Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

nj, tady je porad nejak mrtvo, prisla zima a Clint rano nenastartoval turbochrocht, nedojel tedy do prace a nemuze nam psat...  :kol-46:

Petrrr s Rapidem sice do prace dojel, ale zamrzl jim jejich super internet a nejde se mu pripojit. A motos stoji v jedne z prazskych kolon a ceka az se pohne...  :kol-29:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty mě sleduješ? Právě jsem dorazil do Audiny na přezutí. JS stojí tam i z5 a D1 to samý.

Jinak OBD construct asi nebude, protože se neví, jestli mám kolení airbag a potřebuje to vědět teď, aby stihl dorazit do zítřka. Neva. Namontuje mi tu ochranu, jak jsem se s Tebou bavil na OC srazu.

Odkaz ke komentáři

motos nesleduju, jen jsem rano videl jak stoji komplet praha, tak jsem to tak nejak predpokladal ;)

pawouku tam je totiz navrtany ten plech do kastle podle me, proto to resi, jestli se to tam nejak neprekrejva...

kokto, je skoda, ze nejde do vyroby, bylo by to pekne s nejakym silnejsim motorem. nicmene je skoda tech zadnich sedacek, ze tam nejsou :(

motos, ja ti to s tou krabkou rikal...

Odkaz ke komentáři

Ozi, ale OII přece kolenní airbag nikdy neměla, tak to něco svědčí o "kompetentnosti" toho dotyčného borce.

Tak je to maník na zabezpeceni, delas hodně aut = nemáš komplexní znalost

Teď jsem dostal tabulku s majetkem, který se na mě bude převádět. Já jsem od prvního multimilionář. :kol-28: Bude toho za 75 miliónů (a to pořizovací cena byla skoro 250 mega). :kol-31:

Slusny, tak to na me můžeš něco převést ne ;-)
Odkaz ke komentáři

Mě se tohle co dělá ta zbohatlická nána absolutně nelíbí, za to bych jí střelil jednu mezi oči... Nesnáším lidi co loví pro zábavu  kol9

Souhlas, ač milovník zbraní, toto se mi také nelíbí. Slečna ovšem sama o sobě vypadá k světu a chce jí pořádně naložit  :kol-28:  aby přišla na jiné myšlenky a ono by jí to přešlo.  :kol-28: Páč i takovej Kokta co má klacek občas vzadu je krotkej jako beránek a vybouřenej. Ona by potřebovala občas klacek dopředu a byla by na tom stejně, pokud ne, tak taky ještě klacek dozadu, jak víme z fyziologického hlediska tato varianta je možná  :kol-98:  a zaručeně by to bylo ok.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...