládne v pirátském klubu ponorková nemoc:-) Clinte cos jim všem udělal(kromě toho,že sis koupil dehet),že do tebe tak šijí?! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Spáchal ten největší hřích, který se neodpouští, konvertoval. To je jako ve válce dezerce. za to se rovnou střílí. Tady bude muset ještě snášet nějaký ten čas veřejné pranýřování . Já už jsem Clintovi odpustil (protože odpouštěti je americké), ale někteří to asi stále nemohou skousnout vzhledem i k ANTIdehtové kampani, kterou dlouhé roky sám Clint vedl ( konec konců i díky té a Clintovi jsem se sem dostal kdysi ). No a i když to Clint vysvětloval, sypal si popel na hlavu, vše uznal a skoro se šel zastřelit, že si troufl koupit dehta, přesto prostě pravověrným benzíňákům jako jejich vůdce zlomil srdce a Ti mu to stále nemohou odpustit. Takový už je život v pirátském klubu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Barbossa, tak takove to v octavii prece jen neni... Sanek, vsak on sije do nas, tak mi do nej. Myslim, ze na to je nejake prislovi, neco jako "jak se do lesa vola tak z lesa prilitne cihla" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Sanku, ale ty máš absenci dlouhou tady. To jsi furt na vinohradu či co? Co, že to máš za motor ? A jeje TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Nevládne v pirátském klubu ponorková nemoc:-) Clinte cos jim všem udělal(kromě toho,že sis koupil dehet),že do tebe tak šijí?! Petrrr to vysvětlil jasně, to je tak, když je jeden dieslák proti většině v benzínu a ti nemohou skousnout, že mi to méně žere a že nehrozí skok řetězu Teď mi tedy přišla posila přímo z dieselového nebe (Barbossa). Prostě je to smečka vlků...(s vyjímkou Stringa) kterou jsem dal dohromady. Vysvětlovat pár jedincům (Kozák a Kokta), proč jsem benzína musel prodat je už zbytečné. Takže musím snášet narážky, že mi to pomalu jezdí a že to kouří jak lokomotiva a že dehet jen do kamen atp.... Kozákovy slova neber vážně, on je teď trochu mimo, jak se přestěhoval do té vesnice. Já a do někoho šít??? Ježíš, to by mi huba upadla.... Musím vymyslet, jak těchto pár jedinců zlikvidovat, u Oziho to selhalo, měli mu vzít celé auto a ti pitomci ukradli jenom kola :D Zkusil sem to u Motose v Krušárně, když byl v opojení vůně z vepřového kolena a zase pro změnu to podělal Kozák a Motosovi řekl, že mu berou auto a oni utekli. No a Koktu jsem nechal několikrát nabourat zezadu a ten vůl si koupil jiné auto :D Editováno: 27. Duben 2015, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 No Clinte na druhou stranu musíš sám nyní snášet to, co jiní museli snášet od Tebe kdysi. Kdo sází vítr, sklízí bouři. Uvidíme jak dlouho nám Barbossa vydrží, jak dlouho udrží mezi vlčáky krok. I když je pravdou, že na rozdíl od Stringa (kterého za ty roky jak tě živ nikdo neviděl - druhý Maverick) Barbossa hned přiklusal a tím pádem to s ním vidím nadějně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Však klint má nového kámoše, fiktivního mawericka A klintik je vedle jak ta jedle Editováno: 27. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Stringo náhodou v minulosti účast měl, jenže pak asi desetkrát naboural a nestíhá to opravit. Vždycky, když už to vypadá, že přijede, tak to stihne někde o něco opřít..... Barbossa je nadějný člen našeho klubu Editováno: 27. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 tak Barbossa neni fiktivní, toho už jsme viděli a musel ukázat občanku te´d na čaji, je pravdou, že to je až moc velk náhoda, že se ukáže novej člen a hned se kradou auta, furt někam telefonoval atd. , ale byl tam. Strinka znám jenom z mýtů a legend co se o něm vypráví, a že tady za něj mluví nějakej avatar, to může každej. Fotky stáhlé z netu atd. ve skutečnosti to může být cigán co do eletráren podniká max. nájezdy na železo se svým žigulem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky