Clint Vloženo 9. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 U nás začíná chcát, do teď bylo hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Tady na Barandove se to honi cele odpoledne ale nic. Jel jsem za Panchem a u brany mi zamaval ze jede domu at si prijedu jindy. To je pristup, hlavne furt prijed. [emoji51] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ja te prastim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Petrrr, to ti neverim, Pancho by neodjel, kdyz je moznost umejvat celkem nove a pekne auto... Nebo druha moznost, o tvem voze si mysli, ze je to plecka a proto radeji utekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Jojo, to přesně si myslí. Meje jenom dospělá auta, na dětské stačí kýbl s hadrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) Zdar parďi koukám že jste jednostopé oře zaparkovali. U nás je celkem saigon bouřky tu maji pré. jsem na zahradě a než jsem se sem vyškrábal tak jsem si zasral auto že není poznat barva. Editováno: 9. Květen 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) Na kinder kárku stačí vybavení pro barbíny ;-) Editováno: 9. Květen 2015, autor: Barbossa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) Ja ovsem myt nic nechtel nebo jsme se o tom nebavili, ja se chtel za nim jed mrknout. I kdyz ted mi auto stoji pod temi debilnimi stromy a je zalepeny od pylu a kdeceho, tedy nerikam ze by se to nehodilo. Zase si rikam lepsi zalepeny nez obouchany nebo odreny od prazskych park. stani kde je misto sotva na citigo. Editováno: 9. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 k Panchovi se nikdy nejezdi bez myti i s feldou me premlouval at to umeju nez pojedu. A pak jsme z toho na nekolika mistech sundali i barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) Faktem je, že má tu WAPku opravdu s neskutečným tlakem...a pouštěl ti už na myčce rockec z jeho repráků? Editováno: 9. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Jj, ten tlak je velka výhoda. Tak už jsem tam tu hudbu párkrát slyšel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 My máme s Pančem dneska střelecké odpoledne Pancho si oblékl maskáče, helmu s noktovizorem a za opasek si dal mačetu...vyrážíme do akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 http://www.autoforum.cz/technika/2-0-tdi-s-vykonem-300-koni-a-1-0-tsi-s-272-konmi-dalsi-motorove-novinky-vw/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Heh, brutál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Nic nového. Dovolená - GO Návštěva tchýně - SO Hurrrá do minulosti. Akorát se s tím výkonem dostanou lidi dříve do hrobu a sněhová kalamita bude od 0,5 cm sněhu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 to jo, takové výkony na auta s lehkým předkem, to zavání celkem průserem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 To je vidět už dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 tak dej lidem s tímhle pohonem na zadek a dopadne to takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Ty vole clint si dela dejchanky s Panchem, je mi jasne proc se tedy Pancho na me vysral i dnes. No vracel jsem se kolem obeda z toho velkeho mesta a jel kolem te Clintovo vizky a reknu ti jedno, tu posranou x kilometrovou rekonstrukci svedenou do 2 pruhu ti nezavidim denne jezdit. No stavil jsem se s rodinou i v nasi klubove knajpe na obed a uz to nikdy neudelam. Lidi jsk nasrano a ceksl jsem 15 min nez jsem mohl zaplatit atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Jo, tam bývá kolem poledne nával. Občas se tam také stavím na svíčkovou. Chce to tak až po 15 hodině. Auto mám celý žlutý od toho svinsta pylového. Na Vysočině na řepkových polích toho byla celá oblaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 To nemohlo dopadnout jinak. Základní školácká chyba. Když vidím co dnes jezdí a komu dají papíry, tak bych chtěl poděkovat svému učiteli autoškoly (tomu s tou laminátovou anténou,ou,ou), za výcvik a všechen řidičský um. DÍKY.[emoji106] [emoji122] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Taky jsem změnil barvu na žlutou s blátem. To se bude Babiš tetelit blahem a autí alergií na ten průjem v nádrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Tak jsem konečně koupil pořádný auto, totiž na benzín To bude Pančo koukat, to bude zírat, co mám za vraty Jen bylo trochu žluté od pylu, ale to sem oprášil mikroútěrkou za 2500Kč 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 A podpis je samolepka nebo hřebík? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky