Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Zdar parďi koukám že jste jednostopé oře zaparkovali.

U nás je celkem saigon bouřky tu maji pré.

jsem na zahradě a než jsem se sem vyškrábal tak jsem si zasral auto že není poznat barva.

Editováno: , autor: Barbossa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ovsem myt nic nechtel nebo jsme se o tom nebavili, ja se chtel za nim jed mrknout. I kdyz ted mi auto stoji pod temi debilnimi stromy a je zalepeny od pylu a kdeceho, tedy nerikam ze by se to nehodilo. Zase si rikam lepsi zalepeny nez obouchany nebo odreny od prazskych park. stani kde je misto sotva na citigo.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Ty vole clint si dela dejchanky s Panchem, je mi jasne proc se tedy Pancho na me vysral i dnes. No vracel jsem se kolem obeda z toho velkeho mesta a jel kolem te Clintovo vizky a reknu ti jedno, tu posranou x kilometrovou rekonstrukci svedenou do 2 pruhu ti nezavidim denne jezdit. No stavil jsem se s rodinou i v nasi klubove knajpe na obed a uz to nikdy neudelam. Lidi jsk nasrano a ceksl jsem 15 min nez jsem mohl zaplatit atd.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

To nemohlo dopadnout jinak. Základní školácká chyba.

Když vidím co dnes jezdí a komu dají papíry, tak bych chtěl poděkovat svému učiteli autoškoly (tomu s tou laminátovou anténou,ou,ou), za výcvik a všechen řidičský um. DÍKY.[emoji106] [emoji122]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...