Petrrr Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 A to funguje? Se to musi zahrivat jako prase ne a tahat z auta nejakych 1200W kdyz kabilky a zapalovac je na nejakych 110W je docela brutus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 na to napojíš i laserovou tiskárnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Motosman na to vyhřejvá v chladných nocích celek přívěs, olejovej radiátor prej topí celou noc Chce to jen pořádnou autobaterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 To je origo ohřívač/ napařovač flašek nebo těch hnusů pro mimina. Jako špenát s bramborem atd... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Tak dela se vinovice, v Chodove Plane - Chodovar se dela i pivovice atd. To ale neni ono. Original je jen jeden a to je Slivovice kdyz uz. To mi Motosi pripomina uz si byl v te restauraci ve skale v Chodové Plané kde delaji nejlepsi kolinka uzena nakladana v CR? Pokud ne, o hodne prichazis. takova drobnost - slivovice je ze svestek, pivovice je z piva a vinovice z vina nicmene jakakoliv palenka muze byt ovoce+ice jako merunkovice apod, prvotne to je proste palenka... Clinte, mas pravdu, ja si vino rad dam, proste na chut si nekdy vecir nacnu tu lahvinku a proc ne. Mam se za to snad stydet jako ty? Jinak piju vsechno, ale nejradeji mam jagra na led a dobrej rum. Editováno: 3. Květen 2015, autor: Ozi Toretto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Petrrr: http://www.detskyraj.cz/jidelni-potreby/babymoov-ohrivac-lahvi-tulip-home-car Mám něco podobnýho... Editováno: 3. Květen 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 ja dnes musím abstinovat po pátku a sobotě..ale zítra znova hokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Clinte, mas pravdu, ja si vino rad dam, proste na chut si nekdy vecir nacnu tu lahvinku Jinak piju vsechno, ale nejradeji mam jagra na led a dobrej rum. To tě rodiče nechají tak mladého takhle chlastat? Já víno vůbec od jisté doby a tvrdej minimálně, to už musí bejt příležitost. Spíš si dám pivko....Co mám rád je Becherovka s Kolou (Jágr je dobrej, ale drahej....) Editováno: 3. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Tak sem konečně doma. Jdu uložit prcky a naložit ženě co se do ní vejde.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 1litr jágra za 400kč a kapitán zase litr za 320kč ti přijde drahé? (kupoval sem v pátek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Barbucha: Že tě to ještě baví :D Editováno: 3. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) 1litr jágra za 400kč a kapitán zase litr za 320kč ti přijde drahé? (kupoval sem v pátek) No levný mi to nepřipadá...Kdyby jsi řekl Jágr za 200 a Rumajzlíka za 100, to bych bral Editováno: 3. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Petrrr: http://www.detskyraj.cz/jidelni-potreby/babymoov-ohrivac-lahvi-tulip-home-car Mám něco podobnýho... Motosi, mala uz zas tak mala neni, mliko pijeme uz jen minimalne, ale znam. Zase na svarak to muze byt na morave dobre [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jestli jde o to mlíko, tak si v nejhorším cucne od Motosmana manželky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Prej Becherovku s kolou, by jsme te tady z Varu hnali az za Ural. To ja piju vino a nebo pivo. Tvrdy vyjimecne, treba tuhle jsem mel vodku z Ukrajiny a ac vodku normalne nepiji, lepsi jsem nikdy nepil. Doporucuji Clinte. Ozi: palenka je jenom jedna a to je slivovice, ty ostatni hnusy to je dobry tak do ostrikovacu. Palit se da totiz vsechno co kvasi, klidne chleba, zkazeny kompoty apod. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 To tě rodiče nechají tak mladého takhle chlastat? Já víno vůbec od jisté doby a tvrdej minimálně, to už musí bejt příležitost. Spíš si dám pivko....Co mám rád je Becherovka s Kolou (Jágr je dobrej, ale drahej....) me rodice nechavaji letet volnym padem, ne jako ty ochranujes maleho a chudak nesmi ani do skoly chapu, ze nekdo kdo dal vsechny prachy za chrochtajici srot a jeste s na to musel vzit uver nema na dobre piti a pije radej vodu z kaluze, protoze i stocne je drahe... 1litr jágra za 400kč a kapitán zase litr za 320kč ti přijde drahé? (kupoval sem v pátek) No levný mi to nepřipadá...Kdyby jsi řekl Jágr za 200 a Rumajzlíka za 100, to bych bral kdyz jsou zdroje je i cena Prej Becherovku s kolou, by jsme te tady z Varu hnali az za Ural. To ja piju vino a nebo pivo. Tvrdy vyjimecne, treba tuhle jsem mel vodku z Ukrajiny a ac vodku normalne nepiji, lepsi jsem nikdy nepil. Doporucuji Clinte. Ozi: palenka je jenom jedna a to je slivovice, ty ostatni hnusy to je dobry tak do ostrikovacu. Palit se da totiz vsechno co kvasi, klidne chleba, zkazeny kompoty apod. [emoji1] no zalezi na uhlu pohledu, lepsi dobre udelanej kalvados, nez spatna slivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 1litr jágra za 400kč a kapitán zase litr za 320kč ti přijde drahé? (kupoval sem v pátek) Myslím,že Ozi napsal dobrej rum-kapitánem můžeš tak nalejvat nějaké couřičky na baru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 No levný mi to nepřipadá...Kdyby jsi řekl Jágr za 200 a Rumajzlíka za 100, to bych bral Ale výborný rum seženeš i za 100....za panáka,zrovna před 14 dny jsem měl s kámošem rumový večer,mnoho rumů každý jiný,ale je pravda,že na to musí být člověk trochu fajnšmekr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Rum moc nemusím, za to Gin&Tonic, anebo BMW, tak to jo a když víno, tak bílé (Müller Thurgau, Sauvignon či Muškát moravský - ovšem znalec vína nejsem). Svého času jsem měl vodkové období (hlavně Finlandia či Koskenkorva). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) nevím co ti nechutná na kapitánovi ovšem ten normal, havana se dá taky ... jinak bylinky od Jagra nejlepší jj vodka taky goood ještě absolutka je good. Editováno: 3. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Když vodka tak nejlépe ruský standart nebo je dobrý smirnoff Kapitán není špatný je to ideální rum na redeni, Havana taky. Lepších je na to už moc škoda. Becherovka je klasika a ve Varech me ji učil tehdejší tchán čekatel pit namrazenou a to bylo super. Jágr je klasika, akorát ve větším množství z něj ráno boli vic hlava... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Pawouku co je BMW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jojo Jágr je skvělej, to se shodneme asi všichni... Ozi: o mé peníze nemusíš mít strach, já si jich vydělám dostatečně a i na dobré pití zbyde, to ty si hlídej tu tvojí červenou starou plechovku, aby tě nesežrala i s botama od vietnamců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Já ji právě budu muset vyměnit hlavně proto ze málo zere, potrebuju kvůli reprezentaci něco co jezdí aspoň za 15 ale to sem sem nechtěl psát kvůli některým rýpajicim dieslomilum 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) však jasně ozáku na ředění např s kolou, bez toho bych to nepil... jágra většinou jedu s energetákem, jak je každému po gustu vodku většinou s džusem. ale 20 letá whiskey, co sem dostal od zákazníka k vánocum, to bylo super nesmíš míchat víno, pivo jágra a rum dohromady, pak chápu že tě hlava bolí Editováno: 3. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky