Petrrr Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tady je dneska nějak mrtvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 nj, tady je porad nejak mrtvo, prisla zima a Clint rano nenastartoval turbochrocht, nedojel tedy do prace a nemuze nam psat... Petrrr s Rapidem sice do prace dojel, ale zamrzl jim jejich super internet a nejde se mu pripojit. A motos stoji v jedne z prazskych kolon a ceka az se pohne... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak ja pracuji. Už meju Slováky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ty mě sleduješ? Právě jsem dorazil do Audiny na přezutí. JS stojí tam i z5 a D1 to samý. Jinak OBD construct asi nebude, protože se neví, jestli mám kolení airbag a potřebuje to vědět teď, aby stihl dorazit do zítřka. Neva. Namontuje mi tu ochranu, jak jsem se s Tebou bavil na OC srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) kde bys vzal na O2 kolení airbagy? to není superb woe Editováno: 29. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 To je nějaká divočina s tím bagem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Pawouku, tohle ti měli koupit když si ten technik a servisák a manažer! http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-funstar-felicia-fun-je-zpatky-vzesla-z-nove-fabie/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Já jim říkal, že je nemám, ale je pravdou, že se mi ta krabice moc nelíbí a nejsem si jistej, jestli by mi nepřekážela. Navíc ušetřím litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Hm, to by se mi docela líbilo. Ale já nepotřebuji pick up, na těch pár papírů, co budu vozit, stačí i normální auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 no jo tak už manažer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 motos nesleduju, jen jsem rano videl jak stoji komplet praha, tak jsem to tak nejak predpokladal pawouku tam je totiz navrtany ten plech do kastle podle me, proto to resi, jestli se to tam nejak neprekrejva... kokto, je skoda, ze nejde do vyroby, bylo by to pekne s nejakym silnejsim motorem. nicmene je skoda tech zadnich sedacek, ze tam nejsou motos, ja ti to s tou krabkou rikal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 já sem mu to taky říkal, že je to píčovina., si ji někam schovej jinám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Bude elegantně zabezpečena.[emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ozi, ale OII přece kolenní airbag nikdy neměla, tak to něco svědčí o "kompetentnosti" toho dotyčného borce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 no jo tak už manažer! Hehe, dnes jsem těm holomkům psal poprvé výplaty, to se budou asi divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Nesmysl no. Superb je měl až... Venku je kosa omg Editováno: 29. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Teď jsem dostal tabulku s majetkem, který se na mě bude převádět. Já jsem od prvního multimilionář. Bude toho za 75 miliónů (a to pořizovací cena byla skoro 250 mega). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ozi, ale OII přece kolenní airbag nikdy neměla, tak to něco svědčí o "kompetentnosti" toho dotyčného borce.Tak je to maník na zabezpeceni, delas hodně aut = nemáš komplexní znalostTeď jsem dostal tabulku s majetkem, který se na mě bude převádět. Já jsem od prvního multimilionář. Bude toho za 75 miliónů (a to pořizovací cena byla skoro 250 mega). Slusny, tak to na me můžeš něco převést ne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 No jasný, bereš si jako manipulační poplatek 50% z výplaty. To je jasné, příští rok Pawouk jezdí v ne v červené O2, ale v červeném S3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Teď jsem dostal tabulku s majetkem, který se na mě bude převádět. Já jsem od prvního multimilionář. Bude toho za 75 miliónů (a to pořizovací cena byla skoro 250 mega). Jo, tak že bílý kůň, od tebe raději dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 taky bych jí ulovil, ta by řvala http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/63789/ceska-lovkyne-michaela-fialova-lovim-zvirata-pro-trofeje-a-bavi-me-to.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Mě se tohle co dělá ta zbohatlická nána absolutně nelíbí, za to bych jí střelil jednu mezi oči... Nesnáším lidi co loví pro zábavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Jo, tak že bílý kůň, od tebe raději dál. Taky to tak vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Mě se tohle co dělá ta zbohatlická nána absolutně nelíbí, za to bych jí střelil jednu mezi oči... Nesnáším lidi co loví pro zábavu Souhlas, ač milovník zbraní, toto se mi také nelíbí. Slečna ovšem sama o sobě vypadá k světu a chce jí pořádně naložit aby přišla na jiné myšlenky a ono by jí to přešlo. Páč i takovej Kokta co má klacek občas vzadu je krotkej jako beránek a vybouřenej. Ona by potřebovala občas klacek dopředu a byla by na tom stejně, pokud ne, tak taky ještě klacek dozadu, jak víme z fyziologického hlediska tato varianta je možná a zaručeně by to bylo ok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky